Kaptam tőlük egy levelet ami 15%-os kedvezényre jogosít, semmit nem tettem érte, nem is a neten szoktam rendelni és igazából az se rémlik hogy megadtam volna a mail címem. Ettől függetlenül élek a lehetőséggel és meglepem a Puntót egy Stage Tuninggal
Megnéztem ezeket a túlfolyó csöveket és bizony csak 2 db van nekem. Ha jól láttam akkor az egyik a légszűrőházba megy, ez száraz, a másik cső amiből még most is folydogált valami (gondolom benzin) a motor mozgatásakor; a tank alá megy és inkább a termosztát környékén ér véget . Ami érdekes mert inkább a benzintank túlfolyójának gondolnám.
A harmadik csőnek semmi nyoma. Max. csak kis bontással tudnék többet látni, de most csak berohantam haza felé jövet.
Na mindegy azt hiszem kivárok egy száraz januári napot és elgurulok szerelőhöz úgy is van más tennivaló a géppel.
Ugyanazt akartam írni, mint K.István, nem jut eszembe olyan cső, amiből olaj folyhatna, a motorolajhoz nincsen túlfolyó... :) Csak a légszűrőház csöve lehet, abban normális, ha összegyűlik némi olaj, de az meg elvileg le kell hogy legyen dugózva. Nincs ott egy dugó elgurulva a környéken?
Lehet csak elhagytad a légszüröház drain csövének dugóját, és a kartergázból lecsapodott olajpára kondeszvíz, esetleg benzin mix folyt ott el...de lehet rosszul zár karbiban a tüszelep, és az is belefolyhat a légszüröbe...
Most néztem a manuált és 3 cső kellene legyen 1 ledugózva. Igaz nem voltam alapos, de én csak 2 csövet láttam és mindkettő dugótlan.
1 benzin tartalék állás túlfolyó csöve?
2 légszűrő csöve
3 ezt nem igazán értem ez is valami üzemanyag szűrő túlfolyó csöve.
Azt hiszem délután ezt még megnézem hogy akkor ki kivel van.
Nekem csak ez kelllene- pirinyóka hátsó guma..
Volt először a Xado, utána jött a Nano energizer, most pedig ez az új márka!
Ezek szerint, csak csinál valamit az a nano ízé!?!?
Millers
A harmadik csőnek semmi nyoma. Max. csak kis bontással tudnék többet látni, de most csak berohantam haza felé jövet.
Na mindegy azt hiszem kivárok egy száraz januári napot és elgurulok szerelőhöz úgy is van más tennivaló a géppel.
1 benzin tartalék állás túlfolyó csöve?
2 légszűrő csöve
3 ezt nem igazán értem ez is valami üzemanyag szűrő túlfolyó csöve.
Azt hiszem délután ezt még megnézem hogy akkor ki kivel van.