Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok van egy eladó hyosung gt 650-ről leszedett dob. Hyosung. Nyitott dob szép hanggal, a felfogató bilincs is megvan hozzá! Az ár irányár!
Igen, pontosan! Ki kell szedni!
Holnap beszerzem a cuucokat Utána kellene segitséged.... A kérdésem csak annyi leene, hogy a turbina felöli fém darabot gondolom ki kell szedni?
no ez nem sikerült, majd elküldöm mailben
és egy kis segítség, hogy is menne a kétcsapágyasítás!
Persze, szívesen! Küldj ide egy mailt: szakacsmarcell@yahoo.de itt mégsem irogatom a telszámom.
Köszönöm Trakee a segitséget

Szerelési útmutatásban tudnál segiteni? Gondolom neked már benne van az ujjadban Telelfonszám csere esetleg? Ha valamikor ráérnél felhívnálak mert így egyszerübb lenne számomra.

Válaszod előre köszönöm!
Igen, a régi SV 650 tömszelence tömítése jó bele! Ezt bármely suzuki kereskedő megrendeli neked. Ára 4-5 e Ft.
De van más alternatíva is, ezek szabványos csúszógyűrűs tömítések:
http://www.szimering.com/index...
ez biztosan jó, én kipróbáltam, SF 10-es kell, ára most 2261Ft de Tomi (Santitom) talált ezen kívül más lehetőséget is (Ezt is Ő kutatta fel):
http://www.csuszogyuru.hu/s-cs...

Illetve a javításra van még egy lehetőség, két csapágyassá alakítani a házat, akkor még stabilabb lesz a pumpa.
Sziasztok!

Egy kis segitséget szeretnék kérni. A hyomon tönkrement a vízpumpa.
Olvastam, hogy jó lenne bele sv 650-nek a tömszelecéje.
Kérdésem az lenne, hogy hol tudnám pesten megvenni és mikori évjárattól lenne jó a suzuki tömszelence.

Válaszotokat előre is köszönöm....
Hyosung GT650R moci.
Fel hát, ezzel járok bevásányi :D :D

A rendszám...aha fura...de hát Göttingen tartományban vagyok így Gö-s rendszámot kaptam.

:)
Jól felmálháztad!
Alig akarom elhinni, hogy kajakra ilyen kis fogyasztású a 250-es GT :D 2 személlyel, túra, városban lófrálás, egymagamban sportosan
3,6 l/100km ennél fentebb nem nagyon megy :)
Jól kitalálták
Valakinek nincs eladó sérülésmentes, első Lámpaburája Hyosung 250 GT Nakedre?
Ö-s rendszám, meghalok
No , megvan a komplett felszerelés a mocira :) :)
...vagy még az sem
Valóság alapját én se tudom mennyi, de nincs jelentősége...
Jó, ha a 650-es megy annyit.... Biztos a kis Anderzennel találkoztál
No az indítási nehézség megoldódott. Új akkumulátor került a kis Hyosiba 11.000ft, könnyebben indult azonnal a kis drága : )

Jó motorozást mindenkinek május 1-re, vigyázzatok magatokra!
22-es
Sziasztok!

GT650-es gyári kormánya az 22 vagy 25-ös "átmérőjű" a vastagsága?
Minden jel arra mutat, erre jutottunk haverral is. Nem lesz olcsó egy új, bár ez legyen a legfőbb baja. Köszi szépen a linkeket! : )
Ma meg találkoztam egy volt Hyosungossal. Jó volt hallgatni azt a sok jót amit mondott saját tapasztalataiból a kóreai gépsárkányról, nagyon szerette a motorját. Állítólag annyira feltuningolta, hogy a 250R 220km/h ment neki :D
Na mindegy a lényeg hogy a blokkját nagyon dicsérte :)
Egy másik írás.:
http://www.hyosungmotors.hu/do...

Csak, hogy tudd, milyen sz@r motorod van.
Gyenge az akksi.
+ le maradt, hogy az aksi töltve volt egy hónapja, önindító se gondolnám, hogy rossz