most olvastam teljesen végig.
Elsötétedett a képernyő. Ha lefulladsz és megy a gyújtás akkor világítani kellene igaz?
Nincs a közelben olyan ismerősöd akinek hasonló akkuja van? Mert ez a hirtelen halál és a képernyő megszűnés fura. Világítás is elment? Mert akkor nem csoda ha megáll. Amugy lehet érdemes akkor befektetned egy új akkura 6-7 ezer Ft környékén vannak már :)
Illetve egy karbi tisztítás sem árt, de lőtte a csöveket nézd át.
Mert nagyon nagyon mocskos karbival megállhat, vagy ha tényleg vmi nagy akar meg a csövekben vagy ha elzárul a benya útja.
Én cbrrel találkoztam ilyennel, kicsivel.
Ott az egész üzemanyag ellátó rendszert átnéztük. Mert vmelyik cső, elszorult,mert rosszul lett visszahelyezve a tank.
A sajátomból kiindulva, sztem ezt nézd át. Ülések ki, asszem 12es csavar a tank cupp fel aztán nézelődj.
Az elektromos hibát egyenlőre hagyjuk ki, jobb is lenne neked is,de nem kizárt sajnos...
Sziasztok!
Mentem ma gt250r-emmel egy kört,de egy idő után elkezdet belomhulni, aprókat rángatni, éreztem h valami nincs rendben a paripával, menet közben hol elkezdet húzni majd leállt. Pont egy kútnál adta meg magát a babám, gondoltam kifogyott a nafta pedig még 2 csík volt rajta és 250 km-t mentem vele.Megtankoltam majd a kijelző elsőtétedet de mentem vele pár km-t majd megint vége, ezután már be se birtam indítani, mintha az aksi beszart volna, otthontól 2 km-re újra beindult és haza vitt mi lehet a BAJA?
Üdv. Van itt egy hyosung 250-es karbis. Olyan probléma van hogy az első henger megtelik benzinnel mer valamiér ráfojik a karbibol. mi lehet ennek az oka? úszó nem jukas tűszelepek is jók.
Én tegnap motoroztam egy 25 kmrt... élveztem pedig csak város körül voltam. Lemostam magasnyomásúval, már nagyon mocsok volt szegényem. Azt kell ,hogy mondjam,hogy a sport dob+ légszűrő + karbiszinkron nekem sokat segített! Fürgébb élvezetesebb leforogja a 11 ezret :)
Am megjegyzésként ...it a németeknél 25 Euroért vettem olaj olajszűrőt 15 Euroért gyertyát 53 Euroért Sportlégszűrőt. Mind postával értendő.
A karbi szinkron és tisztító adalék együtt 60 Ojró volt ezt szervíz csinálta a többit én.
Úgy tudom, a nyíregyi működik.
Oros felé van valahol, az új helyen még nem jártam.
A szerelő Kiss János 06705813473.
Ha nem jó a szám, akkor a www.showbike.hu elérhetőségén tudnak infót adni a szervízről.
Van egy kipufogós telefonszám is.
Ma kaptam. 06705260350. (Illetve tegnap )
Ők gyártanak kipufogót.
Egy barátom 250-es Hyosungján van egy ilyen dob, de ő úgy vette a motort, hogy már rajta volt a dob.
Én írtam rosszul. . . Tisztába vagyok vele, hogy a Karbi állítja elő a megfelelő benzin, levegő keveréket s szabályozza is azt. Ha menni alig képes a gép, hogy vigyem el 200-300km arrébb egy Hyosung szervizbe ?
Két csap meg azért van mert az új suzuki csapot nem lehetne felcsavarni a hyosi tankjára, de már rajta a yamaháé, ami viszont gyenge volt és szétszakadt a membránja. . . Szóval a két csap benzincsővel össze van kötve s ámen, működik. Ha nincs panasz akkor nekem megérte a műtétet.
No de a probléma ott kezdődött, HOGY:
Új benzincsap kellett rá ugye: Yamaha csap lett, de valamiért túl sok benzin került a hengerbe ami nem járt és a kipufogón csöpögött ki a 95-ös.
Erre ezt a csapot kiherélte a fickó, majd tett rá még egyet. Így 2 csap van rajta a Yamaha vákum csapon csak átfolyik a benya a 2. suzuki csap pedig szabályozza a tüzelőanyagot végül. Elég komplikált lett a téma, de ahogy olvastam, nem mertem gyári csapot venni a hyosira mert az se sokáig tart pedig nem olcsó. . . -.-
Szóval apró szervizelgetésekből 33000 ft lett a végösszeg.
Olaj + olajszűrő csere. Benzincsap csere, benzincső, benzin szűrő, gyertyák cseréje, hátsó fékbetét, fékfolyadék, tömítések, karbi takarítás + szinkron. Meg vettem egy láncspryt
Remélem ennyi volt s komolyabb probléma már nem jön elő, mert fasza kis gép lenne végül is : )
Elsötétedett a képernyő. Ha lefulladsz és megy a gyújtás akkor világítani kellene igaz?
Nincs a közelben olyan ismerősöd akinek hasonló akkuja van? Mert ez a hirtelen halál és a képernyő megszűnés fura. Világítás is elment? Mert akkor nem csoda ha megáll. Amugy lehet érdemes akkor befektetned egy új akkura 6-7 ezer Ft környékén vannak már :)