Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most olvastam teljesen végig.
Elsötétedett a képernyő. Ha lefulladsz és megy a gyújtás akkor világítani kellene igaz?

Nincs a közelben olyan ismerősöd akinek hasonló akkuja van? Mert ez a hirtelen halál és a képernyő megszűnés fura. Világítás is elment? Mert akkor nem csoda ha megáll. Amugy lehet érdemes akkor befektetned egy új akkura 6-7 ezer Ft környékén vannak már :)
Illetve egy karbi tisztítás sem árt, de lőtte a csöveket nézd át.
Mert nagyon nagyon mocskos karbival megállhat, vagy ha tényleg vmi nagy akar meg a csövekben vagy ha elzárul a benya útja.

hány éves a géped?
Én cbrrel találkoztam ilyennel, kicsivel.
Ott az egész üzemanyag ellátó rendszert átnéztük. Mert vmelyik cső, elszorult,mert rosszul lett visszahelyezve a tank.

A sajátomból kiindulva, sztem ezt nézd át. Ülések ki, asszem 12es csavar a tank cupp fel aztán nézelődj.

Az elektromos hibát egyenlőre hagyjuk ki, jobb is lenne neked is,de nem kizárt sajnos...

Én mint tulaj mondom ezt szerelő nem vok. :(
Sziasztok!
Mentem ma gt250r-emmel egy kört,de egy idő után elkezdet belomhulni, aprókat rángatni, éreztem h valami nincs rendben a paripával, menet közben hol elkezdet húzni majd leállt. Pont egy kútnál adta meg magát a babám, gondoltam kifogyott a nafta pedig még 2 csík volt rajta és 250 km-t mentem vele.Megtankoltam majd a kijelző elsőtétedet de mentem vele pár km-t majd megint vége, ezután már be se birtam indítani, mintha az aksi beszart volna, otthontól 2 km-re újra beindult és haza vitt mi lehet a BAJA?
Bitte sehr :)
http://www.ebay.de/itm/R-G-Rac...

Két 28as lukat fúrni kell rá ,de annyi baj legyen :)
Nekem csap csere megoldotta a problémát, ugyan ez volt a baj...
Üdv. Van itt egy hyosung 250-es karbis. Olyan probléma van hogy az első henger megtelik benzinnel mer valamiér ráfojik a karbibol. mi lehet ennek az oka? úszó nem jukas tűszelepek is jók.
Sziasztok!
Gt250r-re valaki rakott már fel bukógombát? Egyáltalán lehet hozzá kapni?
Én a válságos motorpiacra gondoltam, nem konkrétan a hyóra, mint "nem-túl-nagy-hírnevű" márkára.
Miért ne lehetne eladni?
Ezt csak azok mondták, akiknek nem is volt Hyo.
Kollegák, el lehet adni a motort.... ma Hyosungtalan lettem
Hali
Igen nyíregyiek, az enyémet is ők fogják csinálni mostanában, szépen dolgoznak nagyon és gyorsak is!
Ha kész közszemlére teszem
Azt elfelejtettem írni, hogy a kipufogós szám is nyíregyházi.
Kösz szépen az infót!

Remélem pár évig nem lesz a szervizesekre szükségem, de jó tudni, hogy még van a "közelben" Hyosi szerviz.
Én tegnap motoroztam egy 25 kmrt... élveztem pedig csak város körül voltam. Lemostam magasnyomásúval, már nagyon mocsok volt szegényem. Azt kell ,hogy mondjam,hogy a sport dob+ légszűrő + karbiszinkron nekem sokat segített! Fürgébb élvezetesebb leforogja a 11 ezret :)

Am megjegyzésként ...it a németeknél 25 Euroért vettem olaj olajszűrőt 15 Euroért gyertyát 53 Euroért Sportlégszűrőt. Mind postával értendő.
A karbi szinkron és tisztító adalék együtt 60 Ojró volt ezt szervíz csinálta a többit én.

:)
Egerben megcsináljuk mi, ha van gond. Van motormentés is nálunk. Ráadásul a hyonál dolgoztam igen sokáig. :-)

Üdv
Semi
Dynamic Motors
Úgy tudom, a nyíregyi működik.
Oros felé van valahol, az új helyen még nem jártam.

A szerelő Kiss János 06705813473.
Ha nem jó a szám, akkor a www.showbike.hu elérhetőségén tudnak infót adni a szervízről.

Van egy kipufogós telefonszám is.
Ma kaptam. 06705260350. (Illetve tegnap )
Ők gyártanak kipufogót.
Egy barátom 250-es Hyosungján van egy ilyen dob, de ő úgy vette a motort, hogy már rajta volt a dob.
Nyíregyházán működik egyáltalán még a Hyosi szerviz?
Vagy Miskolc ?
Volt itt Debrecenbe de már vagy 4 éve bezárt. . .
Én írtam rosszul. . . Tisztába vagyok vele, hogy a Karbi állítja elő a megfelelő benzin, levegő keveréket s szabályozza is azt. Ha menni alig képes a gép, hogy vigyem el 200-300km arrébb egy Hyosung szervizbe ?
Két csap meg azért van mert az új suzuki csapot nem lehetne felcsavarni a hyosi tankjára, de már rajta a yamaháé, ami viszont gyenge volt és szétszakadt a membránja. . . Szóval a két csap benzincsővel össze van kötve s ámen, működik. Ha nincs panasz akkor nekem megérte a műtétet.
Kerüld el őket... 2 benzincsap? Benzincsappal szabályozni a benzin mennyiségét? Téged jól megborotváltak.
Csepelig mennyek el egy rossz motorral ? xD Ennyi erővel Kóreáig is mehetnék xD
Ha legközelebb szervizbe viszed akkor, akkor Csepel, Kanyar mester.
A helyi szervizes nem ért hozzá, ezt mondhatom, mert ismerem.
Egy Helybéli motorszervizben csinálták!

No de a probléma ott kezdődött, HOGY:
Új benzincsap kellett rá ugye: Yamaha csap lett, de valamiért túl sok benzin került a hengerbe ami nem járt és a kipufogón csöpögött ki a 95-ös.
Erre ezt a csapot kiherélte a fickó, majd tett rá még egyet. Így 2 csap van rajta a Yamaha vákum csapon csak átfolyik a benya a 2. suzuki csap pedig szabályozza a tüzelőanyagot végül. Elég komplikált lett a téma, de ahogy olvastam, nem mertem gyári csapot venni a hyosira mert az se sokáig tart pedig nem olcsó. . . -.-

Szóval apró szervizelgetésekből 33000 ft lett a végösszeg.
Olaj + olajszűrő csere. Benzincsap csere, benzincső, benzin szűrő, gyertyák cseréje, hátsó fékbetét, fékfolyadék, tömítések, karbi takarítás + szinkron. Meg vettem egy láncspryt

Remélem ennyi volt s komolyabb probléma már nem jön elő, mert fasza kis gép lenne végül is : )
Viktor, ki csinálta a karbi szinkront?
Hyosung sf 50 -hez keresek első idomot lámpákkal!Ha valaki tud ilyet akkor szóljon!labrons@citromail.hu