A xenont vettem és simán be lehet rakni csak a trafot valahová fel kell rögzíteni. én az idom alá eltudtam jól rakni és még nem is látszik.
Indexet meg ha nézek valamit én úgy is akarok rendelni. Ez nem e-bay-es valami távolkeleti de vannak márkás cuccok is.
Én Xenont használok benne semmi gondom nem volt még. Tavaly műszakira is így ment egy szót se szoltak. Mivel projektoros a lámpa szerintem nem feltünő,hogy gyári vagy nem
Ledes indexet kinait rendeltem ocson eddig jó.
Valamikor akarok még rendelni tartaléknak valami jópofát, ha esetleg érdekel majd szólsz.
Van már 4000 től 4db de van húzossab árú is, csak a szállítás hosszas /2-3 hét/
köszönöm
valaki javított már az első lámpán? többször közlekedek éjszaka, eddig minden motoromon nagyon jó fényszórók voltak, de ennél sajnos gyengére sikerültek. a xenonért attól tartok meg leszek zsanettezve, így az osram nightbreaker-nél nincs jobb ötletem
illetve fehér index-búrát vagy ledes indexet honnan tudnék beszerezni hozzá?
A 650-es Hyosungon nem Shinko gumi van gyárilag, hanem Bridgestone, a régebbieken meg nem tudom, nem jut eszembe. Talán Michelin vagy még valószínűbb, hogy Dunlop.
Egyébként a guminak meg örülni kell, a Shinko elég kaki, én is dobtam 6ezernél, nem azért mert kopott volt,hanem mert úgy csúszott főleg esőben, mintha korcsolyapálya lett volna. Szerintem érdemes szemrevételezni! :)
a felirat fel sem tűnt, a gumit észrevettem, az kérdéses, bár engem megmondom őszintén nem tartana vissza ha 40ezer lenne benne
köszönöm a segítséget, meglátjuk mit hoz a holnap
Igaz, ettől függetlenül megnézésre érdemes a képek alapján!
Nézzük a kedvezőbb oldalát. Van rajt két jó gumi, egy darabig arra nem kell költeni, korrektül néz ki, ki kell próbálni, ha jó, szerintem jó vétel lehet.
Akkor is, ha esetleg az óra állása nem valós, vagy a tankot újrafényezték. De ez sem egészen biztos, hisz lehet csak a felirat nem tetszett a tulajnak, leszedte, a gumi meg defektes lett, amit nem javítottak, csak cseréltek.
esetleg ha mást érdekel, itt meg tudja nézni
Indexet meg ha nézek valamit én úgy is akarok rendelni. Ez nem e-bay-es valami távolkeleti de vannak márkás cuccok is.
Németországban élek, az ebay.de -n tudok segíteni ;) ;)
érdekelnek az indexek is, csak nem vagyok nagy ebay mágus
Én Xenont használok benne semmi gondom nem volt még. Tavaly műszakira is így ment egy szót se szoltak. Mivel projektoros a lámpa szerintem nem feltünő,hogy gyári vagy nem
Ledes indexet kinait rendeltem ocson eddig jó.
Valamikor akarok még rendelni tartaléknak valami jópofát, ha esetleg érdekel majd szólsz.
Van már 4000 től 4db de van húzossab árú is, csak a szállítás hosszas /2-3 hét/
valaki javított már az első lámpán? többször közlekedek éjszaka, eddig minden motoromon nagyon jó fényszórók voltak, de ennél sajnos gyengére sikerültek. a xenonért attól tartok meg leszek zsanettezve, így az osram nightbreaker-nél nincs jobb ötletem
illetve fehér index-búrát vagy ledes indexet honnan tudnék beszerezni hozzá?
Balesetmentes km-eket, ingyen benzint(na az nem lesz sajna), ill gumifákat!
Hát akkor beköszönök mindenkinek: sziasztok
köszönöm a segítséget, meglátjuk mit hoz a holnap
Nézzük a kedvezőbb oldalát. Van rajt két jó gumi, egy darabig arra nem kell költeni, korrektül néz ki, ki kell próbálni, ha jó, szerintem jó vétel lehet.
Akkor is, ha esetleg az óra állása nem valós, vagy a tankot újrafényezték. De ez sem egészen biztos, hisz lehet csak a felirat nem tetszett a tulajnak, leszedte, a gumi meg defektes lett, amit nem javítottak, csak cseréltek.
köszi
http://www.kepesmotor.hu/bmw-t...
Ha valakit érdekelne csere. 650-es hyosung érdekelne, normál állapotban.
Elérhetőségeim megvannak a hírdetésben.
tibor.meretei@gmail.com lehet érdeklődni.
Kb 15000 forintot mentettél meg nekem
Hálám üldöznifog