Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért annyira nem borús a helyzet!
Köszönöm a tanácsot!
Az ETZ- hez lehet venni 2,5-ös bovdent. Nekem a 650-es hyo-n így volt megoldva, és utána nem is szakadt el. Bár lehet, hogy neked a 250-esre gyenge lesz, mert csak komolyabb kuplungja van, mint a nagytesónak...
Csak a különbség az, hogy ez egy motor...
Kicsit mások az erőviszonyok mint a biciklinél az a bovden jó ha 3000 ft-ből ki jön.
Beszaladsz a közeli kerékpárboltba, veszel méterre bovdent, meg kérsz hozzá csavaros diót. Kb. 300 Ft-ból megúszod.
Valaki kuplung bovdent nem tud é 250-es hyosiba?
A lábtartó, vagy a konzol kellene? No nincs egyik se, de a konzolt meg lehet hegeszteni szerintem! Aztán szépen visszadolgozva kívülről nyomtalan a javítás! Miért nem próbálod meg?
Ha kiszórnád, inkább add nekem, majd én megjavíttatom :)
3. nap híján, egyetlen egy hónapja van csupán nálam a kis Hyosi és már 740 km-t mentem vele o.O meglepő
:D jó kis motor
Köszi a linket, de hasonló árban van itthon az új is,lehet az marad. Sajnos az egész szétégett :)
Elméletileg ugyanolyan, de lehet h jobban megéri javíttatni , ha csak nem az álló rész lett zárlatos. :(

http://www.ebay.de/itm/HYOSUNG...
Esetleg nincs valakinek önindítója 250-es motorhoz? Esetleg ötlet, hogy honnan lehetne szerezni? köszönöm
Nem gyári,de van rengetegféle ami rámegy,érdemes próbálkozni, csak a méreteket tudd a felfogatáshoz!
Igen igen! :)

A lábtartó nagyon nehézkes téma! Ritka és drága még ebayen is.
Képzeld és elborultam vele és a 650es Gt jé is tökéletes hozzá, nekem a bal első törött el és a rúdat kellett kiscerélni a 650esére a régiről és hibátlan.
Valószínűleg a 250esedre is jó a 650 es összes alkatrésze, mivel a mi kettő mocin tuti,hogy "Baugleich" azaz hót egyforma kivéve a motor furatait... hiih :)
Mert gyönyörű hangja lenne. A gyári túlságosan csillapítja a jellegzetes V-2 hangot...
Lábtartó valakinek van eladó 250-es Hyosira ?
a 650 bizonyára :)

azért egy 125 és egy 250 ...hát nemtom. Nekem kell IMÁDOM :)
Ez V2-es, röfög magától is, gyári kipufogóval.
Mert RÖFÖG :D Én imádom :)
Miért kell az a sportdob?
Na ugye,hogy ugye? Én is ezt írtam kb. 4 hozzászólással ezelőtt. Egyébként a kellés fesszabályzó tényleg jó, túl van méretezve. Ha felhívod őket annyit kell mondani, hogy 3 fázisú kell.
Helló

Nekem is kiment a GT560-be. Van egy cég aki foglalkozik ilyen cuccokkal én onnan vettem 13 000 volt futár hozta. Rendesek a cégnél ,sokféle elérhetőségük van.
Én már több mint 1 éve ezt haszálom és azota nincs gond a géppel. Már több HYO-ba is ilyet használnak és olcsobb mint a gyári.

itt a honlap címük: http://www.kelle.hu/
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó feszültség szabályzója GT250R-hez?
Mert végül kiderült hogy ez a baja
Azért ez a gyári csap nem bírja dolog egészen nem helytálló szerintem. Nekem is cserélték, 4-5 e km volt a motorba, kicsit csöpögött. Azt mondták Kanizsán, sajnos van egy széria, amiben sorjás az egyik csavar, és sajnos kivágja idővel a membránt. Került bele egy új benzincsap, azóta hibátlan. Most van benn 43e km.

Igaz, elővigyázatosságból az utolsó két télen ledugózva le vannak húzva a benzincsövek, ha áteresztene, de nem fordult elő. és nem a Hyoban nem bízom, bármilyen típus lenne, megtenném, sajnos a téli hosszú állás nem sok mindennek tesz jót!
Üdv!

Nincs e valakinek eladó sport dobja GT 250-es Hyosungra?
Vagy valami ajánlat...?
Generátor, fesszabályzó, akkumulátor. Ebből lesz valamelyik, de én az akkut kizárnám, mert regenerálódik, inkább a fesszabályzót nézném meg.
Leveszed és vagy lyukas a hátulja, vagy ki van dudorodva. Ha ez sem(de szerintem ez lesz), akkor ki kell mérni a generátor tekercseit.