Ezt már Bogen, mit szakértő többször levezette hogy majdnem mindegy, milyen olajat használsz, mert nagyon hasonlóak a tulajdonságaik. Szerintem is inkább csak a mennyiség számít, hogy rendben legyen.
Én már hallottam.
Állítólag az is olaj miatt volt. Két 250-es GV-nél, mindkettő Valvoline olajjal. Állítólag.
Azt persze nem tudom, hogy milyen típusú, viszkozitású, teljesítményű olaj volt.
Úgy tűnik,,a 250-es érzékeny az olaj minőségére.
Nem az olaj minőségével volt szerintem gond, hanem a mennyiségével. Volt itt is egy olyan 250-es motor, ami megállt, mert a minimumon volt az olaj sokáig.
Mennyi volt benne,hogy kikönyökölt? Amúgy szerintem meglepő,hogy mennyire nem ismerik a motorosok sem a márkát. Motoros boltban dolgozom, rengetegen megnézik, kérdezgetik, hogy miféle szerzet, de egyre többen érdeklődnek szerencsére amiatt, mert ilyet szeretnének és, hogy mik a tapasztalatok :)
Én is nagyon szeretem az enyémet, igaz a tavaly egy főtengelyt kellett cserélnem.Állítólag az olaj(castrol)minősége miatt.Szét nem hajtottam úgyhogy csak ez lehetett a probléma.Úgyhogy -125000ft és 6-hét motor nélkül a nyár közepén.De kész lett és azóta is hű társam,a szerelő egykét helyen össze barmolta de remélem az össze szerelésre odafigyelt.Amúgy a tiéteket is nem szokták le Kínaizni?
Ezt Bogen írta a klub fórumon:
" Most már elmentem ezzel a betéttel több mint tízezret, és mondhatom még van benne egy-két ezer. Semmivel nem rosszabb mint a drágább típusok. Ja? És ez a típusú volt. " http://bolthely.hu/generalspee...
Valószínűleg szalkán is meg tudod venni autós boltban.
Kár h nem vehettem 250eset,sokkal nem drágábbak...biztos szépen szalad ,de B125 öt csináltam tavaly...mondjuk Mo-n bőven megfelel csak az előzésekre kell hosszú szakasz. :(
Aha, azt szerintem érdemes is szezononként cserélni, olcsó és egyszerű :)
Mutatok Nektek egy képet Husi-ról....
Karácsonyra hazautaztam és mivel szegény kinn áll egy biciklitárolóban letakarva ,gondoltam legyen neki is karácsony, behoztam ,mert nincs lépcső :)
Egy éjszakát töltöttünk is együtt :)
Amikor visszajöttem viszont elég benzin szag volt...igaz 15nm a szoba és nem szellőzött,remélem nem ereszt sehol, a benzin csapot persze elzártam előtte :)
Nekem is GTm van igaz picurka,de nekem jobb oldalon van egy kis müanyag házas üzemanyag szűrő, igaz lehet,hogy utólagos ,mert ilyen fehér kis henger, pár 100 ft ,de utószűrni elég sztem.
Attól hogy gyárilag nincsen rajta, (legalábbis ami látszik), a csapon lenni kell szűrőnek, de ha aggódsz nyugodtan tegyél be egyet a benzincsap után, pár száz forint egy egyszerű előszűrő.
A tankot meg mosd ki mielőtt felöntenéd benzinnel.
hmmm,na mindegy,mert igazából azért kérdeztem,mert lyukas volt a tank,s elvittem meghegesztetni,és vissza kaptam,majd kb 1 hónapig nem nyúltam hozzá,mert itthon sem voltam nagyon,s kicsapta a nyilásnál a rozsda,nem keményen de látszik,s gondolom a belsejében is tuti van.ha eldugul akkor gáz lesz :)))
Hali Csiszar
Megnéztem a gyári alkatrész katalógust és abban a GV-ben nincs(a 650-esét néztem, gondolom a kicsi is ugyan az)
Nekem GT 650 SH-van abban a tank alatt a benzincsap után van egy pici "előszűrő" .
Állítólag az is olaj miatt volt. Két 250-es GV-nél, mindkettő Valvoline olajjal. Állítólag.
Azt persze nem tudom, hogy milyen típusú, viszkozitású, teljesítményű olaj volt.
Úgy tűnik,,a 250-es érzékeny az olaj minőségére.
Ezt Bogen írta a klub fórumon:
" Most már elmentem ezzel a betéttel több mint tízezret, és mondhatom még van benne egy-két ezer. Semmivel nem rosszabb mint a drágább típusok. Ja? És ez a típusú volt. "
http://bolthely.hu/generalspee...
Valószínűleg szalkán is meg tudod venni autós boltban.
Ez egy szett :)
Első betétet találtam csak 26 Euroért... odahaza mennyi?
Láttam,hogy van egy-két Hyos köztetek,és érdeklődnék,hogy tudnátok-e segíteni. Hátsó fékbetétet keresnék elfogat ható áron,a 250-naked-em hez.Hol érdemes szétnéznem? Köszi.
Kár h nem vehettem 250eset,sokkal nem drágábbak...biztos szépen szalad ,de B125 öt csináltam tavaly...mondjuk Mo-n bőven megfelel csak az előzésekre kell hosszú szakasz. :(
De hát a kedvenc az kedvenc.
Mutatok Nektek egy képet Husi-ról....
Karácsonyra hazautaztam és mivel szegény kinn áll egy biciklitárolóban letakarva ,gondoltam legyen neki is karácsony, behoztam ,mert nincs lépcső :)
Egy éjszakát töltöttünk is együtt :)
Amikor visszajöttem viszont elég benzin szag volt...igaz 15nm a szoba és nem szellőzött,remélem nem ereszt sehol, a benzin csapot persze elzártam előtte :)
Üdv
Funny
A tankot meg mosd ki mielőtt felöntenéd benzinnel.
Megnéztem a gyári alkatrész katalógust és abban a GV-ben nincs(a 650-esét néztem, gondolom a kicsi is ugyan az)
Nekem GT 650 SH-van abban a tank alatt a benzincsap után van egy pici "előszűrő" .