Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok lenne kérésem/kérdésem!
Akarok venni 1 nagyobb gépet és nem valami túl öregre gondoltam, nézegettem ezeket a Hyosung naked típusokat és elég tűrhető ára van, hallottam + és - véleményeket róla és nemtudom milyen irányba fordúljak... nem akarom leszólni mert nemvolt még ilyen motorom de sokan azért fikázzák mert Koreai... utána olvastam hogy állítólag a suzukival dolgoztak együtt és az sv-re építették vagy valami hasonló... Az lenne a kérésem hogy mondjátok el ti a véleményeteket/tapasztalatokat róla! Köszi előre is!
Egyet értek!

Én egy gt 125 öt hajtok.

Lassabb picit, többet eszik,de nagyobb észrevesznek és kezes is mérethez képest. Nekem futkozós motor kellett 900 Euroért szereztem annyiért hibátlan! :)
Sziasztok
tudnátok nekem egy kis segítséget nyújtani
venni szeretnék egy gv 650-es gépet (az alábbit):

http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gv_650-6
383361

a motor 2005-ös és mivel azoknál hengerfej probléma volt, így azt szeretném megtudni hogyan lehetne kideríteni hogy volt e cserélve a hengerfej mivel a srác nem az első tulaja így ő nem tudja, meg hogy mikre figyeljek még adásvételkor, milyen gyakori hibák szoktak még jelentkezni
előre is köszönöm a segítséget
Ez költői kérdés volt?

Érdemes.
Ár/érték arányban a hazai piacon a legjobb választás lehet.

Amúgy az oka, hogy nem annyira elismert márka hazánkban a Hyosung, hogy a japán gépek fanatikus imádata mellett (na meg az olasz presztizs bálványok mellett) nem nagyon tud érvényesülni ez a jó kis középkategóriás márka, meg itthon a "Gixxer" a mérce sportmotor téren, így csak a racionálisan gondolkodó emberek tudják belátni azt, hogy bizony ez a gyár is rendes motort gyárt...

Nekem is volt, nem bántam meg, csak már kicsi lett egy idő után(GT250R), így váltottam.
Köszönöm a választ!még annyit,milyen a tapasztalatotok hyosungak kapcsolatban érdemes ilyen motort venni?
Hali kisradar
Csak a szokásos, hengerfej, generátor illetve az általános állapot.
Nekem is szürke vázas tehát 2005-ös de 2007-es forgalomba helyezés, amit akkor kicseréltek amikor forgalomba helyezték.
Sziasztok!Ugy néz ki,hogy egy hyo gt 650 tulajdonosa leszek!Tudnátok segiteni hogy vásárláskor mire figyeljek?2005 évjátat elvileg 19 e km van benne!
Butaságokat írtam! Az injektornál van a lemez nem a gázkarban :)))
Megnéztem a fényképet a papiron
a gázkarban van egy 2,5cm x 1cm es kis lemez ami nem engedi hogy csutkára húzza a delikvens a gázt. Ez most kikerült és újra a 60kw változat lett
Gázkar butítás?! Kifejtenéd kérlek, mert ez nagyon érdekesen hangzik?!
A gázkar van csak butítva. Valamit ki kell venni és máris 60kw lesz köszönöm a segítséget
A gázkar van csak butítva. Valamit ki kell venni és máris 60kw lesz köszönöm a segítséget
Szerintem ha az van a forgalmiban, akkor tuti annyit is tud! Nekem anno azt mondták, hogy más benn valami elektronika, azt cserélni kell,ha vissza akarod csinálni, és csak tisztességesen, "csak papíron" szó sem lehet róla!
Ha csak papiron van visszafolytva akkor szerintem hagyjad, mert olcsóbb fenttartani.

Ha meg nem gondolom ki kell szereltetni a folytást, aztán okm iroda ,meg tán új forgalmi , bár még nem csináltam.
Hali
Böngészni tudsz rámész a termékekre, csak árat nem fogsz látni.
Regisztrálni meg nem fogsz mivel nem vagy viszonteladó, szerintem.
http://shop.redracing.hu/
de ha ide kattintasz akkor láthatod a terméklistát baloldalt, árat meg majd mondok.
Helló
Az általad irt oldalon csak regisztrációval lehet böngészni,de csak viszonteladó reggelhet.
Hogyan tudom megnézni a termékeiket?
üdv:laci
Hali
Nem biztos hogy tényleg le is van korlátozva. Kérdezd meg előbb hogy csak papíron vagy pedig tényleg le van "fojtva".
Sziasztok

Vásárolnék egy 2010es GT650R et viszont az a bajom hogy 25kw ra van korlátozva.
Valaki tud nekem segíteni ebben hogy hogyan lehetne vissza alakítani a mocit?

Köszi előre is
Imi
Sziasztok

Gondoltam megosztom veletek a következőt, ha szeretnétek valamit a www.redracing.hu -ról nézzetek szét, szóljatok nekem, és megmondom hogy mennyi az ára.
Egy dolog van ami nagyon fontos alkatrészt, ruhát stb. sajnos visszaküldeni NEM LEHET!
Kérek mindenkit ennek tudatában rendeljen ha szeretne, és elfogadja ezt!
Köszi a figyelmet
Üdv.: G.  
Ja a lényeg: BOLTI ÁR ALATT!
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget felajánlani nektek!
Németeknél élek és decemberben megyek haza. Ha valkinek a német ebayről megtetszik meg tudjuk beszélni,hogy dec 20án magammal vigyem haza, mert gyakran szemetek és nem is postázzák kishazánkba.

Amit én rendeltem és tudom hogy jó ,az a GT 125/250es modellre Takkoni sportkipufogó, de létezik rájuk Leo vince és az R típusokhoz is.

Motort kompletten viszont nem tudok, mert egy sx4em van abba max alaktrész fér bele :(
Nekem ilyen van :
http://www.ebay.de/itm/Hyosung...

650esre:

http://www.ebay.de/
itm/LeoVinc...

Minden jót
üdv
Funny
Puposteve volt.
Az egyik fórumos már cserélte, de nem emlékszem, ki! Azt tudom, hogy azt írta, be van forrasztva, tehát cserekor ki kell forrasztani, és javasolta, hogy elemtartót forrasszon helyére, aki cserélne!
Szét kell kapni az egész egységet, belül van az óra eleme. Szétszedni nem nehéz,cserélni már trükkösebb,de meg lehet otthon is csinálni.
Nekem pont fordítva,csak állás után (5-10óra) csinálja,melegen soha, és ilyenkor egy darabig nem lehet indítani,10-15perc várakozás után általában indul. zavaró dolog,de egyelőre együtt tudok élni vele :)
Az időmérő óránál hol tudom kicserélni az elemet?