Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újra működik a régi fórum!
Budapesttől 300 km-en túl szinte bármilyen irányban olcsóbb a benzin
A tökéletesen működőképes, csak csúnyácska Yamahával mennék
Vettél motort? Vagy a másik működőképes?
Srácok, lányok!
(öhm, van még lány rajtam kívül, aki tartja a frontot?)

Valamikor mostanában nincs kedvetek gurulni valamerre? Leginkább a Budapestiekre és Pest megyeiekre gondolok, de természetesen akinek belefér messzebbről is, az jöjjön!

Igazából nekem teljesen mindegy, merre mennénk, csak a benzin ára szabhat határt, így kb. 300km-es távban gondolkodnék max. :P
A KISSAS akkor egy igazi igás ló, mert a saját tömeg:167; az együtes tömeg meg 350; pakolható súj 183
Azért egy a kormány csavar dolog húrvára dúrva, nállam csak a kormány nem volt középpen 2-2.3 cm eltolódás volt, de hogy merre azt már nemtom, de ha kameratartót nem barkácsoltam volna, lehet, hogy még most is el lenne tólva
Nekem GT-m van de a puposteve barátom járt ugyanígy. remélem olvassa a fórumot, ha nem akkor ha beindul az új fórum fog tudni mesélni rőla.
Melyik évjáratúak voltak?Enyém 2006-os gyártású de 2007-es modell.
Nem durva, erre volt egy visszahívási akció is. Másoknál is előfordult. Ha nem volt kicserélve akkor figyelni kell rá.
mikori évjárat?Nálam múltkor a kitámasztó kar volt lelazulva úgy hogy kb 2szer kitámasztottam volna és eldől a motor.....de az hogy a kezedben marad a kormány az azért több mint durva
GV 650 aguila motorom van, egy reggel indulás után a kezemben maradt a kormány. Pontosan a két kormánytartó csavar eltört és mákomra a kapu elött álltam így csak a moci dőlt el. De ha ez menet közben a forgalomban történik,akkor most nem írok semmit.
Amit megtudtam: visszahívták az összes motort és ezeket a csavarokat cserélték? ha cserélték! AZ enyémen Dunaföldváron szervízbe kellett volna cserélni, ez szövegben megtörtént gyakorlatban valószínű nem. A Hyosung Magyarország küldött kettő db csavart (grátisz) most ez van benne ,hogy életbiztosítás e vagy sem ? remélem igen!
Saját motoromból kiindulva a forgalmiban a feltankolt tömeg szerepel. Aztán persze méregeti a fene
Igazad van Karcsi.
Az nem jutott eszembe, hogy belenézzek a forgalmiba.
De abban tényleg benne van.
Az enyém saját tömege 203kg és 380kg a megengedett össztömeg.
Tehát 177kg-val terhelhető összesen mindennel együtt.(GT650SH)
Forgalmiban benne van a megengedett össztömeg, és a motor saját tömege.
Össztömeg-saját tömeg=terhelhetőség

(Ha a hivatalos verzióra voltál kíváncsi)

Az meg már más kérdés, hogy a forgalmiban száraz tömeg, vagy valós tömeg van-e megadva. De a kettő közötti kb. 20-22kg különbséget elbírja a motor.
Hali Santitom007
Pontos terhelési adatot nem találtam(m.l.ö.t.)
de szerintem 200 kg körül lehet terhelni. Egyébként egy ember súlyára 68 kg van megadva(nem tudom miért) ezzel számolva akkor két ember és a maradék a csomag(136kg+64 kg csomag)persze ha van hova pakolni. Ja meg a felszerelés, tárolók és társai súlya.
Sziasztok!
Szerintetek mennyi súllyal trehelhetem a motort? GT650

Van hátul egy 7 kilós doboz, meg két 7 kilós oldaltáska, meg egy tanktáska kb 10kg, és persze ketten felülünk rá a barátnőmmel az úgy 140kg.

Régebbi képeken láttam Kizs motorját azon voltak oldaldobozok.

Szerintetek a motor túl van biztosítva?

Amúgy motorztam már így a géppel csak most mintha kicsit több súly lenne rajta!

Köszi
köszi a segítségedet
Még nem volt időm megnézni, de szakítok rá és beszámolok,hogy mi volt.
üdv és köszi
Köszönöm! Már voltam nála,csak volt egy kis félreértés (részemről),de már be is jelentkeztem :)
Szia Jedematik!
Először is a hátsó ülés alatt lévő fehér kétpólusú dugaszt zárd valami fémvezetékkel rövidre, és olvasd le a hibakódot a műszerfalról. Ez lehet többféle hiba. Van a légszűrő dobozában is két csatlakozós érzékelő, annak a koszossága is lehet, vagy a lambda szonda, vagy akármi más, akár folytonossági vezetékprobléma. Üdv Bogen
Tegnap átmentem a vizsgán, szóval most már elhárult egy akadály Egyszer lesz, lehet, hogy még az idén, néha bizony szükség van rá...

Kazy, bocs, simán elfeledtem a lábtartó kiálogatását a "munkadíj" kategóriából, épp elég volt, hogy Kanyar a kezembe adta a kicserélt csapágyat, olyan kotyogása van, mint egy profi kotlósnak, de legalább az olajat is teleqrta fémforgáccsal A röhej, hogy maga az alkatrész kemény 870ft volt, 27% áfával
helló mindenkinek
Pár napja néha megjelenik az FI felirat a műszerfalon.
Megjelenik majd eltűnik
Valakinek volt már hasonló? Talán valami kontakt hiba?
Megköszönném ha valaki tud rá valami megoldást.
GT 650R EFI 2008-as gép.
előre is köszi a segítségeteket.
Széles utat!
Kaxer
ha már Csepel, Kanyar mestert nem próbálod meg? Megbízható, tényleg ért is hozzá! Sokunk ajánlásával.
(elérhetőségeit kicsit visszaolvasva könnyen megtalálod)
Az M0 Moto Center-be vitte már valaki szervizelni a gépét? Érdekelne, hogy megbízhatóak-e, értenek a munkához vagy csak mímelik.. :)
Nekem van eladó autó jogsim, mert én nem használom, v. mit gondoltok, ha visszaadom az árát visszatérítik ha bár MHSZ-es jogsidíjal ma már nem mehetnék 3 gombóc fagyiért a sarki cukiba
szóval enyit a melegről
Nocsak, lesz autó(zás)?