Sziasztok!
Tudja valaki, hogy itt miért nem engedi a rendszer jelenleg, hogy regisztráljon bárki? http://hyosungclub.hu/index.ph...
Tudna valaki szólni az adminnak, hogy bibi van!?
Köszi!
Talált süllyedt
Én is most értem haza Máriapócsról az asszonykámmal, utána Tokajnál
a Tisza parton nézelődtünk, majd Dombrád felé haza. Egy pár perce raktam be a mocit. Nem szóltatok hümm...
Nekem kicsit gyanús az a 6500 km. Az én gyári gumim kb 13000 km-nél nézett ki így. Igaz én kíméletes használó vagyok, nem gyorsulok minden percben nyélgázon. Viszont ha az órához nem nyúltak, akkor ez a 6500 km kemény volt.
Legmegnyugtatóbb módon a szervízkönyv. A hengerfejek oldalán a bordán van egy bevágás , amin keresztül egy csavart lehet elérni. Ez a bevágás a régin szögletes az újon pedig félkör alakú. Első hengeren bal oldalon, a hátsónál a bal oldalon található. Régebben mintha lett volna egy ajánlata az importőrnek, hogy kedvezményesen, talán 40000-ért kicserélik a lejárt garanciás motorokon.
Rá kell kérdezni, meg talán alvázszám alapján ők is meg tudják mondani, hogy voltak-e cserélve.
Értem, szóval egyszerűre fordítva a szót, ha megveszem és nincs kicserélve még nekem kell rá költenem nem kevés pénzt. Mi az árulkodó jele az új hengerfejnek?
Ha nincs kicserélve, akkor az importőrtől kell megkérdezni, hogy milyen feltételekkel cserélnék ki. www.hyosung.hu
2006-os modellektől módosítottak a hengerfejen. Azóta nem fordul elő szelep törés . Ezt a cserét garanciában végezték megelőző jelleggel is, és a már bekövetkezett eseteknél utólag is. A valódi 2006-osok már az új hengerfejek kel lettek gyártva.
Lehet, hogy 2006-ban helyezték forgalomba, de ez nem 2006-os.
A 2006-os általában fekete vázas, fekete kerekekkel és kipufogóval.
De amelyik nem fekete vázas, annak is szürke állítható fékkarja és szürke kuplungkarja van. Meg még néhány nem feltűnő dolog más rajta.
Ha igazolni tudják hitelesen, hogy a hengerfejek ki lettek cserélve garanciában, akkor megveheted nyugodtan.
Szervízkönyvben benne kellene lennie ennek, és az 1000-es valamint a 4000-es kötelező szervízéknek.
Gyárilag ilyen gumikkal szerelték , mint amik a képeken vannak, és a keréksúly is ilyen
Nekem valami Suzukira való váltókargumi van fenn, a gyári megkopott. Felhívtam akkor a Spirrot, azt mondták, komplett váltókarral együtt van. Mondom kösz. Így lett Suzuki. Relatív drága, olyan 6-700 Ft volt, de kis filigrán, jól mutat rajta.
Ilyen luxus motort használunk amihez ilyen drága az alkatrész?
Majd veszek rá egy ennél olcsóbban Harley lábtartót, bár nem tudom hogy amcsi minőség legalább alulról kaparássza az elvárásaimat
Csak vicceltem.
Nekem csak a gumi kellene róla.
Lehet hogy rácsörgök Kanyar mesterre, hogy tud-e bontottat.
Tudja valaki, hogy itt miért nem engedi a rendszer jelenleg, hogy regisztráljon bárki?
http://hyosungclub.hu/index.ph...
Tudna valaki szólni az adminnak, hogy bibi van!?
Köszi!
Változtattam az ülés szögén, azt mondta a feleségem, hogy kényelmesebb lett nem csúszkál az ülésen és az úthibák is tompábban érezhetőek.
Én is most értem haza Máriapócsról az asszonykámmal, utána Tokajnál
a Tisza parton nézelődtünk, majd Dombrád felé haza. Egy pár perce raktam be a mocit. Nem szóltatok hümm...
Mi most jöttünk haza Máriapócsról.
Lacy összehozott egy kisebb társaságot.
8 motorral voltunk.
Érdeklödnék, hogy valakinek vagy valaki nem -e tud 650 hez 2005-ös karbis. hátso hengerfejet kompletten vagy minden nélkül.ára érdekelne.
köszi
Rá kell kérdezni, meg talán alvázszám alapján ők is meg tudják mondani, hogy voltak-e cserélve.
2006-os modellektől módosítottak a hengerfejen. Azóta nem fordul elő szelep törés . Ezt a cserét garanciában végezték megelőző jelleggel is, és a már bekövetkezett eseteknél utólag is. A valódi 2006-osok már az új hengerfejek kel lettek gyártva.
A 2006-os általában fekete vázas, fekete kerekekkel és kipufogóval.
De amelyik nem fekete vázas, annak is szürke állítható fékkarja és szürke kuplungkarja van. Meg még néhány nem feltűnő dolog más rajta.
Ha igazolni tudják hitelesen, hogy a hengerfejek ki lettek cserélve garanciában, akkor megveheted nyugodtan.
Szervízkönyvben benne kellene lennie ennek, és az 1000-es valamint a 4000-es kötelező szervízéknek.
Gyárilag ilyen gumikkal szerelték , mint amik a képeken vannak, és a keréksúly is ilyen
HYOSUNG GT 650 2006 évjárat.
GT 650 minden alkatrésze eladó,vagy egyben az egész,250.000ft,hengerfejibás,papir nélkül,csak telón keressetek,robogót beszámolok!30/259-05-47
Majd veszek rá egy ennél olcsóbban Harley lábtartót, bár nem tudom hogy amcsi minőség legalább alulról kaparássza az elvárásaimat
Csak vicceltem.
Nekem csak a gumi kellene róla.
Lehet hogy rácsörgök Kanyar mesterre, hogy tud-e bontottat.
Tudnátok véleményt mondani a Hyosung Cruiser GA 125 típusról?
Nagyon tetszik, de nem találok róla sehol tesztet, értékelést, semmit.
Köszi.