Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd legközelebb

Ha a szezonra felkészítésben segíthetek valamiben nagyon szívesen.
48 óra?
Most nem.
Most megkísértelek : Nem jössz?
Jó időt mondanak hétvégére.

Én a hagyományokkal szakítva nem motoroztam télen.
Még nem voltam, de szombaton készülök a showbike ba légszűrőért majd reménység szerint Tolcsva és Sátoraljaújhely az uticél.

Az új elkerülőre motorral még csak egyszer mentem, 5 héttel ezelőtt ott fejeztem be a Tolcsvai utat. Nagyon jó volt rajta menni. Általában a hétvégéken bicajozni járunk arra.
Szia!

Voltál valamerre, megjáratni az új olajat?

Szombaton voltam egy kicsit motorozni.
Először jártam az új elkerülőn.Készítettem pár képet is.
Köszönöm válaszod, szerintem fel is hívom őket.
Szia Karesz!
Szia Mike!
Szia!

Elvileg a karburátorost könnyebb javítani, ha van vele valami, de akiknek EFI van, ők sem panaszkodnak.
Fogyasztásban, talán picivel jobb az EFI.
2008-tól EFI.
Én úgy tudom, de ha biztosra akarsz menni, akkor a www.hyosung.hu oldalon található telefonszámon, vagy e-mail címen megkérdezed. Nem harapnak!
Szívesen!

Velünk együtt már a maci is ébredezik!
Köszi szépen a választ, akkor remélhetőleg nekem is oké lesz vele minden! Szeva
Szia!
Én most hétvégén erre cseréltem. Elégedett vagyok vele ez már a hatodik vagy hetedik olajcserém ezzel az olajjal és a Hiflo olajszűrővel
Hali! Kérdésem az volna 250 es tipusba az EFI változat vagy a karburátoros a jobb ? ( szerviz, fogyasztás, teljesitmény ) Melyik évjárat EFI már ?
Hello. A következő olajról várnék véleményt, ha valaki esetleg ismeri. A GTR 650-esbe megfelelő e ez? 4T ELF MOTO 4 XT TECH 10W 50. köszi.
henrikpaks@freemail.hu
Ez lemaradt.
Hali . Engem érdekel. Priviben írj egy árat. Köszi.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_650_r-5546188

Me
gvan.
Csak kíváncsi voltam rá.
Karesz fekete vázas használtauto.hu 699ért hírdetve pillants rá
helo!
van egy jo rendeles - teves pakolas miatt rajtam maradt legszurom regebbi gt650 (karburatoros)..
eladnam - elcserelnem EFI legszurore
Olaj kérdés mindig is megosztja a népeket.
Én Elf olajat használtam, jobb volt, mint a Castrol, de most fogok váltani MOL-ra.
link

3,2 liter kell bele, ha nagyon ki tudtad csorgatni, vagy szét volt szedve a blokk, akkor 3,4 liter kell.

Szűrőt szinte bármelyik autós vagy motoros boltban is megveheted, neten, a www.nagyvas.hu oldalon, most 1310Ft HifloFiltro HF681.

Champion COF581 a Bárdi autó partnereinél 2151Ft.

Én eddig csak a gyárit, és a Hiflo-t használtam, mindkettő tökéletes, a Championról nincs tapasztalatom.
Milyen színű a váz? Link nincs?
Helló az egyik ismerősöm árulja a Hyosung gt650Rjét 2006os piros teli idomos szép állapotú 700e ft ha valakit érdekel itt jelezze
MOTUL 5100 10w50
http://www.argep.hu/trend/MOTU...

V2 motoroknál nagyon jó a váltónak, puhábbá finomabbá teszi a váltást.
Szevasztok. Lassan (remélhetőleg) indul a szezon, és olajcsere előtt állok. Azt szeretném tudni, hogy honnan érdemes az olajat és az olajszűrőt megrendelni Gtr 650-be, ami jó minőségű, és árban sem vészes, valamint azt, hogy pontosan mennyi olajat kell bele tölteni. Előre is köszi, széles utat!