Szegedi vagyok a porlasztók szinkronja rendbe van és a motor is most már egy két gumi alkatrészt még cserélni kellett de nem volt vészes most már jön megy gurul.
Ennél nagyobb baj sose legyen!
Persze ezek után, mármint ha szétszedted a porlasztót, igencsak illik a porlasztók szinkronját ellenőrizni!
Hova valósi vagy amúgy?
Valahogy nem méltattam arra sem az oldalt, hogy rendesen elolvassam, mert ugye a hyo fórumot szerettem volna látni :P Amúgy mediáció, meditáció... a honlap működtetőjéről továbbra sem változott meg a véleményem.
...és még mindig nem oldódott meg a fórum helyzete.
Megint valami gond van a fórummal... de most nem elég, hogy nem jön be, de valami meditációs (khm, kuruzsló) oldala jön be, ami engem kifejezetten zavar. Valaki utánanézne? Egyáltalán miért irányít át arra a meditációs oldalra?
Hozzám került a mai nap egy gt650 naked és a motor már 3 éve áll 1000km van benne nagy nehezen beindult de nincs alapjárata csak szivatóval hajlandó járni és és a hangja se tetszik nagyon egyenetlen a járása a karbi poharait lengettem és átfolyattam rajtuk 1 liter benzint de nem segített és nem forog a motor 6 ezernél többet ez az első v blokkos motorom nincs már több ötletem mit csinálja k esetleg tud e valaki segíteni
A Gf 125 ről mit gondoltok?
Valakinek van ilyene esetleg?
Köszi
Üdv
Funnyboy