Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A Gf 125 ről mit gondoltok?
Valakinek van ilyene esetleg?

Köszi
Üdv
Funnyboy
Szegedi vagyok a porlasztók szinkronja rendbe van és a motor is most már egy két gumi alkatrészt még cserélni kellett de nem volt vészes most már jön megy gurul.
Ennél nagyobb baj sose legyen!
Persze ezek után, mármint ha szétszedted a porlasztót, igencsak illik a porlasztók szinkronját ellenőrizni!
Hova valósi vagy amúgy?
utánvéttel el postázom szivesen pill és küldök képet róla a címedre
Szia.hogy lehetne az enyèm?kèp esetleg?priskingyorgyistvan@gmail.com
Szia.hogy lehetne az enyèm?kèp esetleg?priskingyorgyistvan@gmail.com
nekem van egy plusz fekete gyári dobom ha érdekel olcsón megszámítom
Bele volt kövesedve a a fúvókákba a benzin ilyen dugulást már régen láttam meg is szenvedtem a kitakarításával nem volt egyszerű a mutatvány
Én láttam tegnap is.
igen, én is azt írom, hogy ez így x@rt sem ér. Nem tudom, ki tudna intézkedni, KIZS talán? Nem láttam mostanában a fórumon.
Valahogy nem méltattam arra sem az oldalt, hogy rendesen elolvassam, mert ugye a hyo fórumot szerettem volna látni :P Amúgy mediáció, meditáció... a honlap működtetőjéről továbbra sem változott meg a véleményem.

...és még mindig nem oldódott meg a fórum helyzete.
A fórummotor meg eltörte a linket, /wiki/Mediáció a vége....
Amúgy nem mediTáció, hanem mediáció. Konfliktuskezelő, tanácsadó, közvetítő cég. Hogy mik vannak!

Mediáció= http://hu.wikipedia.org/wiki/M...áció
Jé, nekem is a mediacio.eu jön be a kluboldal helyett Reggel még írtam pedig oda.

Nagyon ócska a tárhely szolgáltató "szolgáltatása", főleg az elmúlt hetekben.
Megint valami gond van a fórummal... de most nem elég, hogy nem jön be, de valami meditációs (khm, kuruzsló) oldala jön be, ami engem kifejezetten zavar. Valaki utánanézne? Egyáltalán miért irányít át arra a meditációs oldalra?
Sziasztok.Nem tud valaki eladó gyári dobot gt 650 re?pénzért is érdekel vagy egy ovál gpr dobot adnék érte.
Ha tényleg érdekelne, visszaolvasnál néhány oldalt.
Kb. Mindenki ezt kérdezi.
És mi volt? Falsot szívott? Vagy nem jártak szinkronba a hengerek? Mert ilyesmire jellemző tünetek ezek...
sikerült megoldani a problémát
Üdv!

2006-os évjárattól GT650R-t megéri venni? Eléggé kispénzé dobálják őket (első motor lenne)... vagy inkább legyen SV?
Sziasztok

Hozzám került a mai nap egy gt650 naked és a motor már 3 éve áll 1000km van benne nagy nehezen beindult de nincs alapjárata csak szivatóval hajlandó járni és és a hangja se tetszik nagyon egyenetlen a járása a karbi poharait lengettem és átfolyattam rajtuk 1 liter benzint de nem segített és nem forog a motor 6 ezernél többet ez az első v blokkos motorom nincs már több ötletem mit csinálja k esetleg tud e valaki segíteni
Amíg nem megy az oldal, addig is legyen mit nézegetni!
Hyo 2012
Reggel óta döglött...
Srácok a kluboldal másnak se működik? Sajnos csak akartam olvasni a fórumot ...
Szívesen!

Talán nem véletlen , hogy őt ajánlják.