Koszonom a valaszt!
itt a forumon mindenki kanyarmestert dicseri. kulomben Bataszekre viszem szervizre a motort, minden ok csak mivel nincs sok hyosung a kozelben ritkan van dolguk ilyen motorral.. egy full szervizre gondoltam ha mar eddig is mindent megkapot a motor ami csak kell...
sziasztok markatarsak!
lenne par kerdesem
hol szervizelitek a gt 650eseket?
34000km van a gepemben ( 650r EFI), szervizkonyves, 4000km-kent szervizek, minden ok. szeretnem alaposan atnezetni a gepet (kerekcsapagy, bowdenek, szelepek...) de nalunk Horvatorszagban nincs hyo szerviz meg amugy is Budapesten vettem a motort es magyar szervizkonyve van. a nyaron szeretnek Macedoniaba menni egy nagyobb turara es jo lenne ha tudam hogy minden ok a motoral...
elore is koszonom a jo tanacsokat.
Most már rendben van minden. Nem leègve volt a generátor, hanem szakadt volt az egyik tekercs. Néha érintkezett,néha nem... Majd megtekerem és elteszem tartalékba, hátha valakinek kellhet.
Nem láttam, mennyire bonyolult. Akár èn meg tudtam volna tekercselni, de most már mindegy. Télen a régit megcsinálom, hátha kell valamelyik márkatársnak.
Nem tűnik rossznak és a petronas sem egy bóvli cég.
Mivel elfogyott az olajszűrőm, venni akarok vagy 4-gyet, a Nyírpetrolnál (ha nem lesz annyi megrendelem) neked kellesz?
+ még vagy 2 liter Elf 10w50-est, hogy ki legyen az olajcsere mennyiség. Utána lehet, hogy én is váltok. Gabi barátom már MOL-t rakott bele - amit te is ajánlottál - erre is, meg arra is kiváncsi leszek, hogy jön be nektek oszt meglátjuk melyik lesz.
Akkor hiába hívtalak volna.
Olajcsere után, 10:30-kor indultunk innen a garázs elől, Lacyval és a barátnőjével, Pátrohára, és ott találkoztunk a többiekkel.
Volt egy Harley Road King is, de szólt a gazdája Máriapócson, hogy visszafelé ne menjünk már olyan gyorsan, mert neki nagyon pörgetni kell a motort.
110 körül mentünk oda, vissza 100.
Csak kipróbálom ezt a Petronas olajat, azt tettem bele.
itt a forumon mindenki kanyarmestert dicseri. kulomben Bataszekre viszem szervizre a motort, minden ok csak mivel nincs sok hyosung a kozelben ritkan van dolguk ilyen motorral.. egy full szervizre gondoltam ha mar eddig is mindent megkapot a motor ami csak kell...