saját tapasztalat, de ha nekem nem hiszel , kérdezt Kanyar Mestert, viszont ha azonnal kell gyere adok kölcsön egyett Bp 3. ker. Amfiteátrum u. 23 t: 20 373 36 99
Csak ég a pofám, hogy a párom szeretett motorját puhítom oda, amit csak azért adott kölcsön, mert a sajátomnak épp kehes a kuplungja, és nem kéne provokálni
Egyébként emiatt épp ma megyünk Kanyarhoz, remélem, tud valami tényleg gyors megoldást. Gyors = 2-re Fehérváron kell lennem.
Köszi, ha nem sikerül _gyorsan_ szerezni, berendeljük innen. Sajnos már nincs bizodalmam a külföldi rendelések ideérési idejében, volt olyan is, hogy fél év huzavonával járt a postán és a vámon
Ú sajnálom! De a legfontosabb, hogy neked nincs komoly bajod, mindig erre kell gondolni! És optimistán örülni, hogy ennyivel megúsztad, meg a motor...
Fel a fejjel, a motor ki lehet nyomtalanul javítani, "csak" egy gép!
Uhh, még szerencse, hogy csak ennyi történt... hát igen, anyu kis chopperjével már én is mentem, meg is néztem mi ér le elsőnek, nem is kellett nagyot dönteni és szinte már minden lent volt, szikrázott...
Hát, ha nekem szükségem lenne egyre, és tényleg ennyi baja van csak, szerintem csapnék is rá, aztán beutalnám egy kicsit Kanyarhoz... de hát nem kell.
Nekem meg sikerült szegény Ciliegiát lapra döntenem ma reggel. Sajnos már negyedik napja járok vele munkába, és ez elég volt, hogy úgy érezzem, kezdem megszokni. Ugyanúgy jöttem ki vele abból a nagyívű körforgóból, ahogy Teresával szoktam, ha jó kedvem van hozzá... szépen átdobtam egyik oldalról a másikra, kijárat, na még egy kicsit lejjebb... aztán szerintem valami kiálló részével megfoghattam az aszfalt, és elemelhette a kereket, mert hirtelen azon kaptam magam, hogy csúszok az úton... természetesen a szokásos lábtartó bánta, meg a nadrágom, meg a kabátom ujja... na meg a kipufogót is sikerült összekarcolni :(
Nekem igazából semmi bajom, csak egy kis folt meg folytonossági hiány a könyökömön meg a hátsómon, a többit felfogta a ruha. De nagyon szar más motorját a földhöz puhítani :( most sürge szükség van jobb első GV250 lábtartóra...
Szia Marcell!
Nagyon köszönöm a fotót,több éves álomból felébredt a sebességmérő! Mint már említettem ,nem mért és számolt,nem voltunk elég alaposak.Komolyabb vizsgálódás nélkül rendeltünk jeladót(akit esetleg érdekel eladó) kiderült ami benne van az is tökéletes.Valamikor valaki a zöld vezérlő vezetéket a bal harmadik helyett a negyedikbe rakta.Átraktuk és működik.Tanulságos eset (16000 Ft.felesleges kiadás),sajnos nehéz találni normális villamossági szakembert kocsihoz is,a motortól meg egyenesen hátraszaltóznak.
Köszönöm a segítséged!
Üdv Gábor
Nem is olyan vészes! Ezt nég kár lenne elbontani. Az a szerencsétlen, amit én láttam (és sajnos majdnem a balesetet is, kb 2 percen múlt) villa aláhajlott, kifli KO, kormány, lábtartó letörve, segédváz kb 15 cm oldalra, idomok, tank, minden összetört. Szegény srác besokallt (rossz volt a társaság, túl gyorsan mentek elől, neki új volt a motor, és utánuk ment) és árokba hajtott! De a legfontosabb, hogy karcolásokkal megúszta, valóban kaprcolásokkal... És hogy leugrott. A motor visszapattant az árokból az útra, és meghempergett párszor! Azóta meg rendbeszedték, nem lett szépségdíjas, de a költségvetés szűkös lett, motorozható.
Szóval csak fel a fejjel! Legfontosabb, hogy neked nem lett komoly bajod, a motor meg szuperül javítható! Ez meg pláne! Tuti lesz, aki kapva kap rajta, mert ezt tényleg érdemes! Ha nem akarsz vele foglalkozni, szerintem hirdesd meg, tuti hamar gazdára lel!
Még csak ismerkedtünk... ha a bontósok (khm, szemét módon) nem adnak majd megfelelő ajánlatot, akkor nem fogom erőltetni, megtartom és meghirdetem. Amíg valakinek meg nem tetszik, addig használom. Kissé csúnyácska, de teljesen működőképes.
Éppen tegnap előtt érkeztek meg hozzá új indexek, mert a baleset másnapjára elhagyta magát a gumi része és lekonyult... eddig szikszalaggal volt vissza rögzítve, de mivel e-bay-en olcsón megszámították, így rendeltem hozzá. A gyári utángyártott változata, csak átlátszó búrával, így még jobban is fog kinézni
Amúgy kép a gépről, közvetlen a baleset után, hátha valakinek kell, eladó
Hálás köszönet!
Nagyon örülök,a zöld jelvezeték a tiedben a harmadik,az enyémet az előző hibakeresések során véletlenül a negyedikbe rakták.Délután átrakom,bízom benne működni fog.
Köszönöm!
Szerintem ezen az utolsón látni egész tűrhetőn! Nagyítsd ki, azt nem kicsinyítettem le, elég jól fel lehet nagyítani (megnyit, és clrt+az egér görgője szokott menni)
Remélem látod rajt, amit szeretnél! A beakadó pecek alapján be tudod azonosítani, melyik melyik oldal.
Amúgy szerintem most, hogy szétesett a fórum, kicsit a társaság is szétesett, pláne, hogy nyár van, lehet motorozni, mindenkinek sok a dolga! Remélem lesz még fórum. Kicsit szomorú, hogy direkt ezért vásároltunk tárhelyet, erre tessék...
Azzal a fülszöveggel kaptuk vissza, hogy ne próbáljunk endurósan ráálni. Azt a pózt próbálom azóta is elképzelni
Egyébként emiatt épp ma megyünk Kanyarhoz, remélem, tud valami tényleg gyors megoldást. Gyors = 2-re Fehérváron kell lennem.
Fel a fejjel, a motor ki lehet nyomtalanul javítani, "csak" egy gép!
HyosungSource.com, Hyosung Parts at Unbeatable Prices
innen tudsz rendelni, péntekre itt is van, ha ma...
Nekem meg sikerült szegény Ciliegiát lapra döntenem ma reggel. Sajnos már negyedik napja járok vele munkába, és ez elég volt, hogy úgy érezzem, kezdem megszokni. Ugyanúgy jöttem ki vele abból a nagyívű körforgóból, ahogy Teresával szoktam, ha jó kedvem van hozzá... szépen átdobtam egyik oldalról a másikra, kijárat, na még egy kicsit lejjebb... aztán szerintem valami kiálló részével megfoghattam az aszfalt, és elemelhette a kereket, mert hirtelen azon kaptam magam, hogy csúszok az úton... természetesen a szokásos lábtartó bánta, meg a nadrágom, meg a kabátom ujja... na meg a kipufogót is sikerült összekarcolni :(
Nekem igazából semmi bajom, csak egy kis folt meg folytonossági hiány a könyökömön meg a hátsómon, a többit felfogta a ruha. De nagyon szar más motorját a földhöz puhítani :( most sürge szükség van jobb első GV250 lábtartóra...
Nagyon köszönöm a fotót,több éves álomból felébredt a sebességmérő! Mint már említettem ,nem mért és számolt,nem voltunk elég alaposak.Komolyabb vizsgálódás nélkül rendeltünk jeladót(akit esetleg érdekel eladó) kiderült ami benne van az is tökéletes.Valamikor valaki a zöld vezérlő vezetéket a bal harmadik helyett a negyedikbe rakta.Átraktuk és működik.Tanulságos eset (16000 Ft.felesleges kiadás),sajnos nehéz találni normális villamossági szakembert kocsihoz is,a motortól meg egyenesen hátraszaltóznak.
Köszönöm a segítséged!
Üdv Gábor
Szóval csak fel a fejjel! Legfontosabb, hogy neked nem lett komoly bajod, a motor meg szuperül javítható! Ez meg pláne! Tuti lesz, aki kapva kap rajta, mert ezt tényleg érdemes! Ha nem akarsz vele foglalkozni, szerintem hirdesd meg, tuti hamar gazdára lel!
Éppen tegnap előtt érkeztek meg hozzá új indexek, mert a baleset másnapjára elhagyta magát a gumi része és lekonyult... eddig szikszalaggal volt vissza rögzítve, de mivel e-bay-en olcsón megszámították, így rendeltem hozzá. A gyári utángyártott változata, csak átlátszó búrával, így még jobban is fog kinézni
Amúgy kép a gépről, közvetlen a baleset után, hátha valakinek kell, eladó
Nagyon örülök,a zöld jelvezeték a tiedben a harmadik,az enyémet az előző hibakeresések során véletlenül a negyedikbe rakták.Délután átrakom,bízom benne működni fog.
Köszönöm!
Én, azt hiszem, mindkét módszerrel bepróbálkoznék. Annak ellenére, vagy inkább épp azért, mert eladásban hihetetlenül rossz vagyok.
Az előző szolgáltatóval meg mi van? Lazán lelépett a pénzünkkel, és cseszik szolgáltatni, vagy mi a rák?
Amúgy szerintem most, hogy szétesett a fórum, kicsit a társaság is szétesett, pláne, hogy nyár van, lehet motorozni, mindenkinek sok a dolga! Remélem lesz még fórum. Kicsit szomorú, hogy direkt ezért vásároltunk tárhelyet, erre tessék...