Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyeld csak meg, hogy amire az e-mailből rákattintasz, az legfelül jelenik meg az ablakban, és a tetején sárga csíkkal ki van jelölve!
Amire válaszoltál, azt motorőrültnek írtam, aki 250-es hengert keres a 125-ös motorjára.
Lapozz lentebb, és nézd meg az előzményeket!
Az előzmény előzményét is!

Ha arra gondolsz, hogy felkeresed, akit ajánlottam abban az
Üzenetben, hogy "ITT kérdezz rá", az motorőrültnek szólt.
De semmi gond, ha te is felkeresed, mert nagyon sokan oda
hordják a Hyosung motorokat szervizeltetni.
Hivatalos szervíz, de nem Hyosung márkaszervíz. Mégis a
márka nagy ismerője!

Azt gondold meg, hogy sportosabbat, vagy Nakedet veszel-e!
A Naked az kényelmesebb, főleg akkor, ha sokat használod lakott területen, mert nem terheli úgy a csuklódat és a nyakadat.

Még egy kis olvasnivaló:
Kunmadarasi 24 órás verseny, Hyosung GT250-el

Újabb, injektoros Naked:
http://www.youtube.com/watch?v...

Ha a felhasználói nevemre kattintasz, akkor megjelenik az adatlapom, és ott nagyon sok videót és képet találsz a márkáról, ha megnyitod őket, akkor láthatod a sok értelmes hozzászólást is, a "szakértőktől"!

Ne vegyél Hyosungot, mert sz@r kínai, és a haverok ki fognak röhögni!

Egyéb kérdés?
Van, nincs?
:) nem háborodtam fel csak nemtudtam hogy ezt miért irtad nekemmert kicsit ugyéreztem hogy olyan lekezelően válaszolsz és a többihozzászolásodban meg olyan barátságosnak segítőkésznek tüntél de ezekszerint az is vagy csak még mindig kretén vagyok ezekhez a forumokhoz eccerűen nemtudok ki igazodni amugy azért gondoltam hogy nekem szólt az amit irtál mert jöt egy e-mailom hogy hozzászólásomra válasz érkezettés azt dobta ki amire válaszoltam ezútonis elnézést kérek és köszönöm a tippeket amiket írtál már átnyálazt am amugy mindenféle teszte amit találtam róla ez alapján dönttötem el hogy nekem ez kell:) de itt ahogy olvasgattam az irásaitokat mégis találtam újdonságokat és ezért is irtam. mégeccer elnézést és köszönöm a segitséget majd felkeresem akit ajánlottál köszi szépen minden jót!
Valószínűleg tényleg nem ismered a fórumot, mert olyan hozzászóláson háborodtál fel, ami nem is neked szólt, és már pont 2 hetes.
A hozzászólásoknál jobb oldalt oda van írva a dátum, alul pedig ha van olyan, hogy "előzmény", akkor arra kattintva megnézheted, hogy mire lett válaszként írva az a hozzászólás!

msn-t már nem használok, ha van konkrét kérdésed, akkor itt felteheted, amint tudok, válaszolok.

Nekem egyébként 650-es motorom van, Mephystonak van 250-es GTR, 106000km-el.

Addig is a felül lévő Boncterem rovatban keresd meg a Hyosung márkát, ahol a tulajok írtak véleményt motorjukról, vagy pedig a totalbike.hu oldalon a Népítélet rovatban ugyanez.

Tesztvideó
én egy szóval nem mondtam hogy nem 125öst akarok venni amenyire tudom hyobol is van 125ös elvieg ugyan az mint a 25es csak kisseb a furat a hengerben meg gondolom a dugyatyú is egyébként teljesen megfelelne egy 125ös moci amire nekm kell több mint elég de 2 üteműt nem akarok(azok jólnéznek ki) 4 üteműben meg ami jolnézki kb annyi mint egy 250es hyo igy elkezdtem nézegetni a 250es paletát a zrx ek meg a cbrek egyaz hogy nagyon régiek és nem bisztos hogy bele akarok vágni kitugya mi baja van és hozá teszem majnem 2x anyit eszix mint a hyo a 250es új ninja nemis teccik meg drága is és igy akadtam rá a 250es hyora láttam hogy van 125ös is de abol meg egy darabot nem találtam viszont van 1-2-3 darab gt 250r számomra elérhető áron és ez az a movi ami teccik is meg jónak is tünik igazábol kb ugyan arra akarom használni mint a robogómat azért nem elég az 50es robogó mert 25 mp alat van 50en(4 ütemű) és folyamatos halálfélelmem van mikor a kamionok elözgetniek és ugy vagyok vele ha le cserélem akor már valami olyanra cserélem le ami teccik is ezek pedig a sprot mocik. és amugy azért inen kértem segitséget mert ha bemegyek egy olyan helyre ahol érdekük hogy elagyák a gépeket ugyis agyon dicsérik és nem azt mondják meg hogy mi a bajaviszont gondoltam ha egy olyan emberel beszélek aki aktívan használja az sokal öszintébben és kielégítöbben fog válaszolni a kérdéseimre mint egy azármien eladó vagy szervizes ember de ha túl nagy kérés volt amit kértem akor bocsánat.
jah az emailom dadois89@hotmail.com
Heló karesz!

Nekem lenne egy csomó kérdésem télleg millió egy ha megoldható vegyél fel msnre! vagy ird le az emailodat és ugy felteném öket mert ezeken a fórumokon nagyon nehezen igazodok ki:S
Kevés a 125?

ITT kérdezz rá!
Sziasztok!
Hyosung gt250r HENGERT keresek.
Lehetőleg kompletten kéne henger+hengerfej+dugattyú.
Ha valakinek van vagy esetleg tudna...az kérem írjon!
Szia!
Tegnap meg ma is az volt Nekem sikerült 265km-ert gurulni, nagyon jól esett. Ne várj tavaszig használd ki ezeket az ajándék napokat!
Köszi a tanácsokat! Remélem most korán lesz tavasz!
Üdv!
Szép megkímélt állapotban van a gép!
Először is magadra figyelj oda, mert harap a gép.
Én az első pár km-em alatt elszálltam egy lightos kanyarban......

Igénytelen a gép, csak 4000es olajcserékre, meg a vízpumpa csepegésére figyelj......esetleg még generátor hibáid lehetnek, de ez nem törvényszerű.....
Fékbetét sűrün kopik....

Én is első látásra.......és nem bántam meg!
hyosungclub.hu
Ott vannak a szakik, ott gyülnek össze mindig a hyosok! Döntő többségben normálisak is!
Üdv Mindenkinek!
A minap megvásároltam én is az új vasamat. Már régóta szemezet vele: Hyosung Gt 650 n! Elsőre bele szerettem. Ha leet szívessen beszélnék vakakivel( Kiskunhalas környékéről) aki el tudna látni egy-két jó tanácssal! Köszi
Köszi!
Karesz ez nekem nem jó, mert egyből egy évet öregedett a Kissasom, mert kiderült, hogy nem 5-ös, hanem 4-es gyártású , de azt is megtudtam, hogy a gyártó M4 Sutyuki
Igen, a 10. karakter.
Nézd meg az adatlapom 2. képét!
Vagy írd be az alvázszámot IDE!

Az én motorom pl. 2006-os gyártású, de 2007-es modell.
Karesz!

Az évjárat "kiolvasható" a váz ill. motorszámból? Van két-három kiszemelt SH.
Motorozni tényleg jó, de felújítás alatt van a lakás, plusz próbálom a két ballábam összhangba hozni, készülök a lányom koszorúcskájára. Vagyis a tánciskola záróbulijára. Jobban aggaszt, mint anno az érettségire való felkészülés (hiánya).
Köszönöm a választ Karesz
Motorozni a huuuuuva joooooooooooo
Már azt hittem csak nekem nem működik. Bár ilyen jó időben motorozni kell, nem írkálni!
Ami szokott, csak most tartósan.
Valaki aki tud valamit; megosztaná, hogy a klub oldallal mi is van most valójában
ott
25000-ft
5000-a-pofa
Nekem is az kell.
Kérdezd meg ott, ahol a láncszettet rendelted!
hyosung650 gtr
hátso tárcsafék kéne nekem
tudtok valamit jó bontott is