Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"nem bíztam benne már eléggé.Pedig nálam semmi baja nem volt,azon kívül,hogy egyszer beragadt a hátsó fék."

Erre írtam.
A gazdájának szerintem nem annyira!
Hát ez jó!
Ez szerencsére nem az enyém,az Sv fórumról másoltam át.Én azért adtam el-tudom most utálni fogtok-mert nem bíztam benne már eléggé.Pedig nálam semmi baja nem volt,azon kívül,hogy egyszer beragadt a hátsó fék.
Ja, ez csúnya.
Miért nem garanciában csináltattad?
Ezért adtad el?
Ja,bocs.Itt van nagyban,csúnya lett
Sziasztok!

Volna egy olyan érdekes helyzet a GT-el, hogy ha folyamatason megyek 5500-6000 fordulaton vagy felette gondol egyet a gép és eltűnik az erő. Ha tartom a gázt nem is tér észhez és óvatosan lassul. Ha ráhúzom a gázt, magához tér és röpül ahogy kell. Ez a fordulat alatt kivinne a világból. Kigyorsításnál sincs gond. 6.-ikból is nyugodtan előzhetek 80-90-ről. Mikor eltűnik az erő és behúzom a kuplungot hagyom leesni a fordulatot, az alapjárattal sincs gond. Először arra gondoltam, hogy leáll valamiért az 1-ik henger, de már nem tartom valószínűnek. Ki lett pucolva a karbi és kapott új gyergyákat.
Valaki nem találkozott ilyennel váletlenül?
Kisebb képed nem volt?
Erről van szó?
Nekem is ez az olaj van benne, és ezután is ez lesz.
Olajszűrő milyen?
650-es motorhoz van a gyári, meg van a Hiflo Filtro HF 681
250-es motorhoz gyári megaa Hiflo Filtro HF 131, meg van talán Champion X327, de ez nem 100%, hogy ez a típus száma.
Ez szopás,részvétem.
Most már csak abban segítsetek, hogy hol érem el Kanyart!
Nekem már másodszor is ez került bele, és ezután is ez lesz. nagyon elégedett vagyok vele.
Most vagyok olajcsere és olajszűrő csere előtt mit tudtok ajánlani olajnál én erre gondoltam Elf Moto 4 XT Tech 10W-50 légyszives irjatok róla véleményt hogy jó e mert amióta nálam van ez az első ilyen cserém

előre is köszönöm
üdv:krisztián
Neked megy a klub fórum?
Menj kanyarhoz, van mindene hozzá!
A legújabb verziós bontott alkatrésze is van.
http://www.see-see.hu/

Ezt a szervízt jelenti.
A Kanyar a főnök nickneve a fórumokon.
Bocs, de nem tudom mit jelent a Kanyar! Cégnevet, vagy valami mást takar?
Sajnos baj van! Eltört az első hengerben a szelep. Bekerült a hengerbe, ott minden sérült! Még a szelepvezérlő tengely is elgörbült! 15500 km van a motorban.
Persze, értesítettek.
De értesítettek, nem? Engem az bosszant, hogy akinek régi van, és pl elszáll a motor - ott eszi a fene - de ha a mókus emiatt rommá töri magát? Meghal, vagy egy életre nyomorék marad? Akkor mi van? Csak mert sumákoltak...
Olyanom is volt.
Azzal sosem volt gondom. (bár az enyém még torinói volt)
fiat
Visszahívásokról én is tudnék mesélni:
A vadonat új corsamat 3szor hívták vissza másfél év alatt (ezt a számítógép iparban úgy hívják béta verzió).
Ennyi idő alatt tönkre ment mind a négy lengéscsillapító, a kuplung annyira elállítódott hogy azt mondták csere érett, az csomagtér ajtó 3 (azaz három) hónaposan elkezdett rozsdásodni.
Mindezt 10ezer kilóméter alatt.....soha többé opelt....
Eladtam azt a szarkupacot.