Ez szerencsére nem az enyém,az Sv fórumról másoltam át.Én azért adtam el-tudom most utálni fogtok-mert nem bíztam benne már eléggé.Pedig nálam semmi baja nem volt,azon kívül,hogy egyszer beragadt a hátsó fék.
Volna egy olyan érdekes helyzet a GT-el, hogy ha folyamatason megyek 5500-6000 fordulaton vagy felette gondol egyet a gép és eltűnik az erő. Ha tartom a gázt nem is tér észhez és óvatosan lassul. Ha ráhúzom a gázt, magához tér és röpül ahogy kell. Ez a fordulat alatt kivinne a világból. Kigyorsításnál sincs gond. 6.-ikból is nyugodtan előzhetek 80-90-ről. Mikor eltűnik az erő és behúzom a kuplungot hagyom leesni a fordulatot, az alapjárattal sincs gond. Először arra gondoltam, hogy leáll valamiért az 1-ik henger, de már nem tartom valószínűnek. Ki lett pucolva a karbi és kapott új gyergyákat.
Valaki nem találkozott ilyennel váletlenül?
Nekem is ez az olaj van benne, és ezután is ez lesz.
Olajszűrő milyen?
650-es motorhoz van a gyári, meg van a Hiflo Filtro HF 681
250-es motorhoz gyári megaa Hiflo Filtro HF 131, meg van talán Champion X327, de ez nem 100%, hogy ez a típus száma.
Most vagyok olajcsere és olajszűrő csere előtt mit tudtok ajánlani olajnál én erre gondoltam Elf Moto 4 XT Tech 10W-50 légyszives irjatok róla véleményt hogy jó e mert amióta nálam van ez az első ilyen cserém
Sajnos baj van! Eltört az első hengerben a szelep. Bekerült a hengerbe, ott minden sérült! Még a szelepvezérlő tengely is elgörbült! 15500 km van a motorban.
De értesítettek, nem? Engem az bosszant, hogy akinek régi van, és pl elszáll a motor - ott eszi a fene - de ha a mókus emiatt rommá töri magát? Meghal, vagy egy életre nyomorék marad? Akkor mi van? Csak mert sumákoltak...
Visszahívásokról én is tudnék mesélni:
A vadonat új corsamat 3szor hívták vissza másfél év alatt (ezt a számítógép iparban úgy hívják béta verzió).
Ennyi idő alatt tönkre ment mind a négy lengéscsillapító, a kuplung annyira elállítódott hogy azt mondták csere érett, az csomagtér ajtó 3 (azaz három) hónaposan elkezdett rozsdásodni.
Mindezt 10ezer kilóméter alatt.....soha többé opelt....
Eladtam azt a szarkupacot.
Erre írtam.