Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ne félj tőle!
ÉS felesleges megkérdezni motoros ismerősöket, azt foják modnani, hogy az a jósung? Á kínai szart ne vegyél!
Ellenben akár milyen szép, a 125-ös nem épp versenymotor. Az biztos, hogy egy CBR 125 jobban megy pl... És nem is sokkal drágább.
250-esbe más a helyzet, a Hyo "verhetetlen"!
Gond van?
Sajnos attól félek ilyet hiába keresel. Én semmilyen hivatalos visszahívásról nem tudok.
Míg a Fiat apróságokért leveket küldött, hogy vigyük vissza ellenőrizni, természetesen ingyen, addig a Hyoról semmi. Ami azért fájó, mert a Fiatot garancián túl visszahívták azért, hogy rozsdásodhat az első rugótányér, vigyük be, ellenőrzik, rozsdátlanítják, a Hyonál balesetveszélyes dolgokért se! A generátor csavarokra rákérdeztem, nem is hallottak Kaniyzsán ilyen gondról...
Bocsánat, elírtam valamit

link
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy hyosung Gt 125-öst. Erről a motorról lenne szó: http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_125_comet-3838970
Még soha nem volt ilyen márkájú motorom és nem tudom, hogy mit tegyek, viszont nagyon tettszik a kicsike. Beszéltem több motoros kollégával, de ők nem ajánlották a két henger miatt + olvastam egy másik portálon h 15 fok alatt nem szeret indulni viszont elég sok pozitív dolgot is hallottam róla. Tehát nem tudom mit tegyek igencsak megoszlanak a vélemények. Szerintetek megmerjem venni? Alkatrészeket könnyű hozzá szerezni?
Azt szerettük volna látni többen is!
Mondjuk engem nem érint, mert az enyém újabb modell.
Ha még csinálják a cserét. Nagy átalakulások voltak a cégnél. Azt tudom, hogy a népek inkább Kanyarhoz viszik a motort javítani mint az importőrhöz.
Szia!

Én úgy tudom ilyen nem létezik! Ha valakinek gondja volt gariban cserélték, most valami 45ezer Ft-os akciót látok ki írva a forgalmazónál.
Sziasztok! Keresek egy hírlevelet, amivel visszahívták a Hyosung GT650-eseket hengerfej cserére. Sajnos nem találom, pedig nagy szükségem lenne rá! Ha tudtok segítsetek! Köszi
Legalább szőke volt az édes?
Egy csaj most indult el a bolt elől egy nagy aquilával.. olyan parasztul üvöltetette hidegen a szivatóval, hogy konkrétan fájt. a hülyéje. persze egyesbetévesnél megszámolta a fogakat a váltóban.
Fiúk-Lányok!
A http://www.see-see.hu/ szervizben bontáson van egy alig 3 hónapot futott és gazdasági totálra tört GT 650 es RFI motor. Az eleje törött, a blokk és a hátsó rész kifogástalan, 2500 km-rel. Akinek alkatrész kell aranybánya.
Na ebből kimaradtam... Nézem a postámat!
Steve már többször válaszolt neked a klub oldalon, e-mailt is írt a címedre, de egyikre sem válaszoltál!
Neki kellene!
Hájló "híszungosok" ! Valakinek nem fáj a foga egy (a nyeregben ülve) jobbos GYÁRI(!) visz.pil.tükörre? Én be tudtam szerezni 1 párat (igaz nem gyárit, és sajnos elég lepukkantat, de megteszi ) így nekem már nem kell. Ha kell, jelezzetek. Ára? Passz... irj valamit.

Vonyarcvashegy-Vasvár-Körmend-Szentgotthárd-Kétvölgy-Zalalövő-
Zalaszentgrót-Vonyarcvashegy

Igaz, Szentgotthárd és Zalalövő között kicsit csatangoltunk, így amit kiad a Google, az nem egészen az az útvonal.
De merre van az a fogság?
Megjegyzem akkor már kimenő, nem?
Hát még a fogság!
Mifelénk nem esett
Igaz, csak pannóniáztam.. Abból se olyan soakt, olyan 300 km. Nagyon szép helyeken jártam! Gyönyörű az Őrség!
Enyémbe meg olajat kellene cserélni. Csak hát a lustaság győzött Így meg nem akarok vele motorozni addig...
Én sajnos nem.
Dolgoztam, de a motor is beteg.
Huh de megvan halva a fórum:)!Mindenki motorozik?Ilyen esőbe?
Karesz próbáld meg a dinamót
Én meg lehet, hogy nem.
A generátor 43700 jóban-rosszban együtt töltött km után feladta a harcot.
Wow!
Erre lehet hogy megyek.
Egy jó társaság, és sok olvasnivaló:
http://hyosungclub.hu/

Ha érdekel, Bogácson lesz klub találkozó Május 28-29-30.-án.
Köszönöm a gratulációkat!
Az összebarátkozás egy hosszabb folyamat, még magázódunk, tiszteletben tartjuk egymást!
:)