Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! miny megírom
csobaik@freemail.hu
igen rátaláltam köszi, csak azon még annyira sem sikerült ki igazodnom mint ezen:S:D ezt már kezdem vágni hána neked
viszont lenne egy személyes kérdésem (nem akarom hogy olyan lássa akinek nem kéne) ugyhogy ha megoldható dobj már egy emailt rám Dadois89@hotmail.com és leirom a kérdést semmi xtra amúgy
Nem tudom rátaláltál-e, de van egy haldokló fórumunk is: http://hyosungclub.hu/

Jó emberek járnak arra, csak szótlanok, ha kérdezel valamit, nem kell megsértődni, ha sokára jön rá válasz!
Csak nem!
Koreáról mindig az jut eszembe, hogy lövik egymást. Remélem a Hyo nem ilyen:D
Majd ha Székesfehérváron járok, akkor cserélünk motort egy körre!
Én megtudom, milyen az olasz életérzés, te pedig megtudod, hogy milyen a koreai életérzés.

97-es stift, az újból nincs sedan amúgy sem.

Igaz, hogy eredetileg japán, de nem a sumo válogatottat kell vele edzésre vinni!
Régi stift? Két emlékem van azzal kapcsolatban: haveromék egypontnullás stiftjének tetőcsomagtartójára felraktunk egy talicskát, meg kerti szerszámokat, és mire beértünk a városba a csomagtartó a felfogatási pontoknál elgörbítette a tetősínt. A másik meg, anno a kismotoros oktatónak nagy volt az arca a vadi új sedanjára(klíma, el ablak, kp zár, stb...), aztán amikor hárman ültünk benne megtekeredett úgy a kasztni, hogy a kpzár bejelzett Na nem offolok többet...
Felmentésem van!
Még csak November 11.-től van, úgyhogy csak betanuló stiftes vagyok!

Corolla volt előtte 6 évig.
1992-es.
vágom... de mit thetek?... ha középen megyek akor a kretének belémjönnek szemböl ha a sáv szélén akkor sávonbelül elöznek a kamionok nemtudom meik a jobb...:D amugy faternak is swiftje van:)
és még csak nem is lehet mondani hogy száguldozok v 55km/h s végsebességemmel
De tudtam, hogy stiftes vagy
Iromány az nem saját, de nagyon tetszik és találó!
Szerző neve alatta van.

Bukóval már megbékéltem, de a következő 90%, hogy Nolan lesz ismét.
Láttad? Még a forgalmazó is írt levelet.

Suzukisokkal vigyázni! Mármint Swiftesekkel.
Nekem is az van. Sedan.
jah ez télleg meleg:) ilyen csunyaságot nemteszek nyugi
áá nemtom meikre válaszoljak ide irom mind a két választ nem ámitom de nem akarom hogy infarktusa legyen amig elvagyok mocizni... igazábol elég megfontolt vagyok lásd mocis ruha már itt pihen a szobámba moci meg még sehol.. és amugy nem is kell rá az engedéje mert 21éves multam... és saját kis fusis ösztöndijjas gyakorlati lóvés pénzemböl veszem jo még náluk lakom mert tanulok de asse sokáig szóval csak emiatt akarom eltávolitani az oldalálol azt a jókis gt250r matricát
jah olvastam az irományodat az adatlapodon nagyon elmés:) jók a képeid is nem néztem meg mindet mert zaklatnak msnen jah meg olvastama bukos históriád ha elmondanám mien bukom volt lehet agyvérzést kapnál:D:D:D:D 7 ezer forintos auchanos noname valami kölcsönadtam haveromnak mert az ö 60ezres (tiedhez hasolo problémákal küzdő) bukója le ejtödött és a plexi széplett szoval mikor viszahozta kérdezte hogy mien fajta honan van menyivolt mert q*****ajó nincs szél hang semmi... mondtam neki és rosszul lett... jo tudom ilyen bukó nem bukó ugyvoltam vele hogy robogozni jolesz az rendör ne csesztesen azt kész ucse lesz rá sose szükség... hát lett szerencsérekora tavaszal még kabátban robogózós időben szuzuki skanyarban volt olyan kedves és megnéztemie a helyzet az én sávomba énmeg "nagy tapaszalatú" sáv közepén tartozkodtam hát találkoztunk perec fejel bele suzuki de megvédett:) karc nélkül feláltam:P a kis yamaha actyvem az kicsit oda lett de még utána is ment:)
Erre gondoltam. Karesszal ugrattuk egymást. Ilyet légyszi ne! Amúgymeg, azért ne azzal kezd akkor, hogy megfaragod a kipuffot. Nálam nem igazán vették be, hogy huszonötös:D
Sztem felesleges ámítanod anyukádat. Egy 4t kettőötvenes nem a világ, ha nem vagy hülye még talán biztonságosabb is mint egy 125ös, de 50esnél mindenképpen.

Nekem nem hagyták hogy 16évesen legyen egy 125ösöm, így 18 évesen a 450essel állítottam haza, volt ám riadalom
muszály vagyok átmatricázni mert kedves édesanyám félti az egyszem pici debellea marha állat fiját és sirva könyörgött hogy ne vegyen nagyobb mocit erre picifia megnyugtatta hogy csak 125öst vesz de mivel gt125r böl elég gyér a választék a használt piacon meg ugyvagyok vele hogy ezt megveszem és ez jó késöbb is mert nem túl nagy nem is olyan kicsi meg pont jó és tudom azt hogy nem vagyok egy száguldozó... szóval 250es lesz és nem 125ös és ha ott virit rajta a gt250r matrica ugy nehéz elmagyarázni hogy ez amugy 125ös csak azért ilyen mert nem csináltak külön 250es mocit csak kisseb lyukat furtak bele és semi mást nem változtattak... ezért kénytelen vagyok leszedni a 250es matrit de nemteszek fel helyette semmit sztem csak ne viritson rajta de ha arra gondolsz hogy lekapom a hyosung matrit és rátolom hogy honda vagy suzuki akkor nyugi eszmeben sincs... amugyis kit vernék át a puhatestüek ucse értenek hozzámeg kinem szarja le mit gondolndolnak mocisok meg ugyis tuggyák merre hány méter... csak magamat égetném vele
De, olyan kis tündibündi...

Miért? Nem tetszett a Hayabusa-Ducati-Hyosung?
Vegyél Hyo-t, csak ne matricázd át!
komolyak a linkek az adatlapodat majd megnézem kösszi a tanácsokat irtam hogy megkeresem a csókát de ez alatt arra gondoltam akit mondtál hogy 250essel nyomja ezt a dolgot többen mondták már hogy ne sport mocit vegyek hanem nakedet vagy túra mocit de eccerűen mindig sport mocit akartam ez teccik ennyi aztán lehet késöbb megbánom mikor nemtudok majd felegyenesedni de ez van akkor majd lehet átnyergelek másmienre a márka dologal kapcsolatban.. meg nemtom én sose volt egy márka mániás emberke a gyagyit én se veszem meg de azért mert valaminek nincs olyan neve meg promoja de ennek ellenére jó minőségű azzal nincsen semmi bajom ez meg kifejezetten ilyen mert elég jókat irnak róla és szerintem direkt jó hogy nincs minden sarkon egy ilyen, arrol nem beszélve hogy amit én ismerek ebben a kategóriában nincs még egy ilyen kaliberű gép szerintem nekem mint kezdeni óhajtó motorosnak nincs ennél jobb választás.