Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imi bácsi!Ki kell használni az alkalmat, hogy vannak frisshusik a klubban és őket kell szívatni.Mondom ezt úgy,hogy a múltkor azt mondtad, hogy én már nem vagyok újonc .Tehát velem csak sörözhetsz tudod
Mert bírja.

Egyébként csak viccből.
Össze sem szabad adni! Egy motor sokkal-sokkal drágább, mint egy autó. De sokkal-sokkal jobb is, mint az ótó :)

És ebben az üzlet dologban meg egyáltalán nem azért fogom a pártod, amiért gondolod :P Hanem mert szerintem igazad van! Ha ennyit adnak érte adod, és olyat veszel, amin gondolkodsz, ha nem, akkor lehet veszel egy másikat a sérült helyett. Én is így tenném! Belekalkulálva, hogy hiába olcsóbb esetleg a másik, ha vissza akarom tenni a gyáriakat, meg kell vennem... Illetve eladáskor a vevő jogosan kérdezheti, hogy miért nincs meg, amivel bezony egy pici bizonytalanságot kelthetsz benn.
Nem hát. Van amit sz*ré-h*gyé, van amit ingyen de van aminek meg ára van. Csak trakee tudja, hogy azért nem vagyok sz*rrágó.
Mond meg a feleségednek, hogy én még egy szezont sem úsztam meg kb 200eFt alatt +a benzin, mindég tud rá az ember valamit költeni! Ha nem gumit, láncot, nagyszervízt, extrákat stb vesz az ember, akkor jön a ruházat stb, szóval egy ki nem merülő költség!
ez az, "kislány" csak keményen
Méééé mindenki Imit akarja kiporolni?:)))))
Trakee: ÉN ÍGY VÉLEM! (Zolee meg nem hinném védelemre szorul!)
Szép napot!
Az előző gazdája szűk helyen tárolta a motort és összekaristolta a kipufogót, ezért inkább esztétikau okokból vettem meg, de a hangja is nagyon tetszik.
Hehe!

Érdekes, engem az ilyesmi nemigen mozgat. Nekem hangos kipuff nem kell, sőőt, már elhatároztam, hogy nekem, aki alig megy éjjel a xenon is felesleges...
Hazavittem, azonnal kiszedtem a gumipogácsákat a lábtartóból, meg magamra állítottam. Azóta sincs szinte semmi változtatás a gyárihoz képest, kivéve a féket :D
Helyes!
A fakanalat azért hozza magával, ha van kedve autózni!
Majd lekamerázzuk, ahogy Imit kiporolja vele!
Ja, most már értem!
Karesz köszi, ezért írtam a megerősítést
Bográcsban mindig én szoktam főzni, de majd megkérdezem tőle, hogy van-e kedve autózni.
Nem baj, eljön autóval, vagy vonattal, vagy busszal, és megvan az egyik konyhatündér, aki főzni fog.
Nem bírom felültetni a motorra. Két éve vittem egy kört, 480km lett a vége. Azóta rá sem néz a motorra.
OK, most úgyis nagy elhárító réteget növesztettem.
Tényleg az vagy:)))))))))
Na majd gyomrossal elinzézzük!
Majd hozd el találkozóra, de a fakanalat ne hagyja otthon!
Imi egy kicsit úgy is púpos, ki kell egyengetni.
De genya vagyok.
Pedig még nem is ismeri.
Félsz?
Sorry, azt nem válalom:)))))))
Ezt egyszer magyarázd már el a feleségemnek is.
Csak vicceltem, merthogy ez teljesen normális!
Legalábbis szerintem:))))
Ha van rá lehetősége az embernek, igenis csinosítgatni kell a vasat!
Teljesen igazad van. Amikor megvettem a motort, esküdtem, hogy nem kell erre semmi. Azután megvettem a sportdobot, sportszűrőt...Most átfestetem a felniket, szeretnék tenni bele xenont, meg még jó lenne egy túra plexit szerezni rá, de sajnos csak az ebay-en találtam, viszont onnan nem hozzák haza...
Ja meg kicsit megfektettem a motort és javítani kéne a festést is.