Imi bácsi!Ki kell használni az alkalmat, hogy vannak frisshusik a klubban és őket kell szívatni.Mondom ezt úgy,hogy a múltkor azt mondtad, hogy én már nem vagyok újonc .Tehát velem csak sörözhetsz tudod
Össze sem szabad adni! Egy motor sokkal-sokkal drágább, mint egy autó. De sokkal-sokkal jobb is, mint az ótó :)
És ebben az üzlet dologban meg egyáltalán nem azért fogom a pártod, amiért gondolod :P Hanem mert szerintem igazad van! Ha ennyit adnak érte adod, és olyat veszel, amin gondolkodsz, ha nem, akkor lehet veszel egy másikat a sérült helyett. Én is így tenném! Belekalkulálva, hogy hiába olcsóbb esetleg a másik, ha vissza akarom tenni a gyáriakat, meg kell vennem... Illetve eladáskor a vevő jogosan kérdezheti, hogy miért nincs meg, amivel bezony egy pici bizonytalanságot kelthetsz benn.
Mond meg a feleségednek, hogy én még egy szezont sem úsztam meg kb 200eFt alatt +a benzin, mindég tud rá az ember valamit költeni! Ha nem gumit, láncot, nagyszervízt, extrákat stb vesz az ember, akkor jön a ruházat stb, szóval egy ki nem merülő költség!
Az előző gazdája szűk helyen tárolta a motort és összekaristolta a kipufogót, ezért inkább esztétikau okokból vettem meg, de a hangja is nagyon tetszik.
Érdekes, engem az ilyesmi nemigen mozgat. Nekem hangos kipuff nem kell, sőőt, már elhatároztam, hogy nekem, aki alig megy éjjel a xenon is felesleges...
Hazavittem, azonnal kiszedtem a gumipogácsákat a lábtartóból, meg magamra állítottam. Azóta sincs szinte semmi változtatás a gyárihoz képest, kivéve a féket :D
Teljesen igazad van. Amikor megvettem a motort, esküdtem, hogy nem kell erre semmi. Azután megvettem a sportdobot, sportszűrőt...Most átfestetem a felniket, szeretnék tenni bele xenont, meg még jó lenne egy túra plexit szerezni rá, de sajnos csak az ebay-en találtam, viszont onnan nem hozzák haza...
Ja meg kicsit megfektettem a motort és javítani kéne a festést is.
Egyébként csak viccből.
És ebben az üzlet dologban meg egyáltalán nem azért fogom a pártod, amiért gondolod :P Hanem mert szerintem igazad van! Ha ennyit adnak érte adod, és olyat veszel, amin gondolkodsz, ha nem, akkor lehet veszel egy másikat a sérült helyett. Én is így tenném! Belekalkulálva, hogy hiába olcsóbb esetleg a másik, ha vissza akarom tenni a gyáriakat, meg kell vennem... Illetve eladáskor a vevő jogosan kérdezheti, hogy miért nincs meg, amivel bezony egy pici bizonytalanságot kelthetsz benn.
Szép napot!
Érdekes, engem az ilyesmi nemigen mozgat. Nekem hangos kipuff nem kell, sőőt, már elhatároztam, hogy nekem, aki alig megy éjjel a xenon is felesleges...
Hazavittem, azonnal kiszedtem a gumipogácsákat a lábtartóból, meg magamra állítottam. Azóta sincs szinte semmi változtatás a gyárihoz képest, kivéve a féket :D
A fakanalat azért hozza magával, ha van kedve autózni!
Majd lekamerázzuk, ahogy Imit kiporolja vele!
Na majd gyomrossal elinzézzük!
Imi egy kicsit úgy is púpos, ki kell egyengetni.
De genya vagyok.
Legalábbis szerintem:))))
Ha van rá lehetősége az embernek, igenis csinosítgatni kell a vasat!
Ja meg kicsit megfektettem a motort és javítani kéne a festést is.