30 e gyári lánccal? Az nem sámli! Nekem is kb 30 van benn, de már 20-21 nél cserélni kellett a gyárit. Főleg azért, mert szakaszosra kezdett nyúlni...
De én már bespejzoltam Nagyvasról a Cz láncot, lánckereket legközelebbre...
Te mostmár hagyd abba!
Ráadásul már beszéltünk róla, Zolee azt tesz, amit akar. Tudom, hogy neki nem létszükség, hogy elpasszolja, így piszkálhatod, akkor is kitart :P
Én a fékbetétekre is azt mondtam neki, tartsa meg hátra, vagy csak tegye a fiókba, enni nem kér. Nekem is kb 200 km van a Ferodo platinumba, és felkerült az R6 nyereg, de én tuti nem adom. Elteszem, lehet szükség lesz még rá.
Azt hiszem megrendelem az olajat innen, Kanyar mestertől meg a láncot, lánckerekeket, meg az olajszűrőt.
30 ezer van a motorban és a gyári lánc van még rajta...
Most Castrol van benne.
A 2 előző olaj Elf volt, és a következő, és mostmár utána is Elf lesz.
A Castrol most is csak azért volt belerakva, mert már megvolt.
Neked van igazad.
Már a hétvégén én is előkotrom legalább az egyiket.
Vicces de régebben nem radtam meg a sártól, meg a latyaktól....lehet hogy öregszem
Nincs semmi baj a cb500 al de nem hiszem hogy megint olyat veszek.Mingi is sv650 szerettem volna de sajna elég drága(tetszik a v2-ő)aztán megláttam a hyo 650 gt egyből megtetszett!Nem csoda elég jól néz ki remélem a 2006 os már mebízhatóbbak! Sok jót halotam róla(meg rosszat is persze),.by
De én már bespejzoltam Nagyvasról a Cz láncot, lánckereket legközelebbre...
Elf Motorkerékpár olajok
Ráadásul már beszéltünk róla, Zolee azt tesz, amit akar. Tudom, hogy neki nem létszükség, hogy elpasszolja, így piszkálhatod, akkor is kitart :P
Én a fékbetétekre is azt mondtam neki, tartsa meg hátra, vagy csak tegye a fiókba, enni nem kér. Nekem is kb 200 km van a Ferodo platinumba, és felkerült az R6 nyereg, de én tuti nem adom. Elteszem, lehet szükség lesz még rá.
30 ezer van a motorban és a gyári lánc van még rajta...
Elf
Pedig a google a barátom.
A 2 előző olaj Elf volt, és a következő, és mostmár utána is Elf lesz.
A Castrol most is csak azért volt belerakva, mert már megvolt.
Már a hétvégén én is előkotrom legalább az egyiket.
Vicces de régebben nem radtam meg a sártól, meg a latyaktól....lehet hogy öregszem
Vagy van hóláncod?
Én szlovákiába voltam a dedinka tónál, jó volt tök jó utak vannak arra!
Ismerem zoozo-t taliztam vele a mult nyáron! Én eladtam a cb500-at most nézegetem mit is vegyek , de mindig ahyo-nál jukadok ki.
Kisvárda-Nyíregyháza-Tiszavasvári-Polgár-
Nyékládháza-Miskolc-Sajószentpéter-Varbó-Lillafür
ed-Eger-Bogács
~242km
ha érdekel az útvonal, másold be a címsorba:
http://maps.google.com/maps?f=...