Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet tenni túrakormányt, de nem olcsó!
Van aki már megcsináltatta, azt hiszem 100eFt körül volt, úgy, hogy beszámolták a cserélendő dolgokat.
Cserélni kell fejidomot, bowdeneket, venni kell kormánykiemelőt, kormányt, stb.

Gumiban a többség a Continental Road Attackot szereti.

Fékbetét:
Ferodo FDB312P; 6500Ft,
Lucas MCB525; 7500Ft,
Bendix MF314; 7688Ft.
Az ár egy párra értendő, tehát ha elől akarod cserélni, akkor szorozd kettővel.
Nekem GT650-ben a Bendix MF314 van. Nagyon jó, ez után a Lucas, utána a Ferodo.

Olajnyomásjelző nincs, sőt töltésvisszajelző sincs pedig erre szükség lenne.

Xenon 10-12e általában, de ki lehet fogni olcsóbban is
A két lámpában különböző izzó van, tehát H1-es(Reflektor) és H3-as (Tompított).
Elég csak a tompítottat cserélni, de ha maximalista vagy, lehet mindkettőt.
Az pedig nem kérdés, hogy a Xenon javít a helyzeten.

Olaj pedig 3,4 liter kell bele, én az Elf olajat szeretem, de ahányan vagyunk, annyi félét szeretünk.
Bocsi megint én. figyi már a gtr-en nincs oljnyomásjelző a müszerfalon?:)
ja még valami ti milyen fékbetétet használtok és mennyi az ára?Lecseréltétek a brigestone gyári gumikat?állítólag jobban csúszik?
Igen 2006-os gyátrású de most lett üzembehelyezve feb 15 én.Egy miskoci kereskedőé volt de becsődőlt a cég és a biztosító lefoglalta a motort. A hazai importör visszavette és igy lett betéve a bikers13 .hoz aki egyépként forgalmazo is.Én ezt vettem le az eladó szavaiból.Elvileg stage-2 hengerfejes tehát javított meg aztmondta ,hogy cserélve lett a fékmunkahenger is.Egyépként karcmentes a fóliák még rajta vannak a müszerfalon ,indexeken,,stb...Még nem szólt a bank ,hogy mizus gondolom majd a jövőhéten kiderül,addig eszem a kalapom .
Erre egyépként lehet tenni túrakormányt?A világítás gondolom nem valami tökély xenon mennyi hozzá tudja valaki meg javítana a helyzeten?
Thx by Ubi
Na figyelmetlen voltam. Ha 2006-os, akkor porlasztós, és a 10. karakter 6-os. Miért olvatam én 2009-et?
Te egy és ugyan az vagy GBI-vel? Kicsit összezavarodtam...

Ezekszerint ha 2009-es, akkor EFi ugye? És a motorszámának 10. karaktere is 9.
reméljük egy jó üzlet
mijen aza színpatikus? olyan mint a gyóccerész, csak a szín patikában dolgozik?
Szevasztok
Én most értem haza. Voltunk megnézni mi is a sárga naked-ot,de hát Gábor megelőzőtt!:)Aztán mondta a kereskedő ,hogy van egy gtr piros színű 0km-es(azaz 0.9km) 2006 év végi gyártású de 2010 feb. üzembehelyezésű kis moci!Ha meglessz rá a hitel akkor enyém leszz azon múlik minden!Ez még szürke vázas ,de a kereskedő azt mondta ,hogy már az újított hengerfejes meg fékes,aki nem mellesleg nagyon rendes szinpatikus eladó!:)Na majd meglátjuk,hogy mi lessz belőle.
Byby Ubi
Nem fogsz benne csalódni hálás egy szerkezet.
Szia!
Most értem haza. Nagyon is jónak tűnik. Annyira, hogy holnap reggel viszek egy kis előleget érte. A tavalyi év kivételével vezetve van a szervízkönyv. Itt adták el, itt szervizelték. A gazdája a hitelt akarja lerázni magáról mert jön a kisbaba, ezért adja el /állítólag/. Szépen egyben van. A bal bukócső van kicsit lehorzsolva, a bal tükör hiányzik és a menete egy jó fél centi mélyen el van nyalva. Megígérték, hogy kapok két új tükröt rá. Nem néztem, de lehet, hogy az első lámpába egy brutál ízzó van-volt beletéve, mert a foncsor nem teljesen kristálytiszta. Ennél több baja ne legyen :) Pöccre indult és szép a hangja is. Az árból lefaragni sajna egyenlőre nem sikerült. Viszont ha holnap sem találok rajta valami disznóságot, akkor az enyém lesz!
Élőben sokkal szebb a sárga :)
Mizu?
Nem jó?
Holnap úgyis később megyek dolgozni, előtte lehet meglesem.
Köszi
Szia!

Ha megengedheted magadnak, akkor nézd meg EZT!

Nem sokkal drágább, és talán még lehet alkudni belőle.

Ez már tuti az új hengerfejes, mert 2006-os modell!
És jobb a féke is!
Egyszer már összeírtuk a módosításokat, most nem jut minden eszembe, de más a hengerfej, a fék, van kapaszkodó hátul, van a kormánycsapágynál védőlemezke alulról.

Igaz, hogy nem fejidomos, de legalább nem romlik el rajta az elektromos műszerfal, egyszerűbb izzókészlet kell hozzá.
Szerintem a bukócső gyárilag rajta lehetett, én is úgy vettem az enyémet, volt ilyen akció.
A gumi még gyári rajta. Az enyém 15256km-nél volt cserélve.
Folyt.
Köszönöm a segítségeteket, vadászok tovább.
Gábor
Ma reggel beszéltem Kanyar mesterékkel. Szerintük csak a kipufogót leszerelve, tükrözéssel lehet megnézni a hengerfejet, hogy melyik van rajta. Délután megnéztem a motort. Hát... Alatta vizes olajfolt. Fél éve nem volt beindítva, ami hihető lehet, mert bikázás után köhögött, dadogott, durrogott, aztán elindult a másik henger is. Tette ezt jó hangosan, mert egy teljesen kiherélt GPR dob van rajta. Mindkét oldalán volt sérülés, de nem vészes. A bukócső már sérülés után kerülhetett rá. A tulaj maga mázolta le a fejidomot, illetve fújta le ezüstre a már felszerelt bukócsövet. A váz, a vízcsövek ennek megfelelően szintén több színben pompáztak. Van benne xenon lámpa is, ja de az nem működik. A műszeren a zöld plexi helyett igénytelenül egy vékony színtelen díszelgett. És ezek után, hogy nincs meg a szervízkönyve az 1 tulajos gépnek, már meg sem lepődtem.
Ha kedvetek támadna hozzá: http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_650_s-3758627

K
Köszönöm a képeket, na meg persze a fáradtságot! A bizonyos Kanyar mestert holnap reggel megpróbálom. Itt a fórumon már találkoztam a nevével, meg a linkjével is. Ő még nem jutott eszembe. A sportszelet természetesen jár, majd megoldjuk. Addig is túrom még a netet. :)
Az biztos, hogy a hengerfej, én már nagyon messziről megismerem. Viszont azt nem tudom, hogy mit kell keresni rajta, de Kanyar biztos segít benne, ha odacsörög a srác.
Vagy nemtom... Minden esetre az enyémen is vannak ilyenek
Ez biztos nem az lesz mert amit fényképeztél az nem a hengerfejen van...
Na, lesétáltam a garázsba, készítettem négy képet.
Nézd meg, talán ez lesz az!
Ja, és jössz egy Sport szelettel, a hihetetlen teljesítményemért, mert 3 emelet le fel, egy fárasztó átázott nap után. Szóval érted!

A motor jobb oldaláról kell nézni, az első hengeré egyből látszik, a hátsó hengeré is látszik ugyanonnan nézve, de az a motor másik oldalán van.
Szerintem ezek lehetnek, mást nem találtam rajta.
Első két kép első henger, másik kettő a hátsó.
Kattints a képre a nagyításhoz!

Megpróbálok majd résen lenni.
Köszönöm.
Nekem már elvileg az új van rajta, mert 2006-os modell, de nem tudom mit kell keresni rajta, mert nincs összehasonlítási alapom.

Ha mégis megtalálod, és különbözik a kettő, akkor ne legyél megnyugodva!