Sziasztok!
Az ára 830 eft lett volna ebből a motorátírás felét még kifizette volna a kereskedő.Nem tom hogy mi volt a gond igazábol mert kb ennyiért mentek volna ezek a motorok 2006 évj.A kishölgy a bnakos mondta ,hogy mindent elkövettek de az elbíráló hajthatatlan volt nem engedte csak ugy ,hogy 500 e ft hitelezhető nekem meg úgy nem jó mert nem tok több pénzt beleinvesztálni ugy hogy most nézek egy másik motort másik márkát sztem suzuki gsx-f600 lessz belőle,csak az 2004 gyártású bár nincs sok km benne (az eladó szerint garantált).Másmilyen hitellel nem nagyon akarok foglalkozni mert van lakáshitelem meg kocsi is ugyhogy ez bőven elég.Köszi a segítségeteket sok km-t,gumifát,széles utat!
Byby Ubi
U.i.: azért még gurulahtunk majd eggyet,megbeszéljük ha lesssz még valaha motorom:(.
ja ilyen lakáshitel mellé szabadfelhazsnálású hozzácsapása nálunk is van, és eléggé ráhajtottunk most, úgyh elég jó konstrukcióban. annyi hogy a hivatalosan becsült értéknek ne legyen több kb mint a 3/4-ede a hitelállományod, és sztem a járműre adott hitelhez képest még a költsége is alacsonyabb egy ingatlanfedezetű cuccnak. hívj
Próbáltál másik bankot? Nézz szét a neten úgy hogy motorhitel és többet is fogsz találni. Már telefonon vagy egy válasz e-mailben megmondják mik az esélyeid. Nekem a sárgára az eurotax ár az egyik hiteles cég szerint 830 valahány ezer Ft, ennek a 80%-a hitelezhető. Ne újként jelöld meg, mert az új dolgok tényleg nagyot buknak. A kereskedő azt mondta, hogy már forgalomba helyezte /ha jól hallottam/, tehát te már egy használt motort vásárolsz. Az hogy kevés /nincs/ benne Km az meg a te örömöd!
Tudsz olyat csinálni, hogy családi, személyi kölcsönnel emeled az önrészedet. Ha nem nagy gond, akkor akár egy hitelkártya is segíthet. Persze attól függ mennyi lenne az önrészed. Ha letettél róla, akkor megemlíthetnéd a többieknek a motor árát, hátha valaki másnak megfelel. :(
Ez szívás!
Keményítenek a bankok! Jön majd júniusban 1 hullám utána pedig szeptemberben. Egyszóval nagyon nehéz lesz hitelt felvenni bármire.
Marad a hitelátvállalás, habár ott is ha jól tudom nagyon leellenőriznek mindent.
Szevasztok!
Hát sajna nem jön össze a moci,mert a bank ma szolt ,hogy nem tudja finanszírozni a motort mert túl nagy az értkékvesztés meg 2006 os hiába 0 km-es. Hmm ez van.Zolee igy nem hiszem ,hogy fogkelleni a fékbetét de azért köszi
By Ubi
6-ikba, navigáció szerint (ami elég pontos az órához képest-mert az kb 20%ot csal) 220 körül megy, az óra szerint 250-260. A többit még soha nem néztem, elsőben talán olyan (navi szerint) 100-at megy. Szóval elsőből rögtön mehet 6-ikba!
Köszi a sok infót!:) Nem tom hogy mi lessz szerintem megprobálom megszokni a csutkakormányt aztán majd meglátjuk!Fék garnitúra biztos hogy csere lesz remélem azért a féktárcsákat nem kell kicserélni:(!
Köszi by Ubi
Lehet kapni két komponensű ragasztót amit összekell gyúrni, és a lyukra tenni tökéletesen tömít és 2000 Ft környékén van... motoros boltban érdeklődj.
Ha a vázhoz ért hozzá akkor a tank alatt lévő tüskéről hiányzik a gumiágy.,.. nézd meg.
Na sziasztok!
Ha minden összejön, akkor már a jövőhéten motorozok!
Köszönöm CsobaiKaresz.
Láttam Ubi77 gépét, szép darab még steril csomagolásban.
Az náluk egy friss gép lehet, mert még nem is volt hirdetve.
Sok sikert neked is hozzá.
na azé ne legyen 100ezer egy krosszkormány...szedd le a gecibe a kezelőszerveket, próbáld oda hogy milyne széles kormányhoz, és mekkroa kiemeléssel jó még, és lehet hogy kis kompromisszummal nem kell cserélni midnen szart, az idomot meg kivágod azt jónapot. deazé mégha bovdeneket és drótokat is kéne cserélni sem lehet nagy szám, ezek mennyik? 10ezer? valami fullos alukormány 10? 15? max.. kiemelő lehet pénz, de az rajtad múlik menniyre vagy életrevaló, a villahídba meg belefúrod úgy ahogy van
Szevasztok! 3 hete vettem egy GT650R-t, aminek lyukas a tankja, mert hozzáért a vázhoz és elrepedt a hegesztés. Olyan helyet keresek, ahol kiöntik a tank belselyét vékonyan műanyaggal. ami betömíti a kisebb lyukakat és a tank se fog rozsdásodni. Tudtok ebben segíteni? Hol csinálnak ilyet? Én komlói vagyok.
Vigyázzatok egymásra!