Szerintem nem.
Ha nyomaték kulcsot akarsz használni , akkor a nyomatéktáblázat a szervízkönyvben benne van, vagy pedig konkrétan annál a résznél is megvan, ahol a konkrét alkatrész szerelésével foglalkozik.
Szervízkönyv alatt szerelési kézikönyvet értek, amit innen letölthetsz.
Hy mindenkinek.
Nem rég regeltem a Sportmotorra és (ezúton üdvözlök mindenkit) én is szeretnék egy Hyosungot. A családban már van 1 Comet de én inkább egy GV 650-et szeretnék. Érdeklődnék, hogy a vásárláskor a szokásos alap dolgok megnézésén és megkérdezésén kívül mit érdemes megkérdeznem a tulajtól vagy megnéznem, vagy véletlenül nem tudtok egy olyat, ami már minden gyerekbetegségen túl van, és nem üti meg az ára az 1 misit. Amúgy hozzá kell tennem, hogy már pár mocit hajtottam kicsit is nagyot is quadot is A.T.V-t is, de a bratyó Hyojával külön élmény volt menni és gépész szemmel is nézve jól össze van rakva ahhoz képest, hogy 1979 óta gyártanak motorokat.
ja alább írták h a kukac az igazából at(et) . csak a sok műveletlen miatt aki nemtutta már leszoktam az AT-ről én is sajnos, mindig néztek hogy et? szégyellem is
A hivatalos Hyo oldal apróhirdetéseiben találtam az elérhetőségeket, ott kukac helyett ez az AT van....de csak 5 percet veszíthetsz ha mind a két variációra elküldöd a levelet!
Én meg sem próbáltam még, mert álmaim idomjánák az árát elvitte más......
Itt ennél az e-mail címnél hogy rico666 at vipmail.hu az at jelenti a kukacot vagy most hogy van ez? Jah és az a teló szám amit ide írtál szerintem már nem jó mert többször próbálkozás után is nem kapcsolhatót jelez.
Ha nyomaték kulcsot akarsz használni , akkor a nyomatéktáblázat a szervízkönyvben benne van, vagy pedig konkrétan annál a résznél is megvan, ahol a konkrét alkatrész szerelésével foglalkozik.
Szervízkönyv alatt szerelési kézikönyvet értek, amit innen letölthetsz.