Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem.
Ha nyomaték kulcsot akarsz használni , akkor a nyomatéktáblázat a szervízkönyvben benne van, vagy pedig konkrétan annál a résznél is megvan, ahol a konkrét alkatrész szerelésével foglalkozik.
Szervízkönyv alatt szerelési kézikönyvet értek, amit innen letölthetsz.
Neked is a klubboldalt tudnám javasolni.
Cím lejebb!
És ott keresd Kanyart.
Amiben ő nem tud segíteni, az nincs
Sziasztok!

GT650R-em van,és meg szeretném nézni a kuplunglamellákat.Mielőtt szétszedem,tudni kell valami okosságot róla?Előre is köszi a válaszokat!
Mostmár meg!
Reggel nem volt.
Megvan az!
Eltűnt a klub oldal.
Szia Péter!
Köszi az infot
Hello!

Gyere és regisztrálj a www.hyosungclub.hu -ra és ott rengeteg választ kaphatsz.GV tulajok majd felvilágosítanak.
Hy mindenkinek.
Nem rég regeltem a Sportmotorra és (ezúton üdvözlök mindenkit) én is szeretnék egy Hyosungot. A családban már van 1 Comet de én inkább egy GV 650-et szeretnék. Érdeklődnék, hogy a vásárláskor a szokásos alap dolgok megnézésén és megkérdezésén kívül mit érdemes megkérdeznem a tulajtól vagy megnéznem, vagy véletlenül nem tudtok egy olyat, ami már minden gyerekbetegségen túl van, és nem üti meg az ára az 1 misit. Amúgy hozzá kell tennem, hogy már pár mocit hajtottam kicsit is nagyot is quadot is A.T.V-t is, de a bratyó Hyojával külön élmény volt menni és gépész szemmel is nézve jól össze van rakva ahhoz képest, hogy 1979 óta gyártanak motorokat.
ja alább írták h a kukac az igazából at(et) . csak a sok műveletlen miatt aki nemtutta már leszoktam az AT-ről én is sajnos, mindig néztek hogy et? szégyellem is
Ma megnyitottam a 2010-es motoros szezont (de jó volt ezt kimondani)
ez olyan mint a szivárvány színű puki
Olyat nem találtál, amibe pipere cucc is elfér?:)))
Jennynek :

tükör
csajok és srácok!
Megtörtént a költözés.....
www.hyosungclub.hu
Külön köszönet Névadónak a domainért!
A hivatalos Hyo oldal apróhirdetéseiben találtam az elérhetőségeket, ott kukac helyett ez az AT van....de csak 5 percet veszíthetsz ha mind a két variációra elküldöd a levelet!
Én meg sem próbáltam még, mert álmaim idomjánák az árát elvitte más......
@ = at (olvasd "et"-nek)
Fidomatic!

Itt ennél az e-mail címnél hogy rico666 at vipmail.hu az at jelenti a kukacot vagy most hogy van ez? Jah és az a teló szám amit ide írtál szerintem már nem jó mert többször próbálkozás után is nem kapcsolhatót jelez.
Igazad lehet, de akkor nem tudlak behozni kilóméterszámban
Nem kellett volna annyit motorozni!
Megfáztam....bakker....
Csak vigyázz sör helyett nehogy teát adjon!