Hello!Én egri vagyok és láttam, hogy Cb500-ad van.Haveromnak is az van.Azt hiszem zozo8888 néven van fent sportmotoron.A galériáim között megtalálod a nevét.
Új Bendix betét: 7688Ft/pár x 2 = 15376Ft
Én 11000-ért vettem egy jó embertől, az újat(2párt).
Mondjuk Miskolcra érte kellett menni, de útba esett Bogács felé.
Pettya: ne reménykedj, hogy Zolee vmt is odaad NEMhorror árért! Inkább megtartja magának és múzeumbelépőt szed x év múlva /Ajánlom utánanézni máshol is-mennyi az ára, akármit is keresel!/
Dzsánni: nem értem ez hogy jön ahhoz amiről levelezünk! A sok idegen szó nem véletlen a szövegben -nevek:)-! (Rövidítve lényeget írom néha vagy kiemelek: 'ráragad' kezem az R billentyűre S te? Kötözködsz?:( vagy ismerkedsz?
tükör: lenni lesz..csak mennyiért..Zolee ajánlatánál olcsóbban:) /Bocsi
Úgy van ahogy Karesz írta a fékkel kapcsolatban. A bendix fékbetét fog legjobban, az is ha már izzik a tárcsa , egyébként ez az egyetlen szinter fékbetét a Hyoba. Én is kipróbáltam az összeset, még a Lucas ami elég jól fog. De remélem most már rászánom magam hogy felrakjam a Brembokat . Egyébként van eladó 2pár Bendix fékbetétem, szinte újak, ha érdekel valakit eladók, persze ezek már nem horror áron .
gacsoi: :( Kössszike... és miért volt ez így? ...szabad kérdeznem. Te vagy ott a góré?és diszkrimináltál..vettem észre.. ez már így volt. Sokáig próbálkoztam pedig vele :(
Köszi a tippet -nézni fogom amint tom! De nem trakee hanem én, Jenny keresek(tem) Hyo tükröt 4 cm furatátmérő táv, kívülre azaz nem kormányra szerelőset GR650 RRRRRRRR hez! és nem sima négyszöglet alakú ami a bal oldalon megmaradt. (Jobb oldalit kerstem,rendeltem.ha rajta ülsz úgy jobb.) HA KONKRÉTAN TUDOSZ ELÉRHETŐSÉGET, ÉS MEGADNÁD ÉS ÁRAT,örülnék.De sok mást lehet találni ami nekünk nem passzolt! Tényleg nagyon kell figyelni! (Azért köc)
Főleg, hogy ezen az útvonalon mentem. : link