Ha XP van bent, akkor annyit kell tenned, hogy indításnál nyomsz egy F5-öt, és kiválasztod a csökkentett módot. Ott tudsz nyitni egy új rendszergazda fiókot. Ezután újraindítás és tiéd az egész gép.
Különösebb gond nincs vele,csak magasabb fordulatszámon,erőteljesebb gyorsulásnál megcsúszik a kuplung.Ez a jelenség addig nem volt,mig egy melegebb napon nem nyüstöltem a gépet egykerekezéssel.
Csúszik? Furán működik? Ha nem, akkor kár lebontani...
Amúgy nem nagy történet! Elvileg ha csak a kuplungot akarod, ahhoz elég levenni a kuplungfedelet. Most nincs előttem, de szeritnem az olajszint is lejjebb van, pláne oldalsztanderen, le se kell ereszteni az olajat! Vigyázz a tömítésére, nem sima O gyűrű, van rajta két pici o gyűrű is, azok ugyan úgy menjenek vissza, ahogy lejöttek, kölönben a főtengely nem kap elég olajat esteleg!
Egy picit megégettem szerintem,és meg akarom nézni,hogy mennyire vészes.Ha szükség van rá,csere lesz.
Csak tudni akarom,van-e valami,ami trükkös lehet a szerelésnél.
Most éppen megint nem megy. Olyan mint a mesében. hol volt, hol nem volt.
van eladó ÚJ (0 km-es) SHINKO gumi szettem Hyosung GT250R-hez: 110/70 R17 + 150/70 R17
Feldobtam alkatrészek közé is:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha valakit érdekel, ..hát nyilván: szóljon. :-)
Az idei első pár motorozás nekem is megvolt már, mondjuk lesz még javítanivaló vizsga előtt a gépemen.
Különösebb gond nincs vele,csak magasabb fordulatszámon,erőteljesebb gyorsulásnál megcsúszik a kuplung.Ez a jelenség addig nem volt,mig egy melegebb napon nem nyüstöltem a gépet egykerekezéssel.
Amúgy nem nagy történet! Elvileg ha csak a kuplungot akarod, ahhoz elég levenni a kuplungfedelet. Most nincs előttem, de szeritnem az olajszint is lejjebb van, pláne oldalsztanderen, le se kell ereszteni az olajat! Vigyázz a tömítésére, nem sima O gyűrű, van rajta két pici o gyűrű is, azok ugyan úgy menjenek vissza, ahogy lejöttek, kölönben a főtengely nem kap elég olajat esteleg!
Egy picit megégettem szerintem,és meg akarom nézni,hogy mennyire vészes.Ha szükség van rá,csere lesz.
Csak tudni akarom,van-e valami,ami trükkös lehet a szerelésnél.
Én már szedtem le a deknit, de ok kell ahhoz, hogy leszedd! nyomós ok!