Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is, ha hálózatra kapcsolódva, jelszóval tudok csak belépni? Jelszó, és hálózat nélkül nem fog csinálni semmit...
Ha XP van bent, akkor annyit kell tenned, hogy indításnál nyomsz egy F5-öt, és kiválasztod a csökkentett módot. Ott tudsz nyitni egy új rendszergazda fiókot. Ezután újraindítás és tiéd az egész gép.
Nahallod... Iwiwet már letiltották... Mondjuk az éppen teljesen hidegen hagy De a Hyofórumér dzsihád!
Megijedtél?

Most éppen megint nem megy. Olyan mint a mesében. hol volt, hol nem volt.
:) ezekszerint nem letiltották itt a munkahelyen. Ennek örülök.
Most éppen működik.
Sziasztok. Valaki a fórumról tud valamit?
Állítólag szerdára ideér, akkor hétvégén már tudok menni vele...
Most működik a fórum!
Sikerült megoldani a tömszelence problémát?
Gondolom.
De ez most szolgáltató hiba?
Jó volt, de már megint nem jó.
Nekem még mindig nem jön be...
Már jó!
Sajnos nem.
Nálatok sem müxik a hyofórum?
Sziasztok márkatársak,
van eladó ÚJ (0 km-es) SHINKO gumi szettem Hyosung GT250R-hez: 110/70 R17 + 150/70 R17
Feldobtam alkatrészek közé is:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha valakit érdekel, ..hát nyilván: szóljon. :-)

Az idei első pár motorozás nekem is megvolt már, mondjuk lesz még javítanivaló vizsga előtt a gépemen.
Az Ipolyságba indultam, de helyette Vác környékén csatangoltam.
Merre voltál?
De jót gurultam ma...(idén először)
Halihó!

Különösebb gond nincs vele,csak magasabb fordulatszámon,erőteljesebb gyorsulásnál megcsúszik a kuplung.Ez a jelenség addig nem volt,mig egy melegebb napon nem nyüstöltem a gépet egykerekezéssel.
Csúszik? Furán működik? Ha nem, akkor kár lebontani...

Amúgy nem nagy történet! Elvileg ha csak a kuplungot akarod, ahhoz elég levenni a kuplungfedelet. Most nincs előttem, de szeritnem az olajszint is lejjebb van, pláne oldalsztanderen, le se kell ereszteni az olajat! Vigyázz a tömítésére, nem sima O gyűrű, van rajta két pici o gyűrű is, azok ugyan úgy menjenek vissza, ahogy lejöttek, kölönben a főtengely nem kap elég olajat esteleg!
Sziasztok!

Egy picit megégettem szerintem,és meg akarom nézni,hogy mennyire vészes.Ha szükség van rá,csere lesz.
Csak tudni akarom,van-e valami,ami trükkös lehet a szerelésnél.
Minek akarod megnézni a lamellákat? Kezdjük itt az okosságokat...

Én már szedtem le a deknit, de ok kell ahhoz, hogy leszedd! nyomós ok!