Azért akad még.
Ülés: forma módosult, a vezetõ közelebb került a kormányhoz, ülésmagasság 30 mm-t emelkedett, csúszásgátló burkolat.
Fék: radiális, 4-dugattyús
Hátsó idom: átalakított, sportos kialakítás, új rendszámtábla tartó
Hátsó lámpa: LED hátsó lámpa, fehér búrával
Felsõ villahíd: új forma, kimart, könnyített
Biztonság: beépített IMMOBILISER
Új műszerek
Új lábtartó konzolok
Sziasztok
másik lap:hát..amikor én ott vagyok,velem nál áll szóba:( Diszkrimináció! gggrr
bogenschutze: köszi a tippet! hyosungot nem látok..De megnézem jobban.
Zollee974: jé:) előkerültél! Kedves. Köszönöm. .-. Eredeti Hyosung tükör? Totál jó állapotban?
Közben egyik ismerősöm is ügyködik.Hétfőn tudok biztosat, lesz-e megoldás.(igaz elég sokára van de most mit tegyek..pénz beszél..)
ár: 12eFt? remélem ezt párban értetted ennyiért! Hallom, már más is pályázott rá de ő sem kérte, olyan sokért kínáltad. (Boltba is olcsóbb,vadi új, és eredeti!) Egyezkedjünk: nem akarod hogy rajtad maradjon akkor 6eFt-ét csak a jobbosat +futár költség /DPD futárszolgálattal plusz maximum2150ft MAX/.? ha hétfőig nem kapok jobb ajánlatot:) (addig nem valószínű jövök erre azért is van időd meggondolni.amint előkerülök írok ha már nem aktuális.s megírod ha még kell nekem hogy te hogy gondoltad, jó?) Mit szólsz? -adok időt gondolkodni:)-
Sziasztok. Jó lenne ha tudnátok segíteni nekem. Egy olyan problémám lenne, hogy az új típusú gt650r-ről nem igazán találtam semmi leírást, hasonlót. Tudnátok valamit mondani róla vagy linket küldeni?
Na itt vagyok! A mail címem valamiért nem müxik, de már szóltam a redszergazdánknak, hogy csináljon valamit.
Ahogy trakee írta, vacillálok másik tükrön, valami fickóson, és igen, elég horror áron adnám csak el 12.000 ft-ért! A fórumon írj pü-t ha érdekel.
Nem akarlak elkeseríteni jobban de zolee jobb tükrére énis pályáztam és valami nagyon brutál árat mondott rá nem emléxem pontosan de 10 felett 13 talán :)
de hátha te nagyobb hatással leszel rá mint én :)
köszönöm szépen a linket! Az a lap kicsit nehézkes -folyton hibát dob..de évezredek múlva biztos meg lesz zolee..:( Eddig se híre se hamva.
Ok nem írok minden topikba, csak oda is egyszer. becs mancs szó.
itt van a "webáruház", de fel kell hívni őket, nem biztos, hogy naprakész, sőőt biztos nem! Még az sem, hogy még mindíg foglalkozik ezzel.
A fórum is innen érhető el, ott megtalálod Zolee elérhetőségeit, ha meg nem publikus, írj neki, és 1-2 napon belül válaszol! (pl üzenőfalon, de légy szíves ne írd be 2-3-4-5 topicba, ha olvassa úgyis elolvassa mind, és megtalálja!)
trake: köszi. bocs a bénázásért DonRobi féle webárúházat hol érem el? (lapomon címem arra tudsz írni. megtennéd -ha ide nem engedne linket bevágni) illetve a zolee-nak hogy tudok írni még keresem..
Köszi a tippet azért .. Jenny
Nagyon kevés projektoros lámpa van, ami nem xenonos, ráadásul a 4300-ast nem is nagyon látod meg nappal a színe miatt, csak az a feltűnő, hogy nagyon világít. Egyépbként meg a motorkerékpárnál nem teszi kötelezővé a segédberendezéseket az NKH.
Ülés: forma módosult, a vezetõ közelebb került a kormányhoz, ülésmagasság 30 mm-t emelkedett, csúszásgátló burkolat.
Fék: radiális, 4-dugattyús
Hátsó idom: átalakított, sportos kialakítás, új rendszámtábla tartó
Hátsó lámpa: LED hátsó lámpa, fehér búrával
Felsõ villahíd: új forma, kimart, könnyített
Biztonság: beépített IMMOBILISER
Új műszerek
Új lábtartó konzolok
link