Zolee kevert valamit, egyiket eltörte, és azon vacilált, hogy vesz helyette újakat! Kérdezd meg tőle, hátha az ép n ála, ami neked kell! ÉS még esetleg meg is tudtok egyezni... DonRobiék féle webáruházban asszem 19 e volt a pár, igaz asszem + posta...
Hyosung GT 650 R-hez keresek jobbos visszapillantót eredetit főleg hogy fent is maradjon:)- és OLCSÓT GYORSAN. Brutál árélrt volt eredeti nemrég..EZER KÖSZÖNET! Elérh: jennynekirsz kuk után ingyen levél szolg
EZER KÖSZÖNET MINDEN TIPPÉRT! Pláne konkrét infóért
Gondoltam, hogy megkérdezi valaki.
Azért írtam 5 ezret, mert nem tudom, mennyi a postaköltség, de természetesen nem akarok nyerészkedni rajta, nekem csak a fele kell....
Karesz: Lehetséges, csak azt írtam amit tapasztatam.
Ezért csodálkoztam, amikor az egyik "okostóni" azt írta egy tesztben, hogy a 250-es elmelegszik neki.
Valószínűleg ehhez köze lehet a hengerek elrendezésének (sor 4, V2)
és a köbcentinek is.
A motorom használati útmutatójában is írják, hogy a V2 kevésbé hajlamos a túlmelegedésre.
Gondolom, azért, mert mindkét henger úgymond szabadon van, és így a hőt jobban le tudja adni a környezetének.
A sor 4 esetében pedig egymás mellett lévő hengerek, szóval érted.
A te esetedben még az a sok köbcenti is, valószínűleg nagyobb hőt termel.
Háát én talán a régi skodáknál hallottam, hogy gyárilag, jó állapotban is hajlamosak túlmelegedni. Más típusnál nemigen...
Egyébként ost volt egy beírás a motordokihoz, aki taglalta, hogy szerinte az olajhűtés nem egyenlő azzal, hogy van olajhűtője a motornak, szerinte helyesebb azt írni, hogy léghűtéses motor, olajhűtővel. De ez a gyakorlatban lényegtelen.
(feltételezem, Ő olajhűtésnek azt nevezi, amikor pl a dugattyúkat alulról olajsugárral a dugattyúban kialakított csatornákban hűtenek. Ő példaként a régi GSX-R-t hozta fel, én Audi V6 TDI-n láttam ilyet.)
Van rajta olajhűtő, a hűtött olaj hűti a hengert.
Olyan(Illetve hasonló), mint a vízhűtés, csak olajjal.
Még nem hallottam olyat, hogy akárkié is túlmelegedett volna.
EZER KÖSZÖNET MINDEN TIPPÉRT! Pláne konkrét infóért
bocsi jobbos visszapillantó tükröt tudsz mondani, honnan tudok szerezni -gyorsan OLCSÓT?
MINDEN TIPP SOKAT SEGÍTENE!
Ezer köszönet
Jenny
Azért írtam 5 ezret, mert nem tudom, mennyi a postaköltség, de természetesen nem akarok nyerészkedni rajta, nekem csak a fele kell....
nektek sem megy a Hyo klub fórum?
Árulnak most kint az Izsáki úton egy hasonló Hyo-t...
Ezért csodálkoztam, amikor az egyik "okostóni" azt írta egy tesztben, hogy a 250-es elmelegszik neki.
és a köbcentinek is.
A motorom használati útmutatójában is írják, hogy a V2 kevésbé hajlamos a túlmelegedésre.
Gondolom, azért, mert mindkét henger úgymond szabadon van, és így a hőt jobban le tudja adni a környezetének.
A sor 4 esetében pedig egymás mellett lévő hengerek, szóval érted.
A te esetedben még az a sok köbcenti is, valószínűleg nagyobb hőt termel.
A GT bírja.
Háát én talán a régi skodáknál hallottam, hogy gyárilag, jó állapotban is hajlamosak túlmelegedni. Más típusnál nemigen...
Egyébként ost volt egy beírás a motordokihoz, aki taglalta, hogy szerinte az olajhűtés nem egyenlő azzal, hogy van olajhűtője a motornak, szerinte helyesebb azt írni, hogy léghűtéses motor, olajhűtővel. De ez a gyakorlatban lényegtelen.
(feltételezem, Ő olajhűtésnek azt nevezi, amikor pl a dugattyúkat alulról olajsugárral a dugattyúban kialakított csatornákban hűtenek. Ő példaként a régi GSX-R-t hozta fel, én Audi V6 TDI-n láttam ilyet.)
Olyan(Illetve hasonló), mint a vízhűtés, csak olajjal.
Még nem hallottam olyat, hogy akárkié is túlmelegedett volna.