Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha Fz6s -t szeretnék nagyon.Imádom azt a gépet.De a ha lehetne megtartanám a hyot is de nem vagyok eleresztve anyagilag így most hirdetem.
Haz:én 188cm vagyok, és 120kg....és nincs gáz méretével.
Igaz, hogy csak ingázom vele, de meg tudom erősíteni az elmonottakat.

Ha rosszat akarsz róla hallani tessék:
-nagyon kacifántos állítani a hátsó rugóstagot
-a hátsó ülés kényelmetlen (de nagyon)
-az idom nélkülinek csak szinpla tárcsafékje van elől
-a részletek kidolgozása haloványabb nagy japán gyártókénál.
..több rosszat nem tudok mondani...
Hyo250, milyen lesz az új gép?
Nekem 250R van . Nem tudok hibáról irni. Csak jót, pl a benzinkútra is nyugodt szivvel mehetsz.
Évvégén, vagy jövőre, lehet eladom a gépet, bár nehezen válnék meg tőle.
A 250-es ről valóban nehéz lenne, a 650 az más. De ugyanazokat a rosszakat tudjuk elmondani minden minden más motorról. Ebben is elfáradnak majd idővel alkatrészek, vagy előfordul egy -egy gyári hibás cucc, meg satöbbi. Úgy tudom, hogy a honda, meg suzuki, meg yamaha szervizek sem zártak be, vagy a motor szerelők nagyon sok ilyen motort javítanak és nem csak olajat, meg gyertyát cserélnek benne. Ezek a motorok is ember és gép alkotta gépek amelyeknek hol, kissebb, hol nagyobb baja van. Aki ezzel nem számol az álmodozik és egyszer majd rosszul ébred és csalódás lesz a vége. De ezt a természetes amortizációt, karbantartással, meg időben elvégzett munkákkal lehet lassítani és a masina is meghálálja. Én az én mocimnak hálás gazdája vagyok, nem is volt még eddig gondom vele. Ha lesz mi hyosok azt is leszoktuk írni. A klub oldalon www.hyo-klub.extra.hu biztos találsz ilyen írásokat is.
azt meg örömmel olvasom, hogy a 2m-es testalkatodhoz is jó a motor. én is 190 vagyok 85 kilóval...motoros ruhát így is elég nehéz volt találni...
na akkor ilyen kell nekem...viszont csak teljes idomos változatban...mondjatok már valami rosszat is, mert ez így egy kicsit egyoldalú...
jó olaj az egyértelmű...azon soha nem szoktam spórolni. Kocsiba Repsol, vagy Eneos, motorba Motul-t használok.
Idén megcsinálom a jogsit + gyakorlok a mostanin és talán szezon végére, vagy jövőre tudok venni egyet.
Nekem 250-es Nakedem van. (eladó ) Na de nem ezért írok.Teljesen megbízható gép, nekem eddig a kötelezőn kívül csak egy izzó csere volt.A futómű egy személlyel jó- kicsit kemény között van, 2 személlyel is tökéletes bár akkor már kicsit puha.Én 2m és közel 100kg vagyok és elférek rajta kényelmesen, szerintem ez is mutatja a méreteit.Kinézetre mindig minimum 400-nak nézik akik nem ismerik .Teljesítményben jó a motor (kategóriában) és szerintem kinézetben is szép.Ha odafigyelsz rá meghálálja.fontos a jó minőségű olaj 5000km-ént és akkor nem lesz gond szerintem.Én nagyon megvagyok(voltam) elégedve eddig vele.Ha nem viszik el nyárig akkor megkapja az új gummát és irány a hegyek, mert a kanyarokat jól viseli .Sok sikert a válogatáshoz és majd meglesz akkor képeket és benyomásokat várunk
ennek örülök...köszönöm a választ!
több helyen olvastam, hogy nagyon jó ellátottságuk új alkatrészekből...és ebből következik, hogy olcsó is. Ez tényleg így van? Még egy érv lenne a nem belpiacos (pl: ZXR) Kawa ellen... Feltételezem, ha úgyis egy elég régi konstrukciós blokk van benne, akkor az alkatrészek nem lehetnek vészesen drágák.
ejha, több van abban a 250esben mint az enyémben? komoly. Azt sem szabad elfelejteni, hogy midnen gombokér van ezekhez.
Szia! A barátod aggályára te magad vagy a válasz, te is egy vagy a sok (nem el írás a 250-es elég keresett) kereső leendő vásárló közül. Mindenki ugyanezt az indokot írja, hogy mért köt ki a hyo-nál. Csak a sznobok és aki nem objektíve tájékozódik elfogulatlanul az.... A hyosung neve magyarul "esthajnal csillag" szép név nem? Én örülök, hogy hyom van, jól szolgál. Barátom 250-ese 50000 felett jár és kíválóan szolgál. Kockázat nélkül nincs vállalkozás, csak mi, ha valami nem úgy sül el, kissebbet bukunk. Mivel a többi márkánál sem símább az ügylet és nagy a kockázat nagyobb a csalódás. Más márkát sem könnyű eladni ezrével, tízezrével hírdetik a suzukikat, hondákat yamahákat és sok a csaló gazember aki mindent megtesz, hogy megszabaduljon a lehajtott gépétől. A jó motor meg hamar gazdára talál, mindegy milyen állapotú, mert azt messziről felismerni. A hyo előtt három különböző hondát vittek el az orrom elől, még csak megnézni se tudtam, mások is gyorsan kiszagolták a tényleg jó állapotú és megbízható tulaju motort, mert azért ilyenek is vannak szép számmal. Jó vásárlást!
Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok a motoros témában... 26 éves létemre csak tavaly vettem meg az első saját 50-es kismotoromat és előtte sem ültem máson. Mindig csodáltam a gyorsasági motorokat és ez azóta is igy van. 2 hét múlva kezdem a motoros tanfolyamot... Ak, vagy A, még nemtom. Gondolhatjátok, hogy 160Le-s autó után elég kicsi lett az 50-es motor, dehát valahol el kell kezdeni. A jogsi után szeretnék egy 250-es gyorsasági jellegű motort...főleg anyagi okokból nem nagyobbat. autó mellé sajnos már ez is luxus. Főleg ingázásra, kisebb túrákra használnám... Kawa Ninja 250R sztem drága, igy egyre jobban tetszenek a használt Hyo GT250R-ek. Egy jóbarátom aki már tapasztalt motoros igazából csak annyi negativumot tudott mondani a tipusról, hogy nem tudom majd eladni. Tényleg elég gáz a neve, de ez csak előitélet...inkább a többi előnye tetszik, amiket olvastam róla.
Szóval szerintetek se csalódnék benne? :)
Maga az extra.hu szolgáltató ahol az oldalt tárolják, az kerülhetett fel a vírusos oldalak közé.
Ez a lap a gugol-nak a bejelentett vírusos webhelyek oldala. Úgy lehet bekerülni, hogy valaki bejelenti, nem úgy, hogy meg is nézték, hogy van e vírus. Egyébként nem vírusos. Legalábbis több vírusirtó szerint.
Pettya!
Használj Linuxot mint én...
Nincs vírus, több gépről is beléptem különböző vírusirtókkal és nincs semmi vírus.
A főoldal még mindig vírust jelez...Egyszer már telepítettem újra ilyen miatt a gépet.
Valaki nem tudja, mi lett a Hyo fórummal? Két napja nem enged belépni, azt írja, hogy vírusos...
Igazi király vagy. Az a baj, hogy sűtthal vagyok az ilyen beillesztős feltöltésekhez, öcsi meg nem ért rá.....
Igaz, hogy tele van okossággal!
Megbeszéljük e-mailben.
Van egy nyáron potyára vásárolt yuasa aksim ha érdekel .
Köszi szépen!El is mentettem.Majd vizsgaidőszak után olvasgatom
B.Ú.É.K