Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fido:Gyógyulást neked meg a gépnek!
Háát...Túl gyors voltam, az út meg nyálkás, bedöntöttem egy lankás kanyarba, a hátsó kerék kipörgött, csúsztam és sodródtam.....Ráfutottam az út menti gyepre beszitált, majd vészfékezés és rá 3másodpercre már az árokban pislogtam. Szegény kis HYO eleje teljesen elmerült, még az volt a szerencsém, hogy víz állt az árokban(1,5m mély) és a felázott föld elnyelte a becsapódást....
A visszapillantókat meg sem találtam(kitörtek az aljzatból), kormány lekonyult, tank egy 5ft-os nagyságon behorpadt, rendszámtábla leszakadt.
Hatan tudtuk csak kicibálni az árokból, hála a jószívű járókelőknek! Utána 2 kecegtetésre beindult, hörgött dadogott, de aztán megszítta magát az AC pumpa és újra kellemesen dorombolt. 1órán keresztül mostam meg szedtem ki a hűttőből a fűcafatokat.
Olcsón megúsztam egy két komolyabb karccal, szerencsémre a villa és a tárcsafékek épek, csak a sárvédő repedt szét.
Majdnem ríva fakadtam az árokparton mikor megláttam......
Jah PROTEKTOR nélkül!
Ne kísértsétek a szerencséteket!
Köszönöm a tippeket!
Alkatrész akció minden HYOSUNG
modellre: - 25%
info@hyosung.hu - 06305571673

Vagy Kanyar mesteréket kérdezd meg: link

Sárvédő 12000-ért van kiírva a Hyosung klub webáruházában.
Kormány helyére 1500Ft körül tudsz venni MZ kormányt, csak egy lyukat kell rá fúrni a kapcsolóknak.
Tankbőrt pedig csináltatni kell valakivel.

Hogy sikerült a manőver?
A kormányon kívül még kéne nekem olyan tankbőrös mizé is. Tudjátok már sok SWIFT elején van ilyen fekete börke a kavicsfelverődések ellen. Láttam már mocin is de nem HYOSUNG-on, létezik ilyen az én tankomra is?
Mennyi egy első sárvédő?
A tippeket előre is köszike!
Az idei motoros szezont ezennel lezárom!
Hali mindenki!
Ma egy kicsit elszálltam a géppel......
Kéne egy kormány! Honnét tudnék intézni egyet?
Köszi!
A klub fórumra kiírtam.
téves a meglátás szerintem, mert ott akkora a lyuk és a LED-panel látszik mögötte. Nem tudom itt miért látszik, ha a többi lyuknál nem, de jó észrevétel azért.
Köszi, ha beírod.
Le van pattogva a felső LED-sornál a középső két LED-nél a fényvisszaverő réteg.

Nekem most egyenlőre nem kell, egyébként tetszik.
A klub fórumra kiírom, hátha kell másnak.
akciósnak akciós, de nem tudom honnan veszed, hogy sérült. Én ilyet nem mondtam. Ára most 27 helyett 23 e. Mivel nem egy gyakori lámpatípus, így nem igazán tudnám visszavenni. Döntsd el a kép alapján, hogy tetszik-e! Ugyanolyan élőben is.
Mármint úgy akartam kérdezni, hogy ez a sérült akciós, vagy csak illusztráció?

Garancia van rá?
Ha nem tetszik akkor visszaveszed-e?
Forintügyileg milyen áron van?
Ez a sérült akciós?
Ha valakit érdekel esetleg LED-es lámpa GT125+250, GV650-re, ITT érdeklődjön!
Te nem szoktál alkudni?
Tudod amit lealkuszik az ember azt nem kell kifizetni.
Na de most már ebből itt a fórumon elég lesz, ha nem keresel, akkor megmarad. Majd lesz másik.
Kár lenne, hogy megrohadjon... keress meg!
vagy bogenschutze@msn.com
Ez az msn címem
Basszus nem találod a levelező programot a gépeden?
:D
Jó matekos voltál mi? A 15000HUF nem =12000HUF!
Szóval ott fog megrohadni a polcomon és pont. Hacsak nem......
Az olaj mindennek a lelke... Ezért sem értem, mikor egyesek tudatosan hazárdíroznak vele...
Sajnos tévedtél. Drága tanulópénz volt, de azthiszem többet soha nem lesz oylan járműved, amibe a minimumszint alatt van az olaj :) Szerencsére pótolhatatlan kár nem történt. Jövőre pedig jó motorozást!
na akkor írj.. bogenschutze@freemail.hu
hááát tizenkettő Budapesten megfelel
A licitálás már azért meleg lenne egy ilyen "beszélgetős" BLOG-on.
Vagy talán még sem...
Ti tudjátok, aki gyorsabb, vagy akinek fiatalabb a mocija?
Ha komolyan kell, majd kiírom a mail-em, azon keresztül majd akár telószám is....
Vagy Dunaföldvár vagy Budapest, ami nektek jobb!
De Dunaföldváron fel is tudnánk szerelni helyben, Bp.-en nincs eszközöm, külön kell akkor majd hurcibálnod vagy hozol magaddal villás és inbusz szettet!