Sajnos Bitti elkapott valami kórságot és kedden 39,2 lázzal otthon feküdt!
Ha javul, jön, ha nem, akkor én énekelek nektek csasztuskákat helyette! :-))
ahhaaa a felszerelt begyere! nemtom észrevetted-é, de hogy sötétre van véve direkt a blokk, hogy ne rontsa a képet a vizes hájtek cucc. ilyen kamuhűtőborda kéne rá mint sok japó vizes nagyvasra.
asszony most buszozik haza bécsből, még rá kéne vennem, mert alunni akar sokáig, agyfaszt kapok. meddig tart kb, mi a programterv? engem a bitti nagyonnagyon érdekelne, csinálnék vele közös képet, meg lemosnám ak ocsiját meg minden..
Megkérdeztem normálisan, hogy szerinted nem macerás átalakítani a motort 25kW-ra, erre te hablatyolsz itt össze-vissza.
Találtam egy ilyet róla:
"A hivatalos része az a dolognak, hogy amikor forgalomba helyezik a járművet, akkor a járműkísérő lapon van egy teljesítményadat, ami alapján a fogalmi engedélyt is kitöltik. A forgalomba helyezése így legális, és ha az adat megfelelő, akkor használható korlátozott jogosítvánnyal is. Ha azonban a fojtást kiveszik, akkor ismételt műszaki vizsga kell, ahol átvezetik a megváltozott teljesítményt és új vizsgalap is kell hozzá. Természetesen ezt csak azokkal a motorokkal lehet megcsinálni, ahol a jármű homologizációs okmánya eleve tartalmaz egy fojtott változatot, ahol mellesleg a fojtás mikéntje is pontosan le van írva. Ez típustól függő, általában mechanikusan (légszűkítő a belépő levegőnél vagy a kipufogónál, esetleg gázkarütköztető) és szoftveresen is fojtva vannak, Ez utóbbi a programozott befecskendezésnek egy másik befecskendezési térképet ad, ilyenkor a motor vagy 25 kW-os, esetleg egyes piacokra 74 kW-os, azaz 100 LE-s.
Szóval a fojtás, majd kivétele csak egyes modelleknél kivitelezhető."
ez nem olyan mintah nemtudná hogy mi az a power bomb, vagy nem értené a rezó vagy powerszelep működését, neagyisten nem vágná a gázlengéseket egy 4T-nél, hanem mintha, mintha.. áááh..
minek baszod, a jogsi kategóriáknak? aki annyit nem tud az inkább bujjon el és csendben haljon meg.. pf, mint amikor bizonygatják hogy a 250est lehet A1-gyel vezetni, mert 11kw (mégjobb ha már azt is keveri hogy 15le..)
Nem.
Csak akkor, ha le van fojtva 25kW-ra.
Ilyet lehet venni újonnan is, ha ilyet veszel meg használtan, akkor azt lehet.
A forgalmiba is be van jegyezve a teljesítmény.
Vagy ha veszel egyet, akkor elvileg azt is meg lehet csináltatni 25kW-ra, csak macerás.
Nos már egy párszor leírták az előző oldalakon kicsit olvass vissza mert nem rég volt.Nekem 250-es Hyom van ezért csak röviden tudok tanácsot adni.A 650-esek közül érdemes a fekete vázas Hyokat nézni mert azok újabban és kijavították a gyermekbetegségeket.Szerintem nem sokára fog írni neked olyan is aki többet tud segíteni.Addig meg olvass vissza egy kicsit.
Sziasztok srácok most szeretnék Gt650-R-t venni ti mit ajánlatok? ez itt pl jó féle e halottam gyerekbetegségekről de kérlek meséljetek mi bajuk és, hogy ezen mit nézzek mit kérdezzek vagy valaki pestről eltudna e velem jönni meglesni őt Vagy esetleg egy Citrom sárga 650-es nincs valakinek mert én azt szeretnék
Sajnos Bitti elkapott valami kórságot és kedden 39,2 lázzal otthon feküdt!
Ha javul, jön, ha nem, akkor én énekelek nektek csasztuskákat helyette! :-))
Addig is javulást NEKI!