Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például, &rash.
"Roland888: Ilyen minden motorban van mert ha lemerül az akku akkor egyik motorban sincs töltés.ElGatoNegro csak viccelt sztem"Ha lemerül az akku,akkor nincs gyújtás. Igaz indítani sem tudsz.valamilyen nyomásvisszajelző kell legyen.Ennyire balfékek lennének Dél -Koreában? Vagy sok motort akarnak eladni?
Na de ki az aki tényleg beszerel a motorjába egy töltésvisszajelzőt és egy olajnyomás visszajelzőt? Mert biztos van köztetek olyan csávó.
Roland888: Ilyen minden motorban van mert ha lemerül az akku akkor egyik motorban sincs töltés .ElGatoNegro csak viccelt sztem
És a töltés visszajelző berendezést hogy szerelted be? Milyen dolgokat vásároltál?
Nekem van akku töltöttség visszajelzőm:
Ha rossz az aksim, akkor nincs világítás
Akkor te még nem láttál Hyosung GT650-et.
Nincs rajta visszajelző, és a pilács a beindítás után nem sokkal kapcsol be.
motorokon az olajnyomas visszajelzo vilagit ha nincs nyomas pl nem jar a motor,elalszik ha beindul a motor,menetkozben kigyullad ha sajnos elmegy a nyomas
Én úgy tudom, (nem biztos) a világitás akkor kapcsol be, ha megvan az olajnyomás.
Ezért is érdeklődök hogy akad e valaki aki olyan elvetemült, hogy neki mindenáron kell olajnyomás visszajelző a motorjára! :)
Igazad van utána néztem valóban nincs. Az R-es verzión sincs. Érdekes eddig fel se tűnt...
Én úgy tudom nincs a 650-es Cometen olajnyomásvisszajelző.
Ha jól tudom olajnyomás jelző van a műszerfalon ami világít ha kevés a nyomás... Engem inkább a hőmérséglete érdekelne
Ki tudott csinálni magának a hyosungjára olajnyomás visszajelzőt? Ha igen akkor ez mibe fájt?
ez a fekete frankón jól néz ki vazze
Itt egy új, 1 miskáért. : link
Az enyém akciósan volt 1280000, 2006 decemberben. (2007 Január 15.-én vehettem át)
őőő, jozung pont hu?
Hellósztok! Megtudnátok nekem mondani hogy mennyi az ára egy új Hyosung Comet GT 650 N gépsasnak ami olyan 2007-ben lett legyártva? Esetleg lehet kapni még újonnan? Vagy már kijött az új konstrukciós 650-es Naked Hyosung gép? Köszi
Tutis:De pont emiatt ez a 20-80%-os vita is értelmetlen...nem is értem, hogy hogy jutott eszébe ezt bárkinek is ezt felhozni.
Bacsi_77
[3576] október 7. 07:29
És ha tudnátok, hogy a gixer, gsr, meg sv alkatrészek 70-80%-át koreában gyártják... Ugyanabban a gyárban, mit a hyosungot. Ugyanis a hyo a suzuki legnagyobb beszállítója......

Nem olvastál elég figyelmesen vissza

De még mindig nem tudom mit szállít be. Inkább trakee véleményét osztom, sokkal közelebb áll az elképzelhetőhöz és a valósághoz szerintem..[3670]

Mike: Ha figyelmesen végigolvasod mondandóimat (ahol még le is írtam hogy a motorok jellemzéséről szó nem esett) a vita nem a hyosung jó vagy rossz mibenlétéből adódott, hanem a beszállítási mesét kritizáltam folyamatosan.

ElGatoNegro: pont rátapintottál a lényegre, mivel egy motor a legkülönfélébb alkatrészekből áll össze, akár több száz beszállító kell egy motor összeállításához, nem értem hogy lenne ebből 70-80 % a hyo-é. Ráadásul a discovery-n mutatott csúcsmotorok című gyárlátogatásos filmben nem láttam a szerelősoron hyo és suzuki motort egyszerre..vagy egyforma alkatrészt sem sikerült felfedezni egy gixxeren meg egy hyo-n. De szivesen elgurulok bárkihez mustrára, vessük össze az egyezéseket a gixxereken meg a hyo-n..Talán az sv-vel még van egyezés, de ugye az sv-t meg már nem is gyártják..
Illetve az sv650 2003-ban jelent meg mármint a legutolsó széria, a gt650 meg 2005-ös tudtommal, van két év eltolás, amit nem tudok megmagyarázni azzal hogy először a hyo legyártotta a suzukinak az alkatrészeket, majd 2 év múlva saját magának is gyártotta..Szerintem itt megint trakee magyarázata a valósághoz közelibb. Persze én is csak találgatok, semmit nem tudok..
De meddő vita ez, más a meglátásunk bizonyos dolgokról, méshogy magyarázzuk a sötét fotokat.
Figyeljetek oda, hogy mit írtok, mert megint le leszünk tudatlonazva!
De az legalább egy állat motor lehetne...
A pannónia makett ocsmányság...
Karesz bakker igazad van, Danuvia.
Hja basszus.. Meg pláne annak az elvonásai, hogy szép idő van itt Siófokon, de tegnap még a Simsont se tdutam járatni, mert besötétedett, mikor végeztem. A többi motor meg ugye otthon :(
Persze ha hétvégére meglesz az R6 fék, akkor lehet, hogy fel kell tenni, hátha jó idő lesz, és akkor próba :)
Biztosan a Danuviára gondolsz, a Pannónia csak makettként létezik.