Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első opció.

Ebben az évben már nem lesz több kakucsozás.
Te mész még?
áthúznás a kulcsjukon vagy kakucson?
Már mindegy is törölték a kommentjeit....ismét
Én nem emlékszem.
Emlékeztek még nyár elejéről arra a ducati nevezetű baromarcúra?
(aki itt szídta az embereket)
...most a Talmás videóknál osztja az észt.
....de át húznám a kulcslyukon!
Jó képek!
A lengővilla alatt gondoltam a dolgot. Már beszéltem egy fickóval csak el kéne menni hozzá a mocival, hogy tudjon árat mondani, de ebben az időben nem nagyon akarok ráülni.
A Bacsiféle megoldás neked nem lesz jó, ha megfigyeled! Ugyanis a gyári dobbal az 20 cm-el a motor után érne véget! Neki sokkal rövidebbek a dobjai! Szerintem máshol akard elvezetnia csöveket, mint Ő! Pl a hátsó kerék előtt közvetlenül, a lengővilla alatt..
Itt egy kép, a fekete gép volt az enyém.
Okés. Sok sikert. Bár nekem van egy 2 dobos rendszerem, de utcára nem túl jó, mert az akkumlátor dobozt ki kell venni, mert nagyon közel megy az akksi alatt, és melegíti, meg szét kell vágni a hátsó részt, mert az ülés alatt volt a 2 dob. De olaszországig elmentem vele így is . Este keresek róla képeket, vannak valamelyik cd-n.
Rendben. Annyi van még, hogy én egy dupla dobos rendszert szeretnék csináltatni és ahoz kellene nekem a dob. Csak még először megérdeklődném mennyiért tudnék csináltatni csöveket hozzá. Ha nem mondanak nagyon durva árat akkor mindenképpen kell a dob. Holnap el is kezdek kutatni és e-mail-ben jelentkezek. Remélem nem tart sokáig a dolog. Köszi a tájékoztatást. További jó estét.
Bilincs sajnos nincs meg, de akkor jó 20-ba.
Akkor 20-ba jó? A felfogató bilincse megvan?
3000 kilométert ment, szürke színű.
Max 20-at tudok adni érte. Milyen színű? Mennyit volt használva?
Mondjuk 25 pénz.
Szia! És mennyi lenne az ára?
Szia! Nekem van egy.
Sziasztok! Valaki nem tud véletlenül eladó bontott hyo 650-es kipufogódobot?
Nah megtaláltam az állító csavarokat... Hát az alsóhoz még csak hozzá lehet férni de a felsőhöz... Max ha egy kisbaltával kihegyezném a kezem és csak két újjat hagynák rajt meg
Ha jó az idő és lesz még valami,én mennék.
Én sem megyek, sajnos.
1-1 óra pihenés kell tanulás közbe is!
Hyo:Olyan közel laksz, hogy a motort otthon is hagyhatod (ha akarod)
Én sajna már biztosan nem megyek.
Ahogy azt a legutóbbi alkalmakkor is mondtam: Majd legközelebb! Sorry.