ha már ilyen a stílus akkor: fejtsd már ki hol és mikor szabtam meg hogy mi tetszen neked öreg. Esetleg ha értelmezési problémáid van, javaslom a kisegítő iskolát Én végig azt hangoztattam hogy valótlant ne állítsatok már a hiperszuper járgányotokról,meg suzuki alkatrészek gyártásáról meg a faszért kell hasonlítgatni, mivel a bizonyítványt maga a motor állítja ki magáról..És az nem jeles...
Azért furcsa hogy az itt lévő tudorok 90%-ánál se egy fénykép, se egy adatlapkitöltés..Szerintem én sokkal közelebbről jött ember vagyok mint pl te kedves mindent-tudó...
Bírom az ilyen arcokat, vergődni azt bírnak ha valaki nem ért egyet velük...Arra azért nem gondoltál hogy miért vannak itt mindig olyan emberek akik teszerinted osszák az észt? Mert néha olyan baromságokat írtok hogy az vicc...vagy szánalom, már magam sem tudom..
:))))))
Sorry, csak néha kijön belöllem a kultúra!:))
Nem tudom, hogy embereknek miért nem tűnik fel, hogy van itt egy csomó topic!
Ha most elkezdeném mindenhová leírni a véleményem, mivé lenne a világ!
Azért erősíts meg, hogy ide egy baráti kis csapat jár, itt beszéli meg a búját-baját.
Igaza van amúgy az okostojásnak, ez egy fórum, és az ír aki akar..
Csak az a kérdés, hogy van e értelme!
Ejj Imi! Pedig én nagyon kedvelem a búrád, de ellentmondok :P Igenis, az első fékkel nem vagyok igazán megelégedve! Be is ruházok úgy fest egy R6 nyeregpárra :)
Hja, meg tulajdonképpen lehetne 4 - 4,5 l-es fogyasztás helyett ugyanannyi termelés, és a gumiket is inkább új állapotba kéne levenni, és termelje :D
Ember!
Az, hogy kinek mi a jó, ízlések, és pofonok!
Hidd el, más is fórumozni jár ide, de azt felejtsd el, hogy nekem te mondod meg, hogy mi a jó!
Ide olyan emberek írnak, akik használják, és meg vannak elégedve a hyóval!
Szerintem nekik se akard megmondani, hogy mi a jó.
Az, hogy neked bántja az egódat a suzukival való hasonlítgatás, az a te nyomorod!
Dehát mindíg van egy két elbaszott arc, akiket othon elnyomnak, és azon élik ki magukat, hogy osszák az eszet olyan dolgokról, amiről lövésük sincsen!
Tudom-tudom, mögötted 1000 év motoros múlt, és legalább 500 motor áll....
Messziről jött ember.......
Látod, most mondtad jól. Senki nem tudja mi a helyzet. Szóval amikor tényként olvasom hogy a hyo ide meg oda szállít meg mit meg hogy, akkor először csak mosolygok. Amikor meg már századszorra is ugyanaz a téma, néha próbálok közbeszólni. Sokan ezt fikázásnak vélik, mivel mindenki a saját lovát dícséri, ez emberi tulajdonság. Csak sokan vannak akik a szemellenző miatt nem látnak tovább..
Valóban de az sem jó hogy te meg az összes írásoddal ezeket cáfolgatod mikor se én se te meg gyanítom senki nem tudja itt a fórumon hogy mi a helyzet ennek a márkának meg a suzukinak a kapcsolatával... Szóval felesleges róla beszélgetni is...
Meg ne haragudj de én már csak azt nem értem egyáltalán mér jársz te ebbe a szobába mikor nem is ilyen motorod van? Vagy vonzódsz ehhez a típushoz? Nemtom én nem szoktam a gsxr 600 szobába belépni de ha véletlenül mégis akkor is csak olvasok mert amúgy közöm sincs ahhoz a motorhoz...
Csövi, nem osztom én, fórumozok
Az a furi hogy akárhányszor benézek ide, vagy valami hibát tárgyaltok ki, de a sűrűbb az az hogy azt bizonygatjátok hogy a hyo az mennyire suzuki vagy fordítva Én nem tudom, ez nálatok valami kisebbségi érzés? És a suzukiról sose akartam bebízonyítani mennyire MV agusta, meg ilyenek
Aztán jönnek az ilyen értelmes hsz-ek akik mindenkinél mindent jobban tudnak hogy a suzuki alkatrészek 80%-a hyo, meg így meg úgy, de basszus, ész érv vagy bizonyíték az hiányzik. Megy a mende monda, egyik okostojás kitalál valamit, másik meg terjeszti...Egyik fórumban se olvastam még ilyen sok marhaságot, mint néha itt, ami néha felettébb szórakoztató, de néha már elkeserítő, ekkor próbálnék közbeszólni, bár ez senkit nem érdekel
Aztán jönnek a példák mit hol gyártanak ami megint kuytát nem számít, mivel pl az audi r8-at is magyarban rakják össze - és mint tudjuk európa szerint a magyarok = cigányok, mégis az egyik legkifinomultabb utcai sportkocsi.. Szóval mi lenne ha nem úgy kéne már bizonyítani hogy egy motor jó hogy mende mondákat regélünk egy másik márkához kapcsolódó viszonyáról, hanem olyan motort tolnak a seggünk alá ami nem többször romlik el mint a versenytársai?
Na már megint kicsi a kerítés és Isten állatkertjéből szabadulnak az állatkák. Pedig mostanában már csend volt.
250-es szerintem jó választás lesz.... nagyságra ( már mint méreteiben ) majd nem a GT 650-vel vetekszik... erre számolni kell, csak súlyban marad alul. Ülés és menetpróba kell.....
szevasztok srácok!lenne egy kérdésem..tavaszra a csajomnak kellene valami olcsó tanuló motor...én a hyo-t tervezem mert tényleg olcsó..viszont nekem elég névtelen a márka abból a szempontból hogy mennyire megbízható és kezelhető motor..sokan a hondát ajálják nekem..de előtte szeretném leinfózni mi is a helyzet ezzel a márkával..előre is kössz!
Meséld el szaki, ez a kép mit mond neked? Biztos azt mint a másik szakinak hogy a suzuki termékek 80%-a a Hyo gyártja! Ja akkor nem fordítva lenne a helyzet, egy suzuki gyárban látnánk HYO-s dobozokat?
Nem az a lényeg hogy hol készül, hanem az hogy hogyan baszod Meg hogy mi.
De kezdődhet megint a mendemonda, úgyis unatkoztam, hadd halljam, mennyi suzuki részededést tudhat magának a hyo. Vagy van más mese is amit még nem hallottunk?
Azért furcsa hogy az itt lévő tudorok 90%-ánál se egy fénykép, se egy adatlapkitöltés..Szerintem én sokkal közelebbről jött ember vagyok mint pl te kedves mindent-tudó...
Bírom az ilyen arcokat, vergődni azt bírnak ha valaki nem ért egyet velük...Arra azért nem gondoltál hogy miért vannak itt mindig olyan emberek akik teszerinted osszák az észt? Mert néha olyan baromságokat írtok hogy az vicc...vagy szánalom, már magam sem tudom..