Természetesen nem csak az időjárás miatt nem tudok kimenni.Kedden vizsgázok egy elég fontos tantárgyból így arra sem árt készülni.de lehet kinézek majd még nem tudom
Még figyelem egy picit az időjárást, de lehet hogy én is lemondom.
Ma reggel munkába menet még az is megfordult a fejemben, hogy most kellene elrakni a járgányokat télire.
magyarországon rakják össze az audi TT-ket, mégse magya a márka Szóval én csak azt akartam hangsúlyozni hogy az ilyen mende mondákat ne terjesszük, mert az egyik elkezdni, másik hozzátesz, aztán kiderül hogy minden motor 1 gyárból van A lényeg hogy mit tud az adott motor, mennyire megbízható, és mennyi örömet okoz a gazdájának
Bacsi:Szerintem ezt a vitát nem érdemes folytatni.
Mert tök mindegy ki rakja össze/ki a beszállító.
Biz' Ha lenne elég tudásom/tapasztalatom/lehetőségem magam csinálnék motort: Öntenék dugattyút, esztergálnék titán szelepet, a magam faragta sablonba formáznám a karbon idomokat, magam vulkanizánám a gumit a kerékre(miután megcsapoltam a kaucsuk fát)...és a tököm tudja mi kell egy motorhoz még....de ha így tennék akkor biza kijelenteném hogy enyém a legjobb motor a világon, és mindenki bekaphatja aki mást mond (természetesen az egész iromány a saját beteg elmeszüleményem)...de addig elfogadom hogy a motorom kis sárga vágottszemű "acid fejek" rakják össze...HE_HE
Hehe, ez egyre nevetségesebb Az meg se fordult a fejedben hogy lehet fordítva is: Érdekes, naponta látok HYO-t itt a melóhelyen, de 1 olyan alkatrészt nem bírtam még felfedezni rajta amit viszontláttam volna egy suzukin.. Max egy fékkar vagy ilyenek.. De biztos neked ebből áll egy motor, fékkarból meg láncvédőből De biztos úgy van hogy otvannak a HYO munkások, legyártanak egy blokkot, aztán azt mondják. Ez jól sikerült, adjuk oda a suzukinak. Nini ott egy másik, hibás darab? nembaj, jó lesz a mi motorunkba Szerintem ne fojtasd ezt a bizonygatást, vagy mutass egy szállítólevelet A HYO-tól a suzukinak, mutass egy éves alkatrész mennyiség fogyást a Suzukinál, aztán megnézzük hogy a szállítólevelen eléri a mennyisg az éves alkatrész fogyás 70-80%-át..Nincs ilyened? nem is láttál? Akkor légyszi fejezd már be az ilyen baromságok terjesztését mert csak magadat röhögteted ki..Szerintem még a suzuki gyárban lévő munkás se tudja hogy az alkatrészek hány százalékban honnan érkeznek, szóval az ilyen esti meséket hanyagoljuk már, nem ovoda működik itt
Látom, nagyon vágod a témát . Akkor nézd meg a hyo meg suzuki cikkszámokat az alkatrészen, és csodálkozz. Vagy a gyárról a képeket, és minden második konténeren suzuki felirat van. De mindegy, a szemellenzős embereknek hiába adsz a kezébe szép színes mesekönyvet, ők csak fekete fehérben látják a világot....
Ehh itt mindenki ráér? Senki se dolgozik? :P
Bezzeg én! Már 7 óta ülök a munkahelyemen, és már hallgattam zenét, elolvastam a forumokat, sőőt, még a 10 órás megbeszélésre is előkészültem :P :D:D:D:D
Szerintem a vitát hagyjuk. Tutisnak igaza van abban, hogy esetünkben gyakoribbak a hibák. De tessék elfogadni, holgy ezek azért nem olyan vészesek, viszonylag könnyen elháríthatók. Ellenben aki ezt a márkát választja, jó eéllyel talál fiatal, megkímélt, sérülésmentes darabot.
Én meg a suzukinál szoktam vásárolni alkatrészt, de eddig nem láttam egyetlen csomagoláson sem, hogy Made in Japan.
De én ezzel le is zárnám a vitát, mert semmi értelme.
Mondok egy talán érthető példát. Coca colát gyártanak magyarországon is..De magyarországon gyártanak jona colát is. Mindkettő üdítő, de mégse ugyanaz mégha mindkettőt magyarországon gyártják..Lehet mindkettőbe van koffein, meg víz meg egyező összetevők, mégse ugyanaz a kettő.. Miért? Mert a coca cola kiforrott íz, évtizedek óta ezzel foglalkozik, sokkal jobb a minőségmanagementje, rengeteg pénzt költ mindenre. A jona colat meg az íze rögtön minősíti, van aki megissza, van aki elhányja magát tőle..
igen, és? Vett egy gyárat magának hogy tudjon gyártani motort. Ebből még ne vonjunk már le hülye következtetéseket...
A végén kiderül hogy a HYO gyártja a suzuki motorokat csak átlogózzák
Hehe, ezt melyik mesekönyvben olvastad? Bírom az ilyen hsz-eket, egyik elkezd terjeszteni valamit, másik meg benyalja könyök nélkül Pont Te fogod tudni hogy egy japán gyár melyik alkatrészt kitől és honnan vesz Szerintem ne ilyeneket szóljatok hozzá mert ez csak megmosolyogtatja az embereket..
látszik nem ismered Kykeet, többet megy 1 keréken mint kettőn
Az hogyha széthajtasz egy motort az nem feltétlen a motor hibája, és nem is szériahiba.. Egyedi esetek minden márkában előfordulnak és elő is fognak fordulni, de mondom, nem mindegy hogy 1000-ből 1 vagy 10-ből 5
És ha tudnátok, hogy a gixer, gsr, meg sv alkatrészek 70-80%-át koreában gyártják... Ugyanabban a gyárban, mit a hyosungot. Ugyanis a hyo a suzuki legnagyobb beszállítója......
Ma reggel munkába menet még az is megfordult a fejemben, hogy most kellene elrakni a járgányokat télire.
Tutisnak meg meg van engedve hogy ilyeneket írjon, mert tiszteletbeli hyo fórum tag.
Mert tök mindegy ki rakja össze/ki a beszállító.
Biz' Ha lenne elég tudásom/tapasztalatom/lehetőségem magam csinálnék motort: Öntenék dugattyút, esztergálnék titán szelepet, a magam faragta sablonba formáznám a karbon idomokat, magam vulkanizánám a gumit a kerékre(miután megcsapoltam a kaucsuk fát)...és a tököm tudja mi kell egy motorhoz még....de ha így tennék akkor biza kijelenteném hogy enyém a legjobb motor a világon, és mindenki bekaphatja aki mást mond (természetesen az egész iromány a saját beteg elmeszüleményem)...de addig elfogadom hogy a motorom kis sárga vágottszemű "acid fejek" rakják össze...HE_HE
Tutis GSXR-jét meg Kóreában rakták össze a hyo gyárban.HE_HE_HE
Bezzeg én! Már 7 óta ülök a munkahelyemen, és már hallgattam zenét, elolvastam a forumokat, sőőt, még a 10 órás megbeszélésre is előkészültem :P :D:D:D:D
Szerintem a vitát hagyjuk. Tutisnak igaza van abban, hogy esetünkben gyakoribbak a hibák. De tessék elfogadni, holgy ezek azért nem olyan vészesek, viszonylag könnyen elháríthatók. Ellenben aki ezt a márkát választja, jó eéllyel talál fiatal, megkímélt, sérülésmentes darabot.
De én ezzel le is zárnám a vitát, mert semmi értelme.
A végén kiderül hogy a HYO gyártja a suzuki motorokat csak átlogózzák
Az hogyha széthajtasz egy motort az nem feltétlen a motor hibája, és nem is szériahiba.. Egyedi esetek minden márkában előfordulnak és elő is fognak fordulni, de mondom, nem mindegy hogy 1000-ből 1 vagy 10-ből 5