Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja..meg a 250es úgy megy mintgy robeszfelejtsel alapban, küönben is szar kínai. a 650-essel márellehetmenni teszkóba. ha iletkérdezel, akoajálnom neked, biztos elég lesz. (de nekem vehetsz egyet bátran )
Te még komolyan veszi!
Á felejtsd el!
Hulladékok, menni sem bírnak.
hyosung gt 650 r vennek csak nem ismerem a markat ,jo motorok ezek, megbizhato ,jol mennek ?
Hali! Van egy eladó gt650 gyári kipufogóm, 2 db. első féknyereg (hátulra is jó az egyik), első gyári rugó, suzuki sv 650 tokico féknyereg.
Ez jól hangzik Karesz!
Aki még nem tudná:

Otóber 16-17-18.-án, az Egerhez közeli Bogácson, egy hétvégi házban lesz megtartva a Hyosung klub évadzáró találkozója.
Nem kell nagy dologra gondolni, baráti beszélgetés, evés, ivás, meg lehet, hogy egy kis kirándulás is lesz.
Igazándiból a találkozó 17.-én van, csak van aki már előző nap odamegy, a vasárnapé pedig inkább a búcsúzás és a hazaút.

Egy kis videó összeállítás a tavasziról, ami ugyanitt volt:
link

A cím:
Bogács, Mogyoró út 4.

Térkép:
link

GPS koordináta: 47° 54' 42.29" , 20° 31' 29.82"
igen már páran elvitték volna,de minden mindenkinek csak bankon kívüli hitelre kellene...........a moci egyébként nagyon jó,csak sajna munka nélkül nem tudom fenntartani.megszorultam pénzileg egy kicsit!
elég rég hireted.. szoktak hívni miatta?
Üdv! Majd még gondolkodom rajta köszi!
szia.nekem van egy 2006-os gt 650-es ha érdekel nagyon jó árban.ha érdekel keress.tel:06305576599
Ja nekem amúgy is új kellene, csak amikor vettem tömítést, akkor az ismerősök is azt mondták, hogy a szervízben mindig drágább.
A helyzet az a Hyoval, hogy nincs túl sok magyarországon, ráadásul meglehetősen új modell, bontott sincs sok. Így nem egyszerű amit kívánsz.
650-eshez Zolee még tud egy mókust, aki bontott el, de 250-esről csak KisGéét tudom, szegény ő balesetet szenvedett, a motor csúnyán összetört. De sajnos magyarországon elég sok törött gépet megvesznek ügyeskedők, és így-úgy helyrepofozza...
Kanyar mester nem tud?
Ő kapcsolatban van a 2 beszerzővel.
Ezek szerint marad a spiiro?
Mert nem tudnak segíteni.
Ha tudnak, válaszolnak.
Én is láttam, hogy beírtad.
Sziasztok. Beírtam a hyo klub fórumba is, hogy milyen alkatrészt keresek, de senki nem reagált. Miért nem áll velem senki szóba?
Sziasztok!
Meghirdettem a motoromat itt a képesmotoron meg a használtautón is.Ha érdekel valakit akkor írjon bátran.Az ár nem fix.
Link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_250_
naked-3292798
Köszi!
A hyo-klub fórumon kérdezd meg Kisgét, mi lett a motrjával, hátha elbontják, és tud adni neked...
Sziasztok!

Lehet,hogy már volt erről korábban szó,de menet közben elsötétült a műszerfalam.A motor megy,biztik rendben,csak nem látom a vízhőt,benzinszintet,sebességet,órát,stb.
Ha tud valaki valami okosságot,kérem segítsen!
Köszönöm a választ!
Az a helyzet,hogy a forgó rész nem javítható.Ugyanis a szimering meghibásodása miatt olaj került az öninditóba, igy az egész belsö rész össze éget ráadásul az egyik szénkefe befordult és egy KB. fél centis hornyot mart a bronz tengelybe. De a bontott alkatrés is érdekell.
Húhúú ez ám a motor...

2006-osnak hirdetett feketevázas.... Ugyanakkor az összes 2005-ös jellegzetességgel. Régifajta tükör, fekete fék, és kuplungkar (nem átfestett, a fékkar nem állítható!) a 2005-ös szériára jellemző plexi, illetve szürke első teleszkóp. A fényezésen látszik, hogy újra van festve, sőt, még a kapaszkodó is!
Ugyanakkor a váz vekete, és van kapaszkodó, nincs csomaghorog alul a faridom mögött. Ez az újabbak jellemzője. Egyébként nem nehéz kideríteni, mert a motorszám 10. számjegye az évjáratra utal. Ellenben én ezt a motort kerülném, Vagy egy régebbit "fiatalítottak, vagy alaposan összetörték, és ilyen bontott alkatrészeket kapott a tulaj.

Ha iylet szeretnél, én ezt nézném meg: http://www.hasznaltauto.hu/3078271_hyosung_uj_2007 igaz, 150 e -el odébb van, de sokkal bizalomgerjesztőbb.
Javítani nem lehet?
Sok helyen foglalkoznak önindító felújítással, lehet, hogy a környékeden is találsz ilyen embert.

Vagy pedig hívd fel Kanyar mestert!
06-1-801-0178 Hétfő - Péntek : 9-17 óráig
Lehet, hogy bontott is van náluk.