Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóóóóó reggelt!
Rázzuk már fel a fórumot!
Na szóval, gépre feltéve minden finomság , (IXIL sportdob, sportlégszűrő és irídiumos gyertya,) a fogyasztás 5,5 és 6 között mozog. Mondjuk elég sportosan közlekedek.
Egy a lényeg, a szomszédok tudják, hogy mikor jövök, vagy megyek.
Értem.
Nem... csak olvasgatok.
Itt is törölted magad?
Így van Öreg! Visszavárunk!
Senki nem érti, hogy miért léptél le!
Öregember kérlek regelj vissza a klub fórumra! Hiányolunk! Ha megbántott valaki, biztos, hogy nem szándékos volt! Visszavárunk!
Szerintem keresd meg a Szatunásokat, hogy mégis mennyiért csinálnának plexit hozzá. Akkor választhatsz színeket, és sötítéseket is. www.szatuna.hu
Ellenben tudni kell, hogy amit ők csinálnak, annak a szélére kerül egy ilyen élvédő, mert nincs meg az a dudor az élén, és nincs meg alul a pöttyözés se, amelytől nem látsz be a műszerek alá. Igaz, a korábbi verziókon ez egy egyszerű fekete matricával van megoldva, az megoldható itt is. Mindenesetre a gyári plexit jobb nem bántani, amint látod, drága móka, jó ha megvan. Hátha vissza akarod cserélni, vagy amikor eladod, akkor a vevőbe biztosan bizodalmat kelt, ha nem összetört, hanem megvan, lecserélték, adom a motorral.
Egy kicsit olcsóbbra gondoltam. Próbáltam házilagosan fóliázni, de akkora az ív rajta, hogy nem tudtam kisimítani. Tanácsolták még a matt fekete festéket, de az meg szerintem elég csúnya...
E !

jóez ? link
Tévedtem Pettya! Itt lehet kapni: http://www.motostyling.hu/a4/v... 650S-hez is 18900 Ft-ért.
Szia Pettya! Én eddig csak külföldi tuning vagy alkatrész oldalakon láttam. Vagy magad vagy Don Robertóék a hyo-klubból tudnak neked segíteni a rendelésben. A másik választás, hogy megpróbálod házilag, de én még tartós megoldásról nem tudok. Szokták kormozni, fóliázni. Most jut eszembe, hogy TT-nek szintén hyo-klub ilyen sötétített van, esetleg őt megkérdezheted vagy a fórum oldalon teszed fel a kérdésed és ott lehet többen tudnak segíteni. Nekem is 650S-van csak piros színű. Amúgy én is besötétíteném, mert a műszerek jobban láthatók lennének. De még nem volt energiám vele foglalkozni. Jut eszembe, hogy valaki írt erről a maszek sötétítésről valahol. ha rábukkanok megosztom veled a linket.
Te is áttételt módosítottál, mert nagyobb a gumid.
Sziasztok. Valaki tudja, hogy hol lehet kapni sötétített plexit GT 650 S-hez?
ebay, ill. egyéb német/angol oldalakon elég jó áron lehet GT125R-t találni, mivel nagy a választék...
("B"-s jogsi elég a 125-ösökhöz a nagy Nyugaton...)
Átgondoltam és nektek van igazatok.....de akkor is nekem még is ugy tünik mintha jobban menne.
125-ről csak az Andykáéről tudtam, de ő már legalább 1,5 éve eladta, most egy kawa 750-t hajt ha jól tudom... ő csak jókat mondot róla, de nem jobb lenne egy 250-es... vagy nincs még jogsi hozzá?
Magam sem hiszem el a szememnek, amit látok, de tény, hogy gyorsabban megy.... Nincs rá magyarázat. Vagy van, de én egyenlőre hülye vagyok hozzá.
Andyka, vagy hogy is hívták azt a leányzót, akinek volt. A régi fórumon írt is róla nem keveset, meg asszem népítéletben is. Egyébként esteleg érdemes felvenni vele a kapcsolatot, csinos kislány :D

Bikepicsen megtalálod!
Hehe lehet akkora a dübörgés, hogy megzavarodik a fordulatszámmérő :D
Vagy Sugárhajtással mész :D

Másik lehetőség, hogy csúszik a kuplungod :D
Sziasztok
A GT 125 R-ről aki tud véleményt, vagy tapasztalatot mondani az segíthetne egy picit.. A közeljövőben akarok valami 125-öst..
Előre is köszi!
sportdob---sportlégszűrő és magasabb sebesség ugyanannál a fordulatnál ?

gondold át mégegyszer.
ez nem motorerő hanem áttétel kérdése.. ez nem robesz vagy valami..
De ha egy motor 6be 6ezernél 132vel megy és ráraksz egy sportdobot meg sportlégszűrőt akkor attól nem fog ezután 6ezernél 142vel menni... Csak jobban gyorsul...
Köszönöm mester.
Gumimacik......a sport dob, a sportlégszűrő, átfúvókázás, karbiszinkron.... ez az alap tuning egy gépnél.........
Érezhető a külömbség... és 6 ezres fordulaton 142, tök normális.
Az én gépem 130-at 5300 fordulaton megy... mi ebben a meglepő.
A bokámnak, de ne rakd vissza a gyári dobot nincs értelme.
Most 100%, hogy 142..... Hogy a fenébe fényképezzem, le? Nincs annyi kezem.