Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok! komplett hátsófék eladó 650-eshez
Hali! Ennek a 250esnek meg van ültetve az eleje vagy miért van annyira lenn? Vagy csak én látom rosszul?
akit érdekel eleadó a sportdobom! akit érdekel ide írjon! és kézzel készitett egyedi
06-20-9472-370
bacsi_77@freemail.hu
valami elérhetősed is van? mail tel. ?
semmitse találtam
nekem is van kettő! gyári__ sport minden van mint karácsonykor!
Sziasztok! Van egy gyári 650-es kipufogódobom eladó, kb. 2000 kilométert ment. Szürke, de ha kell, átfestem feketére :).
aki viszi övé ott a számom!
Laca ha ezt hamarabb olvasom...Most jöttem haza Szoboszlóról és dobot keresek......Útba is estél volna.
megbeszéljük add meg a számod felhivlak vagy csörgess meg! akkor is viszahivlak ok! csak vidd el nekem már nincs rá szükségem!
mennyiért?
ha még érdekel eladom a dobot mégis! a telefonszámom ha érdekel: 0670/ 4021254 bármikor hivhatsz!
Háát aki olyan balfék, hogy nem néz utána a bolti áraknak!
Egyébkét a Vatera tele van olyasmivel, amit bótba olcsóbban megkapok.
Hümm hát igen, jellemző.. Akkor nagyon sűrgősen válaszoljunk, mert most azonnal menne, aztán valahogy mégse olyan sűrgős...
A vaterával vigyázzatok,mert a napokban az új áron 16000Ft-os és garanciás videókártya pldul 20500 ért kelt el, használtan.
Már SV-t keres.
Hello! No megnézted/megvetted a gépet? Eltűntél, mint szürke szamár a ködben!
Nem szeretném.
eladod a vasad?
Szerintem egyértelmű volt, hogy 700-720 -ra le lehet alkudni, ha 750 -ért hirdetik... Iszen még az új árakból is lehet alkudni autónál, motornál :)
Kari akkor a kipufogód nekem adhatnád ha már úgyis mindegy :)
Igen tudom de ennél 700ezer a minimál ár is, szóval annyiért vihető...
Igen, de a Vaterán általában van minimál ár, ami magasabb a kikiáltási árnál.
Vazze!
Gondom nekem is van, és nem a kipufogó múlik rajta, hanem az egész motor.
A tiéd legalább már megoldódott!