Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, mennyi ideig vadásztam a neten? Ha ez meglett volna, akkor el sem viszem szerelőhöz, hanem nekiállok egyedül a karbitisztításnak is. Mondjuk fater azt mondta, hogy a szelepállítást nem vállalja nála. Mégegyszer örök hálám és ha összefutunk egyszer, nyugodtan vágj hátba, hogy fizessek egy sört.
Nem került semmibe.
Csak nem merte elkérni senki? Egyébként ez neked sokba került?

Akkor itt egy bónusz: Robbantott ábrák

Alkatrész katalógus eredetileg, de jó ábrák vannak benne.

A másik könyvet veled együtt 9-en töltötték le eddig.
Úgy lapoztuk, mint a bibliát.
A vezérlés is benne van a könyvben, amit letöltöttél.
Láttad?
Meg nagyon sok fontos és érdekes dolog.
Megnőtt a vibrációja a motornak és nem akart alacsony fordulaton menni. Hidegen pedig egy hengeresen indult.
Tényleg, és mi volt a hiba? ette a vizet?
8200/hengerfej? Az igen. Mondjuk a balos delkitömítés 3850 Ft-os árát is sokalltam.
A tömítés 8200 volt, egyébként semmi kopás nem látszott, pedig 26 ezer van benne.
Ejj az szép feladat! És milyen állapotok vannak benn? Meg mibe kerül a tömítés?
Fénykép nincs. Erre nem gondoltam. A hengerfej tömítést kellett cserélni. Nem volt egyszerű, de szerencsére édesapám autószerelő és tudott segíteni. Szerintem egyedül még mindig a vezérlést tenném össze.
Vagy ahol Karesz mondta, vagy www.nagyvas.hu egyébként lehet Kanyarék (a See-see vagy hogy hívják magukat) jobb árat mondanak, bár én nagyvason vettem, de a jópáran 1-2 ezressel ólcsóbban kapták tűlük.
Szétszeded? Miért kell szétszedni? minek kellett levennia hengerfejet? Képeket+beszámolót!
Hello! Nézz be ide is: www.hyo-klub.extra.hu az ottani fórum sokkal pörgősebb, ott kb csak Hyo, vagy volt Hyo tulajok vannak.
Szép jó napot kívánok mindenkinek,sziasztok.
új vagyok a fórumon, 3 éve van egy gv650-em szerencsére nagyobb gondom nincs vele csak a használatból általános kissebb dolgok.
1......2......3....mukodj. És műkszik. Mondjuk szerintem nem szép dolog, hogy amikor a szervízben cserélték a hengerfejet, beleszakították az egyik csavart és úgy hagyták.
De azt is kivettem.
http://www.see-see.hu/

Elpostázzák neked.
Vagy vehetsz Debrecenben Koko motor-ban, vagy Nyíregyházán a Hyosungg szervízben, vagy bárhol, akár autósboltban is, csak meg kell adnod a paramétereket.

Ajánlom a CZ láncot!
Örök hálám.
A 8. fejezet 12-13. oldalán táblázatban vannak a meghúzási nyomatékok.
Erre gondoltam és nagyon szépen köszönöm előre a könyvet.
A motordata ezt írja: M6=8-12Nm M10=40-45Nm
Szerintem a hengerfejé 10es csavar, a szelepfedélé 6os
Könyvet feltöltöm, linket megadom.
Mindjárt kezdem.