Tudod, mennyi ideig vadásztam a neten? Ha ez meglett volna, akkor el sem viszem szerelőhöz, hanem nekiállok egyedül a karbitisztításnak is. Mondjuk fater azt mondta, hogy a szelepállítást nem vállalja nála. Mégegyszer örök hálám és ha összefutunk egyszer, nyugodtan vágj hátba, hogy fizessek egy sört.
Fénykép nincs. Erre nem gondoltam. A hengerfej tömítést kellett cserélni. Nem volt egyszerű, de szerencsére édesapám autószerelő és tudott segíteni. Szerintem egyedül még mindig a vezérlést tenném össze.
Vagy ahol Karesz mondta, vagy www.nagyvas.hu egyébként lehet Kanyarék (a See-see vagy hogy hívják magukat) jobb árat mondanak, bár én nagyvason vettem, de a jópáran 1-2 ezressel ólcsóbban kapták tűlük.
Szép jó napot kívánok mindenkinek,sziasztok.
új vagyok a fórumon, 3 éve van egy gv650-em szerencsére nagyobb gondom nincs vele csak a használatból általános kissebb dolgok.
1......2......3....mukodj. És műkszik. Mondjuk szerintem nem szép dolog, hogy amikor a szervízben cserélték a hengerfejet, beleszakították az egyik csavart és úgy hagyták.
De azt is kivettem.
Elpostázzák neked.
Vagy vehetsz Debrecenben Koko motor-ban, vagy Nyíregyházán a Hyosungg szervízben, vagy bárhol, akár autósboltban is, csak meg kell adnod a paramétereket.
Akkor itt egy bónusz: Robbantott ábrák
Alkatrész katalógus eredetileg, de jó ábrák vannak benne.
A másik könyvet veled együtt 9-en töltötték le eddig.
Láttad?
Meg nagyon sok fontos és érdekes dolog.
új vagyok a fórumon, 3 éve van egy gv650-em szerencsére nagyobb gondom nincs vele csak a használatból általános kissebb dolgok.
De azt is kivettem.
Elpostázzák neked.
Vagy vehetsz Debrecenben Koko motor-ban, vagy Nyíregyházán a Hyosungg szervízben, vagy bárhol, akár autósboltban is, csak meg kell adnod a paramétereket.
Ajánlom a CZ láncot!
Szerintem a hengerfejé 10es csavar, a szelepfedélé 6os
Mindjárt kezdem.