Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa.
Hol lehet ezt a doksit megszerezni?
Ez a szelepfedélcsavar. Az kellene, ami ez alatt van és a hengert fogatja fel.
Akkor lehet én nem jól gondolom.
Sziasztok!
Honnan tudnék jó árban, jó láncszettet szerezni 650-es husángra?
Biztos? Nekem 30-at mondtak....
12-16
Te vagy a megmentő. ' óra múlva szedem szét a mocit....
Tudom, de nem mondom meg.

Mindjárt megkeresem.
Azt nem tudod véletlenül, hogy a hengerfej csavarokat hány Nm-rel kell meghúzni?
http://www.see-see.hu/ Itt érdeklődhetsz a fórumba és Don Roberto-t keresd ők foglalkoznak hyosung alkatrész behozatallal.

Vagy Don Rob-ot elérheted még itt a hyo fórumban is www.hyo-klub.extra.hu Ő tud neked árat is mondani vagy megfelelő információt adni ebben a problámában.
Sziasztok én új vagyok itt a fórumon és igazából egy barátom motorja miatt fordulok hozzátok.

Tavaly vett a srác egy Hyosung 650 choppert, de szegény nagyon megszivta vele, hosszú a történet a lényeg az, hogy kellene hozzá neki egy bordásszij ami a hátsó kereket hajtja. A magyar importőr egy horror árat mondott, kb 80-90e Ft. Tud valaki valami forrást ahol olcsóbban lehet venni ?

előre is köszi !
Most már én is tudom. Szerencsére a helyi suzuki boltban odaadták kipróbálni és nem kellett megvennem.
Látom az SV-seknél légszűrőt kerestél... Az SV-é nem jó nekünk, Kizs egyszer próbálta, magasabb. A gyári 4500 Ft, az SV-é se olcsóbb, vedd meg a spirrónál!
Üdv
Nem tudjátok hogy valaki nem bont-e GT650-et? Vagy nem tud valaki egy hátsó féktárcsát? Esetleg Kanyarmesternél?
MZ-hez vittem, de még mindig nem tökéletes valami. Nagyon megnőtt a vibráció.
Pettya, kihez vitted a motort? - belőllem szerencsére nem gazdagodnak meg a benzínkútak, 3,5l de ez kis tesó
püspökladány ! itt van ha gondolod ?
Lehet kapni, én már láttam ilyet.
Ez már az injektoros változat.
Vagy nincsenek szinkronban a porlasztók, vagy valaki átfúvókázta a sportdobhoz! Ez utóbbi nagyon sanszos, hogy kitágították a fúvókákat. Érdemes lenne mondjuk Kanyarral megnézetned, ő biztos bellíta neked úgy, hogy a dobhoz is jó legyen, és ne egye meg a gatyád is!
Szelephézag rendben, viszont a szerelő azt mondta, hogy valószínűleg sportdob volt rajta és ezért több üzemanyagot kap.
Akkor valakinek esetleg ötlete, hogy miért van ilyen jó étvágya?
7 l? ehh.. Nekem egyszer evett 6,5-öt, de akkor a tempó 160-200 között, totál idegbeteg voltam, úgy is hajtottam szegény motort...
Ilyen színűt miért nem lehet itthon kapni?
http://www.epfguzzi.com/hyosun...
Sejtettem én, hogy a 220 km nem stimmelhet.....