Igen,16 vok és nagymotoros jogsim van,nálunk Urajnában 16 éves kortöl kapod meg a jogsid és bármilyen motort vezethetsz akár egy Hayabusát is
Az utak meg eléggé szarok,nincs az államnak anyi pénze h megcsinálja közben pedig egy 20-30 millás verdákon járnak,arra van pénzük
hello,még egy kérdéssel fordulok hozzátok.ti hány ezer km-ig járattátok a motort és meddig pörgettétek.mert nekem azt mondták a szervízben,h az első 1000 km max 4 ezers fordulatik szabad pörgetni.ez igaz?
Amúgy ha ellátogatsz a hyo-klub.extra.hu weblapra, és megnézed a fórumot, találsz sok hasznos infót hogy milyen gondok jöttek elő a 650essel, és azoknak mik voltak az orvoslásai.
Olvasd el ezeket, mindet, elég vegyes a kép, de egy pár dolog majd lejön belőle. Népítélet Jó kis masina, ha foglalkoznak vele meghálálja, ha elhanyagolják megbosszulja mint minden motor. Kezes, nyomatékos, jó a futómű, nagyon jól fogyaszt, apró nyűgök előfordulnak. Általában filléres dolog a javítgatása.
Sziasztok.Most állok motorvásárlás előtt és ajánlották Hyosung 650-es túra motort.Hallottam róla jó és rossz dolgot.Ti akik használjátok milyen véleménnyel vagytok róla?
köszi a válaszokat
de tegyük hozzá nem mindegy hogy minden váltás tiltásnál történik mert itt a 400-nál biztos ez történt! persze meg kell nézetni a vasat de a nem vészes !
Mi több, a szinkronon kívül vaószínűleg még a fúvókákat is birizgálni kell, sőőt, mintha nyitottabb légszűrőt is emlegetett volnya Kanyar! Szóval ennek nem érdemes megfelelő szakértelem nélkül nekiesni, mert csak baj lesz, és teljesítménycsökkenés. Jó példa erre haver 400-as CBR-je, full kibelezett kipuff másodszor szaggatott le kipuffszelepeket. Nem tudom, most honnan lesz új hengerfej, stb hozzá....
Az utak meg eléggé szarok,nincs az államnak anyi pénze h megcsinálja közben pedig egy 20-30 millás verdákon járnak,arra van pénzük
Mondtad hogy rosszak az utak és valóban...a 4.képen egy akkor kátyú figyel mint a ház!
Negnyugodtam hogy nem csak Budapesten ilyen rossz a helyzet.
Na itt vannak a képek,bocs a rossz minőségért,meg nem vagyok vlm nagy fotos.
remélem jobb idő lesz
én várom mikor mehetek ki mert naon fúj a szél
Várom a képeket!
Majd tedd fel a képeket valahová, és megnézem!
Kárpátaljai vagyok,lehet ma fogok menni motorozni és készitek egy pár fotot az itteni tájról.
Tényleg Ukrajnában laksz?
A könyv azt írja, hogy:
Akik használják természetesen jó véleménnyel vannak róla
köszi a válaszokat