Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma csinálok külön képet csak a kátyukrol,na abbol egy pár1000
Igen,16 vok és nagymotoros jogsim van,nálunk Urajnában 16 éves kortöl kapod meg a jogsid és bármilyen motort vezethetsz akár egy Hayabusát is
Az utak meg eléggé szarok,nincs az államnak anyi pénze h megcsinálja közben pedig egy 20-30 millás verdákon járnak,arra van pénzük
Pier:Amúgy neked 16évesen nagymotoros jogsid van?
Csao Pier!

Mondtad hogy rosszak az utak és valóban...a 4.képen egy akkor kátyú figyel mint a ház!
Negnyugodtam hogy nem csak Budapesten ilyen rossz a helyzet.
Szerbusz Karesz.
Na itt vannak a képek,bocs a rossz minőségért,meg nem vagyok vlm nagy fotos.
hát ma már sajna nem megyek,mert nem változott a helyzet,hnap készítek és akkor feltöltöm
remélem jobb idő lesz
a városban megcsinálták de városon kivűl pfffffffff
én várom mikor mehetek ki mert naon fúj a szél
Van ott jó út is.
Várom a képeket!
vlm ilyesmi,de benne lesz a nagyon jó minőségű ukrán út(ami nagyon rossz)meg a motor is
Ilyeneket?

Majd tedd fel a képeket valahová, és megnézem!
Igen
Kárpátaljai vagyok,lehet ma fogok menni motorozni és készitek egy pár fotot az itteni tájról.
Szívesen!

Tényleg Ukrajnában laksz?
nagyon szépen köszönöm
Igaz.

A könyv azt írja, hogy:
hello,még egy kérdéssel fordulok hozzátok.ti hány ezer km-ig járattátok a motort és meddig pörgettétek.mert nekem azt mondták a szervízben,h az első 1000 km max 4 ezers fordulatik szabad pörgetni.ez igaz?
Amúgy ha ellátogatsz a hyo-klub.extra.hu weblapra, és megnézed a fórumot, találsz sok hasznos infót hogy milyen gondok jöttek elő a 650essel, és azoknak mik voltak az orvoslásai.
Köszönöm a segítséget
Olvasd el ezeket, mindet, elég vegyes a kép, de egy pár dolog majd lejön belőle. Népítélet Jó kis masina, ha foglalkoznak vele meghálálja, ha elhanyagolják megbosszulja mint minden motor. Kezes, nyomatékos, jó a futómű, nagyon jól fogyaszt, apró nyűgök előfordulnak. Általában filléres dolog a javítgatása.
Hali!

Akik használják természetesen jó véleménnyel vannak róla
Sziasztok.Most állok motorvásárlás előtt és ajánlották Hyosung 650-es túra motort.Hallottam róla jó és rossz dolgot.Ti akik használjátok milyen véleménnyel vagytok róla?
köszi a válaszokat
de tegyük hozzá nem mindegy hogy minden váltás tiltásnál történik mert itt a 400-nál biztos ez történt! persze meg kell nézetni a vasat de a nem vészes !
Mi több, a szinkronon kívül vaószínűleg még a fúvókákat is birizgálni kell, sőőt, mintha nyitottabb légszűrőt is emlegetett volnya Kanyar! Szóval ennek nem érdemes megfelelő szakértelem nélkül nekiesni, mert csak baj lesz, és teljesítménycsökkenés. Jó példa erre haver 400-as CBR-je, full kibelezett kipuff másodszor szaggatott le kipuffszelepeket. Nem tudom, most honnan lesz új hengerfej, stb hozzá....
igen szinkronóra kell neki az az igazi!
Köszönöm de nem csak én csináltam őket