öregember! sajnos nem fog menni mivel dolgozom maszekba az meg jó lóvé meg nincs kész a motor és egy kis átalakitást is beterveztem úgyhogy szét van szedve az eleje! meg tudod amit beszéltünk!
Azért ez a 40 ezer km nem csak az én érdemem, mert használtan vettem a motort és az előző tulaj sem a vitrinben nézegette, nálam csak egy éve van és 24 ezerről sikerült felkerekítenem.
A találkozóra még mindig áll a meghívás minden féle márka képviselteti magát mert jól megférünk egymással. Nálunk nem számit a márka. Sok motoros csapatot láttam ahol a hyo-k is részt vesznek a gurulásokon és nem zavarják el őket. Egy 250-es Hyosung "nyerte" meg az ország átkelő egy tankos "versenyt" Most májusban az országkerülőre készülünk (2nap alatt több mint 2000 km-er) és szeretnénk jó eredményeket elérni.
Te Meph vigyázz ezzel a reklámmal. Kötekedős barátunk össze ne ... a döbbenettől, hogy egy hyo nem akar széthullani, mert ugyan olyan jól megy mint a többi motor. Pedig tudnánk neki szép dolgokról beszélni, hogy mi mindent éltünk át a hyo nyergében de csak baráti légkörben ez így normális Bocsi halál... barátom a buzi gyurizásért többet nem teszem.
Nem törődöm, egy tényt közöltem.
Nagy a kísértés hogy beszáljak a szájkaratézásba, de nem teszem.
(régebben valószínűleg nagy élvezet leltem volna abban hogy szénné szivatom ezt az okostojást)
A link amit küldtél a bogácsi megbeszélés...biztos hogy ezt akartad mutatni?
Mennyi idő alatt tetted meg a 40000 km-t?
Enyémben még csak 21000 van,de igyekszem.
Megpróbálok én is odaérni délután ötre.
Köszi,hogy szóltál.
De,én vagyok az,akivel találkoztál.
Ha jó neked,mehetünk hétköznap is valamerre.
Tudod hogy hol a böszörményi Shell kút? Nem találkoztunk mi már? Én sajnos nem tudok menni, de majd legközelebb...
Nem gurulsz le a hétvégén Bogácsra?
Én a cimbimmel holnap 17.órakor indulok Hajdúböszörményből a kagylós kúttól... ha gondolod akkor csatlakozhatol.......
Valóban elfelejtettem leirni,hogy honnan indulok.
Debrecenböl startolnék,de bárhol tudok csatlakozni hozzátok.
Elöre is köszi a tájékoztatást.
De azt sem írta, hogy ő honnan indul.
Nagy a kísértés hogy beszáljak a szájkaratézásba, de nem teszem.
(régebben valószínűleg nagy élvezet leltem volna abban hogy szénné szivatom ezt az okostojást)
A link amit küldtél a bogácsi megbeszélés...biztos hogy ezt akartad mutatni?
Szegény édeasányád....
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és a vasnak!