Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hyo:Jók lettek a képek!
Állított.
sziasztok.akinek van a 650 es gépén sportkipu az állitott vlmt a karbin vagy sem?köszi a választ
öregember! sajnos nem fog menni mivel dolgozom maszekba az meg jó lóvé meg nincs kész a motor és egy kis átalakitást is beterveztem úgyhogy szét van szedve az eleje! meg tudod amit beszéltünk!
Azért ez a 40 ezer km nem csak az én érdemem, mert használtan vettem a motort és az előző tulaj sem a vitrinben nézegette, nálam csak egy éve van és 24 ezerről sikerült felkerekítenem.
Ma 17 óra!
Gratulálok Mephysto!

Mennyi idő alatt tetted meg a 40000 km-t?
Enyémben még csak 21000 van,de igyekszem.
Szia Öregember!

Megpróbálok én is odaérni délután ötre.
Köszi,hogy szóltál.
Hello David!
De,én vagyok az,akivel találkoztál.
Ha jó neked,mehetünk hétköznap is valamerre.
Red
Tudod hogy hol a böszörményi Shell kút? Nem találkoztunk mi már? Én sajnos nem tudok menni, de majd legközelebb...
laca.
Nem gurulsz le a hétvégén Bogácsra?
red.rider.
Én a cimbimmel holnap 17.órakor indulok Hajdúböszörményből a kagylós kúttól... ha gondolod akkor csatlakozhatol.......
Bocs befogom a számat vagy a kezemet lekötözöm.
Mike! Ne kötekedj az ellenzékkel!
A találkozóra még mindig áll a meghívás minden féle márka képviselteti magát mert jól megférünk egymással. Nálunk nem számit a márka. Sok motoros csapatot láttam ahol a hyo-k is részt vesznek a gurulásokon és nem zavarják el őket. Egy 250-es Hyosung "nyerte" meg az ország átkelő egy tankos "versenyt" Most májusban az országkerülőre készülünk (2nap alatt több mint 2000 km-er) és szeretnénk jó eredményeket elérni.
Te Meph vigyázz ezzel a reklámmal. Kötekedős barátunk össze ne ... a döbbenettől, hogy egy hyo nem akar széthullani, mert ugyan olyan jól megy mint a többi motor. Pedig tudnánk neki szép dolgokról beszélni, hogy mi mindent éltünk át a hyo nyergében de csak baráti légkörben ez így normális Bocsi halál... barátom a buzi gyurizásért többet nem teszem.
ma meglett a 40 ezredik km
Sziasztok!

Valóban elfelejtettem leirni,hogy honnan indulok.
Debrecenböl startolnék,de bárhol tudok csatlakozni hozzátok.
Elöre is köszi a tájékoztatást.
Tettem fel ide pár képet.
Igen, Red.Rider kérdezte az indulást.
De azt sem írta, hogy ő honnan indul.
Nem törődöm, egy tényt közöltem.
Nagy a kísértés hogy beszáljak a szájkaratézásba, de nem teszem.
(régebben valószínűleg nagy élvezet leltem volna abban hogy szénné szivatom ezt az okostojást)
A link amit küldtél a bogácsi megbeszélés...biztos hogy ezt akartad mutatni?
Micsoda szerencse, hogy te szép, okos ügyes, aranyos, szerény, JÓLNEVELT, MŰVELT, objektív, tökéletes vagy....
Szegény édeasányád....
Ne törődj a lelki fogyatékossal!

Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és a vasnak!