Laca: Ha válaszolni akartam volna, akkor jól jött volna hogy bemásoltad, hiszen a megjegyzés akkor is ott maradhat, mégha a moderátor töli is.....s ekként a fórumot csak olvasók nem hihetik, hogy én balga mód nem létező kérdésekre válaszolok.
(vagy talán a kérdést is magamnak tettem fel?...tiszta skizo leszek végén)
De mivel nem kívántam kommentálni, így ha moderátor törli, akkor is tudni fogom hogy mire nem akartam kommentet írni....vagy mi...szóval ééérted
Nyugi a fejemet nem ütöttem be esésénél.
Kareszbáttya,hogy viszi a hájas valagát, ez a husáng nevezetű szarkupac? Jajj,nem reagálnak többet ezek a degeneráltak Mi lesz velem így? Ilyen ócska,ocsmány szarokba,hogy lehet elpazarolni egy V2-es blokkot?! Nem zavaró a sok gúnyos,lesajnáló tekintet,mikor megálltok valahol? Már, ha be tud indulni ez "csodajárgány" Guten Abend kedveskéim
szerintem is buzi!
nem is nagyon buzi!
sőt egy rohatt buzi!
szánalmas köcsög nem érdemes vele foglalkozni !
karesz szerintem beszélj az embereddel és töröld ez a senkit! de tudokén jobbat!
Van egy olyan fórumtéma, hogy"Üzenet a moderátornak"
Na én abba írtam egy ilyet:
"Szia!
Légyszíves töröld a "halalaromakra" felhasználót!
Ha lehet, akkor úgy, hogy más néven se tudjon visszajönni!
Egyrészt azért, mert csak kötekszik mindenhol, topikokban, videóknál, képeknél. Szó szerint csak beszólni jár ide.
Másrészt pedig a rasszista neve miatt.
Nézz utána légyszíves!"
A hétvégi bogácsi túrával kapcsolatban érdeklődnék (indulási hely,időpont,stb). GT650R
(vagy talán a kérdést is magamnak tettem fel?...tiszta skizo leszek végén)
De mivel nem kívántam kommentálni, így ha moderátor törli, akkor is tudni fogom hogy mire nem akartam kommentet írni....vagy mi...szóval ééérted
Nyugi a fejemet nem ütöttem be esésénél.
....eldőltünk mint a bot.
jol van az
Szerintem egyszerűen ne reagáljunk!
Meglátjuk meddíg lesz szórakoztató neki magában írogatni!
nem is nagyon buzi!
sőt egy rohatt buzi!
szánalmas köcsög nem érdemes vele foglalkozni !
karesz szerintem beszélj az embereddel és töröld ez a senkit! de tudokén jobbat!
Szerintem gyermekkori trauma okozza, vagy rejtett homoszexualitás....fordulj orvoshoz!
Szívesen máskor is!
Volt 2 nap nélküled!
Inkább motoroznál, mint a fórumon kötekednél!
Mindenki jobban járna.
Azért csak meginvitáltam volna a talira, bár kétlem, hogy eljött volna!
Na én abba írtam egy ilyet:
"Szia!
Légyszíves töröld a "halalaromakra" felhasználót!
Ha lehet, akkor úgy, hogy más néven se tudjon visszajönni!
Egyrészt azért, mert csak kötekszik mindenhol, topikokban, videóknál, képeknél. Szó szerint csak beszólni jár ide.
Másrészt pedig a rasszista neve miatt.
Nézz utána légyszíves!"
És kimoderálták.