Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

davidwrc lacának is ez volt a baja. neki a a csapnál lőtte ki a fagyásgátló kis rézdugót. ott fújta rendesen a benzint kifelé.
Szervezés alatt.
A klub oldalán lehet jelentkezni, ott kéri Fula, a telek gazdija, hogy aki megy, adja már meg, hogy meddig lessz, és hány fővel.
Már 24.-én este 6 körül is lehet menni, annak aki hosszabb időt szeretne ott tölteni.
Karesz:...vannak még további részletek...vagy épp szervezés alatt a többi?
A cső az biztos nem.
Nekem a tankon belül lévő cső repedt el, és azon keresztül csepegett, illetve folyt le a gumicsövön, mintha sokat öntöttem volna a tankba és kifolyt volna.
Az importőrnél azt mondták, hogy ilyennel még nem találkoztak.
Kaptam új tankot.
Hali
Nekem 211 volt a vége (gyári dob) de ment még volna. Egyszer 200nál vettem egy satuféket egy táblához mérve (tehát nincs benne a reakcióidő), mikor megálltam hátranézem hogy hol a tábla akkor azt mondtam hogy nem nagyon kellene erőltetni ezt a sebességet:))
Ez persze német autópályán volt:))
A legtöbb motor a főtengely helyzet jeladóból levett jelből számítja ki a sebességet. Ezek után hozzá számolja a primer- szekunder áttételt és a gumiméretet, így elég sok lehet az eltérés.

Ma motoroztam reggel, mielött elindultam láttam hogy 80km-t mentem a tankolás óta (kb 10l), gondoltam mehetek még bőven.
Kb. 20km után egyszer csak megállt mint amiből kifogyott a benzin és így is volt! Legközelebbi benzinkút kb 2 km:( ott tankoltam egy 2l-es üvegbe --- bele a mociba. Irány haza (~15km) a 2l-ből csak egy fél liter maradhatott.
Az idom alján találtam egy kevés benzint és a motor alatt is láttam egy lámpánál, amikor haza értem éreztem rajta a benzin szagot.
Pénteken ha minden igaz jut rá idő szétszedem megnézem hogy mi lehet vele. Nincs valakinek valami tippje vagy nincs valami típus hibája a karbi környékén(benzin cső elreped stb)?
laca.....oda jönnöd kell.. mert valakinek fizetni kell a sert is.
Aki nem tudna róla:

Hyosung klub találkozó 2009.04.25(24-25-26) Bogács, Mogyoró utca 4.

GPS koordináta: 47° 54' 42.29" , 20° 31' 29.82"

Térkép: link
na befejezni ezt a dolgot! nem gondoltam hogy ez lesz ha tudom inkább meg se kérdezem! oké legyen 15% és minenkinek igaza van ! meg egyeztünk fiuk? vagy
öö, nekem csak az zavarta meg az agyam hogy a többi motor meg 10%-ot csal....NIncs olyan hogy többi motor, mivel nem tesztelték mindet.. ráadásul egyazon tipuson belül is vannak eltérések
Szóval csak segítségképpen írtam hoyg aki pontos órát akar és áldoz is ráa valamennyit, annak ott a healtec..
Ebből a szempontból a GPS-sem tökéletes, de 10%-nál még az is pontosabb.

De mi most itt nem mutatott értékről beszélünk?

Hehe..Tutis tiszteletbeli fórumtag
Ja lécci linkeld már ide ahol megnézték hogy a HYO csak 5%-ot csak és a világ összes motorja meg 10%-ot
Kedves Trakee!Hidd el értek annyit hozzá mint Te legalább Lehet hogy a Hyo még keréken mér, de a japánoknál pl a deklin van a jeladó az első fogaskeréknél
Ha meg nem ismersz valamit, ne nyilatkozz felőle. A healtech kügyü úgy működik, hogy padon mérik a valós km/h-t, és százalékosan hozzáállítják az órához.Szóval nem egyszerűen azt méri hogy hányat fordul a főtengely vagy a kerék, hanem az adott forgásszámnál megnézi hogy mennyit mutat az óra és mennyi a tényleges sebesség. Ezután megadják az eltérés mértékét százalékban..Azt hiszem 10km/h-ként mennek végig addig ameddig Te szeretnéd hogy pontosan mutasson..
Amúgy kb 15ezer a cucc és 4900 a beállítás, szóvalolcsóbb mint amit először mondtam
Namármost mi az, hogy tuti nem így van? Ez mérés eredménye volt.
EZ a hol mér az óra meg ad 1 tökmindegy,a végeredmény a légyeg, ad 2 ha a főtengelyt feltételezed, akkor vajmi keveset értesz hozzá. Egyébként az első keréken mér a Hyo pl.

Egyébként minden műszer valamely pontossággal még, szóval aki azt állítja, hogy ez nem csal, az vagy hazudik, vagy elsiklik azon, hogy mi a valós pontosság.

Ez a beállításos játék meg megint vicc, hiszen tulajdonképpen a kütyü impulzusokat számlál, azaz minden az elektronikán múlik, illetve hogy minden impulzust hibanélkül olvas-e, illetve hogy egy körülfordulásra hány impulzus jut. De inkább ezt hagyjuk.
Én egy tesztet idéztem, ahogy írtam is. Tulajdonképpen teszek rá, hogy csal-e az óra, ésatöbbi. (egyébként jellmezően 10-et csalnak az órák, így értették)
azért, mert mást szeretünk vagy másra volt pénzünk még motorosok vagyunk.Ellentétben ezzel a kis köcsöggel.
Hát ez tuti nem így van hogy a hyo-é csak 5%-ot csal a többi meg 10-et :) Szerintem azt kell nézni hogy hol mér az óra, főtengelyen pl..
Mindegyik csal, ráadásul az áttétel módosításokkal mégjobban fog csalni..Ha pontos órát akartok, akkor: www.agomotors.hu
Healtech speedohealer. 18 körül van a kütyü és 7-8ezer a beállítása, 200 fölött se csal utána 1km/h-t se...
Hihi nekem már mutatott 276-ot is :) Igaz, a remek magyar utaktól elszakadt a műszerfalban egy tórusztekercs lába, ez okozta, mentem vagy 50-el :D

Amúgy az óra 215 jellemző véget mutat, egyszer 220-ra sikerült rávennem. Egyébkétn azt mondták valamely tesztes okosok, hogy a Hyo órája (digit) 5%-ot csalt a többi motor 10%-ával szemben.
Ez ám a globalizáció:egy koreai motort egy japán motor tulaj véd meg egy olasz motor tulajtól
Ja, és ez gyári dobbal, telepakolt tanktáskával, és tele hátsó dobozzal.
Meg az akkori csekély 106kg szárazsúlyommal.
Az én órám már mutatott 210-et.
R vátozatnál meg már hallottam 230-at is az órán.
Nekem is sportdobom van de még én se próbáltam ki a végét. Egyszer lépettem meg 180-ig... De addig elég szépen kapkodta a lábát
Én nem tudom mennyi a vége mert még nem próbáltam... azt hiszem nem is fogom.
Azt mondják az óra csal............. többet mutat, mint valójában.
a kérdésemre válaszoltok kinek menyi volt a vége?sportdobbal persze!
ez a kép tényleg gáz ezt anyám is megcsinálja vicces vagy!
na figyu pumukli! minek vagánykodsz itt nekem te fasz! szerintem nincs is motorod lehet anyukád háromkerekű bicikliével biciklizel a malac szarba te bohóc! !
á, kamu felhasználó, a dukis fórumba egy hozzászólása sem került be.