Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halalaromakra mit cigánykodsz? meg amúgy takarodj az idióta egykerekezős kamu képeddel! Ki vesz ezt be? Maradj meg a kempingnél csak szét ne essen! Pecs a szádba!
Ezt most minek kellett? Ja, hogy neked egy hulladék olaszod van.....ha van....a te topikodban épp nem villog valami hiteles motoros hülye gyerek ezért beszólsz nekik?
figyi már mentem most a motorral 198Km/h-val szerintetek ment volna még vagy kinek menyi volt?
Hehe..hogy el tud szokni az ember a motorozástól így tél után.
Tegnap mentem laza 150km, és úgy száltam le a vasról mint akin átmet az úthenger
Viszon jól aludtam.
Azt hiszem kifújt a szél kissé.
köszönöm! de még nem lett hangolva nem volt rá időm de meg lesz!
és a hangja hát öreg! kösd fel a gatyát ! mit mondhatnék

ja igen brutál!
Végre kész a géped... és nagyon jól néz ki.....a sportdobra kíváncsi vagyok...karbi hangolva let hozzá ?
Ja igen majd elfelejtettem......MA.... reggel a spázban voltak a jegesmedvék.... hatalmas hóviharra ébredtem...mikor lesz már igazi jó idő?
hátakkor tedd! spotdob egy kis ez egy kis az hidd el nagyon jó!
merr ez teccik vazze! dehogy nem gondoltam nem is azért irtam nagyon bejön ahogy kéri a gázfröccsöt és felkiált!
Laca:Nem kötözködtem....elfogadom azt a válszt is hogy "mer' ez teccik wazee"

Én is törtem a búrám a masina szépítgetésén, de végül lemondtam róla.
én élek halok a streetfighter gépekért ezért van olyan kormány rajta ! nekem már megszokott dolog. szeretem a széles fogást olyan jól néz ki! én inkább a kigyorsítások a bőmböltetés a gumifüstöt szeretem hát olyan a gépem! ez a stilusom nem vagyok kanyarvadász csak a motor!
Laca:Jó-jó de kormányon mért kellett változtatni?Zsibbadt a kezed rajta?
és a kormány milyen? az is benne van az árba amúgy a dob maga 28ezer volt szinte ingyen
leveszem és felteszem a gyárit! ennyire egyszerű a játék ! de még van forgalmim 2012ig az nem most lesz!
...és hogy oldod meg így a vizsgáztatást?
tényleg a katalizátor el is felejtettem basszameg! akkor hát azért van olyan nagy hangja nem tudtam miért! oké beleteszem köszi hogy szoltál
Nem leszek rosszul, ismerem az árakat.
Tényleg nem sok!

A katalizátort átköttetted?
50ezer! nem sok mi? nehogy rosszul légy minden benne van!
Wow!

Mennyiből jött ki?
na milyen az uj dobom a kormányom?azért tettem ilyen nagyba hogy lássátok! és a hangja háááát
kész a motorom holnap kaptok képet! nagyon zsiros kenyér!
Szia Jani!

Egy hajszállal gyorsabb voltál!
Már működik!