halalaromakra mit cigánykodsz? meg amúgy takarodj az idióta egykerekezős kamu képeddel! Ki vesz ezt be? Maradj meg a kempingnél csak szét ne essen! Pecs a szádba!
Ezt most minek kellett? Ja, hogy neked egy hulladék olaszod van.....ha van....a te topikodban épp nem villog valami hiteles motoros hülye gyerek ezért beszólsz nekik?
Hehe..hogy el tud szokni az ember a motorozástól így tél után.
Tegnap mentem laza 150km, és úgy száltam le a vasról mint akin átmet az úthenger
Viszon jól aludtam.
Azt hiszem kifújt a szél kissé.
Végre kész a géped... és nagyon jól néz ki.....a sportdobra kíváncsi vagyok...karbi hangolva let hozzá ?
Ja igen majd elfelejtettem......MA.... reggel a spázban voltak a jegesmedvék.... hatalmas hóviharra ébredtem...mikor lesz már igazi jó idő?
én élek halok a streetfighter gépekért ezért van olyan kormány rajta ! nekem már megszokott dolog. szeretem a széles fogást olyan jól néz ki! én inkább a kigyorsítások a bőmböltetés a gumifüstöt szeretem hát olyan a gépem! ez a stilusom nem vagyok kanyarvadász csak a motor!
Tegnap mentem laza 150km, és úgy száltam le a vasról mint akin átmet az úthenger
Viszon jól aludtam.
Azt hiszem kifújt a szél kissé.
és a hangja hát öreg! kösd fel a gatyát ! mit mondhatnék
ja igen brutál!
Ja igen majd elfelejtettem......MA.... reggel a spázban voltak a jegesmedvék.... hatalmas hóviharra ébredtem...mikor lesz már igazi jó idő?
Én is törtem a búrám a masina szépítgetésén, de végül lemondtam róla.
Tényleg nem sok!
A katalizátort átköttetted?
Mennyiből jött ki?
Egy hajszállal gyorsabb voltál!