Csatlakozom Mirgu komához én is áldott szülinapot kívánok, be volt írva a naptáramba de csak most eszméltem. Ha kész lesz a moci azért engem is elvisztek ugyi
Én most karbantartottam a fékrendszerem még minden jól működik. Én is használok réz-spray-t. Ezzel szereltem össze a féket a kereket olyan helyeket ahol támadhat a korrózió, vagy kenés kell. Az enyém azt hiszem 2400Ft volt egy autós boltban rendeltem. A generátorom érdekes eset lesz. Ha majd befejeződik a története akkor írok egy kis értekezést róla.
köszönöm a jókívánságot és a képeket is, ha egy kicsit melegebb lesz az idő megyünk megint és megmutatjuk a többieknek is a helyet, remélem akkor már nem kellesz pocsolyákon keresztül motorozni
Srácok! Berohadta a hátsó fékem! Szétszedtem, rozsda mindenütt! Kipucolva, alaposan beolajozva,a porvédő mögé zsírt kentem, így összerakva jó lett! Mindenkinek javaslom, hogy legalább WD40 -el fújjon olajat a főfékhenger porvédője alá, mielőtt neki is gondja lesz! Öregembernek már berohadt, nekem is, igaz nekem a pucolás megoldotta. Aki érez magában indítatást, az legjobban jár, ha szétszedi, mindent megpucol, megolajoz, mielőtt baj lenne. (Mike elsősorban rád gondolok, szerintem te nem ilyedsz meg a feladattól!)
Mivel még nem működik a saját fórumunk, itt írok neked.
Nem érdekel egy zempléni túra Március 21.-én? link
Két nőszemély is menne Miskolcról. Az egyik egy 250-es Kawasakival, a másik egy GS 500-as Suzukival.
Az elmúlt napokban karbantartásokat végeztünk rendszereinken, ezért nem volt elérhető az extra.hu teljes rendszere, beleértve a levelezést is.
Ez egy tervezett leállás volt, ahogy azt ki is írtuk előre az Extra.hu főoldalára.
A karbantartás sajnos több időt igényelt az előre tervezettnél.
Rendszereinket folyamatosan kapcsoljuk vissza.
Az Ön tárhelye egy olyan adatbázis szerveren van, amin jelenleg még karbantartási munkálatokat végzünk.
Extra.hu rendszere hamarosan újra teljesen működőképes lesz.
Csak emlegetni kellett és már itt is vagyok.....
Szinte csak késő este jövök haza.... dolgozom mint az őrült...lassan a cég összedől annyi hülyeséget kitalálnak....kivagyok fáradva....
Motorozni meg nem tudok, amikor lenne időm akkor mindig esik.....
Vasárnapra szép időt mondanak, de szombaton is vasárnap is bent leszek pár órácskát a cégnél.
Halihóóóó emberek!
Igaza van pirónak!
Sajna az extra szarakodik!
Kizs Írt nekik, és azt mondták, hogy még nem kapcsoltak vissza minden szervert!
Úgyhogy a türelmeteket kérjük!
Mondjuk ez nem segített volna az én fékbajomon...
http://www.liqui-moly.hu/terme...
Legalábis eggyelőre úgy tűnik!
Ildikó és KawaÉvi?:))))
Tudom, hívtak ők is!
Mivel még nem működik a saját fórumunk, itt írok neked.
Nem érdekel egy zempléni túra Március 21.-én?
link
Két nőszemély is menne Miskolcról. Az egyik egy 250-es Kawasakival, a másik egy GS 500-as Suzukival.
Mike meg szétkapta a motorját, mint Foxi a lábtörlőt.
Mephysto tudna esetleg menni.
Mindenki nyeregbe!
Holnap Tihany évadnyitó!
A válasz!
Kedves Felhasználónk!
Az elmúlt napokban karbantartásokat végeztünk rendszereinken, ezért nem volt elérhető az extra.hu teljes rendszere, beleértve a levelezést is.
Ez egy tervezett leállás volt, ahogy azt ki is írtuk előre az Extra.hu főoldalára.
A karbantartás sajnos több időt igényelt az előre tervezettnél.
Rendszereinket folyamatosan kapcsoljuk vissza.
Az Ön tárhelye egy olyan adatbázis szerveren van, amin jelenleg még karbantartási munkálatokat végzünk.
Extra.hu rendszere hamarosan újra teljesen működőképes lesz.
Szinte csak késő este jövök haza.... dolgozom mint az őrült...lassan a cég összedől annyi hülyeséget kitalálnak....kivagyok fáradva....
Motorozni meg nem tudok, amikor lenne időm akkor mindig esik.....
Vasárnapra szép időt mondanak, de szombaton is vasárnap is bent leszek pár órácskát a cégnél.
Igaza van pirónak!
Sajna az extra szarakodik!
Kizs Írt nekik, és azt mondták, hogy még nem kapcsoltak vissza minden szervert!
Úgyhogy a türelmeteket kérjük!