ma letakarítottam a hátsó lánckereket, a felniket nagyjából, illetve kapott egy kis láncsprét is, viszont vissza akartam rakni, a oldasztenderhez a kis kütyűt, ami nem engedi sebességbe tenni, de mivel nem én szedtem le, így nem találtam meg a helyét, hol van az?
az 5000-es cserébe még beleférek, csak furcsálom miért eszik most ennyivel többet, volt egy kis olajfogyásom, múltkor néztem szintet, s utánna töltöttem, egy minimálissal sztem több is ment bele a kelleténél, de gondolom az vhol kijön belőle, nem hinném hogy ez befolyásolja, az időjárásra fognám, mert ez az ésszerű hipotézis, de akkor mikor kezdtek nyár végén bejönni a hidegek, akkor miért nem tapasztaltam a fogyasztás növekedést, most ott tartok hogy 290km-nél tankolnom kellett, mert már igen piros volt, bele is ment 14liter, jó, azt tegyük hozzá hogy voltam fenn 20 percet pályázni, ez alatt 3-asnál fentebb nem váltottam, mert gokart pálya:)
na öreg ezt benézted akkor! szóval infulenza de az idö milyen megint nem létezik ! mi a hétvégén a haverral mentünk egy jó kört az övével tudod aki velem volt mikor jöttetek! Laci! na jobbulást neked
nekem se jött be a klub honlapja, így más alternativát választottam
apropó létezhet, hogy az hogy, olajcserére érett a gépem, s több benzint eszik? - most vettem észre, elsőnél még a hidegre fogtam, de mostanában +8fokban motoroztam minimum....
Köszi a gyors választ! Akkor majd néha ránézek hogy miujság. Eléggé lemaradtam a dolgokkal, terveztetek valami nagyon volumenű tavaszi/nyári happeninget?
Lehet én vagyok béna, de a hyo-klub.extra.hu-val mi történt? Fel akartam nézni hogyért van új tükör, meg megszerezni kanyarmester elérhetőségét. Jön a jóidő, kezdek énis kimászni a laborokból
Mephysto
Boldog szülinapot.
lacának majd nem kész a gépe.... nem sokára gurulhatunk egy jót.......
Most kaptam el az influenzát.... alig élek.....
Mike holnap megcsörgetlek.......
üdv: