Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hála istannek működik az extra!

üdv:
janesz87, Dzsánni köszönöm
2008-as tura a Gutin hágon az őregember vezetésével.
A fórum soha nem fog újra működni!?
Nem nagyon kapkod az EXTRA!
És mondcsak, mennyivel fogyaszt többet? Mert hogy hány km után tankoltál, az nem sokat mond!
Utólag is boldog szülinapot Meph
Öregembernek jobbulást, Mephysto-nak boldog szülinapot:)

ma letakarítottam a hátsó lánckereket, a felniket nagyjából, illetve kapott egy kis láncsprét is, viszont vissza akartam rakni, a oldasztenderhez a kis kütyűt, ami nem engedi sebességbe tenni, de mivel nem én szedtem le, így nem találtam meg a helyét, hol van az?

az 5000-es cserébe még beleférek, csak furcsálom miért eszik most ennyivel többet, volt egy kis olajfogyásom, múltkor néztem szintet, s utánna töltöttem, egy minimálissal sztem több is ment bele a kelleténél, de gondolom az vhol kijön belőle, nem hinném hogy ez befolyásolja, az időjárásra fognám, mert ez az ésszerű hipotézis, de akkor mikor kezdtek nyár végén bejönni a hidegek, akkor miért nem tapasztaltam a fogyasztás növekedést, most ott tartok hogy 290km-nél tankolnom kellett, mert már igen piros volt, bele is ment 14liter, jó, azt tegyük hozzá hogy voltam fenn 20 percet pályázni, ez alatt 3-asnál fentebb nem váltottam, mert gokart pálya:)

ott zabálhatta mondjuk...
Délelött sütött a nap, délben elindultam, közbe beborult, és esett is. De azért mentem 120 km-t
na öreg ezt benézted akkor! szóval infulenza de az idö milyen megint nem létezik ! mi a hétvégén a haverral mentünk egy jó kört az övével tudod aki velem volt mikor jöttetek! Laci! na jobbulást neked
Közelgő névnapom alkalmából lehet hogy meglepem magam egy safety-hungary képzéssel...heheh
köszi, még csak tegnap volt, úgyhogy bőven belül vagy
Boldog szülinapot Meph!
(azt hiszem még 3napon belül vagyok a kívánsággal)
Nekem még egy kicsit odébb van az olajcsere, de nekem is többet evett mostanában.
250-nél 5 ezres intervallum van.
köszönöm szépen, neked is öregember, persze hogy megyünk csak rakd össze a mocit, meg legyen jó idő
nekem se jött be a klub honlapja, így más alternativát választottam

apropó létezhet, hogy az hogy, olajcserére érett a gépem, s több benzint eszik? - most vettem észre, elsőnél még a hidegre fogtam, de mostanában +8fokban motoroztam minimum....

apropó, a 4000 intervallum is érik már nagyon:)
Hát tervek vannak!
De majd meglátjuk!:)))))
Köszi szépen :)
http://www.see-see.hu/

Ez Kanyar mesterék honlapja.
Elérhetőségek, stb. rajta vannak.
Szia Imi!

Köszi a gyors választ! Akkor majd néha ránézek hogy miujság. Eléggé lemaradtam a dolgokkal, terveztetek valami nagyon volumenű tavaszi/nyári happeninget?
Hali Janó!
A szolgáltató szarakodik, de reméljük hamarosan megy megint!
Sziasztok!

Lehet én vagyok béna, de a hyo-klub.extra.hu-val mi történt? Fel akartam nézni hogyért van új tükör, meg megszerezni kanyarmester elérhetőségét. Jön a jóidő, kezdek énis kimászni a laborokból

Janó
Szia Öreg!

Jó egészséget neked!

üdv:
Oke
Sziasztok!

Jó hogy látlak Mirgu!. A másik fórumon nem nagyon aktivizáltad magad.
Ez hihetetlen , hogy ilyen szar legyen az extra. Remélem a héten megheggesztik.

üdv:
Mephysto
Boldog szülinapot.
lacának majd nem kész a gépe.... nem sokára gurulhatunk egy jót.......
Most kaptam el az influenzát.... alig élek.....
Mike holnap megcsörgetlek.......