Szerintem a 650es GT is jó kezdőmotornak... Nem olyan durva mint azt a hengerűrtartalma sugallja... Barátságos kis gép szépen el lehet vele ésszel is döcögni és ha ráhúzod sem fog egykerékre állni...
Már nemtudom ki írta, hogy 650-essel kezdené, szerintem azzal is végezné sajnos, mivel az nem kezdő motor kategória, minek akkora?
ez a 250-es is kérdéses szerintem, hogy kezdésnek ezt, dehát ez az én véleményem.
Kezdj egy robival, hidd el nem gáz, told vele fél évig, és akkor nem fogod sajnálni a motorodat, hogy ha oldalára fekteted, mert a hyosungot azt tuti,h ogy sajnálnád. fél év, és beleszoksz, utánna érdemes nagyobbat, és fő a jó felszerelés, ne azon spórolj! ;)
15,16fok? menj már hát hol laksz te a trópusokon ?
de az már jó idő de én hidd el csak gurultam volna egyet!
itt a lehető legg szarabb komolyan egy örökké valóság!
már nem szeret ! az a baj hamár kicsit rosszab az ember kedve mostanába mivel ez a válság nekem nagyon betesz egyszerűen nem érdekli! na mindeggy nem panaszkodom minek!
Itt már tegnap délután is esett reggelre meg akkora lett hogy úgy kellett kitolni a hóból a kocsim úgy beleragadtam... Hihetetlen sík úton se előre,se hárta egy centit se mozdultam
hát öcsém nem semmi csávó vagy! itt kb -5 fok volt egész nap de ha készlenne a motorom még akkor se ülnék rá!olyan beteg hogy se nyelni se enni se semmit nem tudok csinálni! egy ki láz nagyon fasza! de ja ja a kina találó nem? én már hiszek a nagyoknak
Semmi bajunk veled!
Annyit mondogatják, hogy szar kínai, hogy a végén még mi is elhisszük.
Voltam ma motorozni, szűk egy órát.
Mike elindult Tolcsvára, egy darabon elkísértem.
Oda vissza kb.125-130km lesz neki.
Kérdésem lenne: 650-esbe az aksit (cbtx14-bs) mivel kell tölteni? Sima vagy csepp?
Előre is köszi a választ!