Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
Kérdésem lenne: 650-esbe az aksit (cbtx14-bs) mivel kell tölteni? Sima vagy csepp?
Előre is köszi a választ!
Nekem jó a 250-es.
De ez tényleg tulaj függő!
hogy mi jó kezdőmotornak az tulaj függő.
Szerintem a 650es GT is jó kezdőmotornak... Nem olyan durva mint azt a hengerűrtartalma sugallja... Barátságos kis gép szépen el lehet vele ésszel is döcögni és ha ráhúzod sem fog egykerékre állni...
Már nemtudom ki írta, hogy 650-essel kezdené, szerintem azzal is végezné sajnos, mivel az nem kezdő motor kategória, minek akkora?

ez a 250-es is kérdéses szerintem, hogy kezdésnek ezt, dehát ez az én véleményem.
Kezdj egy robival, hidd el nem gáz, told vele fél évig, és akkor nem fogod sajnálni a motorodat, hogy ha oldalára fekteted, mert a hyosungot azt tuti,h ogy sajnálnád. fél év, és beleszoksz, utánna érdemes nagyobbat, és fő a jó felszerelés, ne azon spórolj! ;)

Üdv.: Mark0ba
szia öreg! na csak nem az a baj amit mondtál a generátornak nyekk?
És mi lett a generátorral? Mitől nyiffant ki ha nem titok?
Igen mentem is egy kört. Nagyon jó volt. Egyébként Nagykanizsán volt ennyire jó idő.
Mikor lessssssssssz késsssssss z?
Generátor halt meg................
Motorok reaktiválva.
A bukóm belsejét meg leadtam az asszonynak mosásra (förtelmes szaga volt)
15,16fok? menj már hát hol laksz te a trópusokon ?
de az már jó idő de én hidd el csak gurultam volna egyet!
itt a lehető legg szarabb komolyan egy örökké valóság!
Süt a nap, 15-16 fok, mindenki kihozta a mocit, a csajok bikinibe, én pedig itthon betegen ...
na itt süt a nap ezerrel kurva jó! nem taknyos idő van! de nekem sajna mindegy
csak félreértés volt! de akkor is megérzi az ember hogy ha már nem ugy foglalkoznak vele! szerintem!
Laca:Fel a fejjel!
Az "agglegény" életnek is meg van a maga szépsége.
már nem szeret ! az a baj hamár kicsit rosszab az ember kedve mostanába mivel ez a válság nekem nagyon betesz egyszerűen nem érdekli! na mindeggy nem panaszkodom minek!
Barátnővel mi lett?
Megkapartattad a torkán a Hyosungot?
Nem mondom el senkinek!
na mostmár minden oké se barátnő dögrováson vagyok mostanába nem vagyok 100!kurva jó a faszomba
na fasza esik a hó! nem hiszek a szememnek!
Itt már tegnap délután is esett reggelre meg akkora lett hogy úgy kellett kitolni a hóból a kocsim úgy beleragadtam... Hihetetlen sík úton se előre,se hárta egy centit se mozdultam
Ma reggeltől itt is esik.
Még jó, hogy tegnap tudtam motorozni.
Itt megint esett 20cm hó! Esett volna inkább decemberbe... Motorozás határozatlan ideig elnapolva
hát öcsém nem semmi csávó vagy! itt kb -5 fok volt egész nap de ha készlenne a motorom még akkor se ülnék rá!olyan beteg hogy se nyelni se enni se semmit nem tudok csinálni! egy ki láz nagyon fasza! de ja ja a kina találó nem? én már hiszek a nagyoknak
Semmi bajunk veled!
Annyit mondogatják, hogy szar kínai, hogy a végén még mi is elhisszük.
Voltam ma motorozni, szűk egy órát.
Mike elindult Tolcsvára, egy darabon elkísértem.
Oda vissza kb.125-130km lesz neki.