Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most meg mia bajotok velem? a tiétek is szar kínai!
Akkor van mit fikázni.
tehetek föl de az nem nagy só! abba mi az érdekes?
Bocs, nem jártam erre 1 pár napig, keress meg e-mailben, yucca@de-efk.hu.
Laca tegyél fel képet a mocidról.
igazatok van! nincs téma!
Vanakk akik ezt választják, én nem tettem, bár igaz anyagi okai is vannak, mert mondjuk a 250-es eleve olcsóbb. A folytás bele,és kivétele papírokkal 30.000 körül van. A fogyasztás folytottként is annyi kb mint a folytatlan(állítólag). A 650-es súlya 200kg a 250-es 155kg. Tehát én 250-est vettem, persze ismerek aki folytottan. Ha úgyis lecserélnéd 650-esre akkor érdemesebb folytottan venned.
önuralommal
Nem rossz ötlet, de tudnod, kell, hogy a ki-bedugaszolás is elég drága móka, ráadásul azért csak ésszel, óvatosan, mert a 25 kW-os se gyerekjáték.... Motoros tapasztalat nélkül csak nagy önura
szerintem mostanában nem igazán történik olyasmi ami írásra késztetné az embereket, de idővel változik ez majd, most már süt a nap is, csak a hó nem olvad
Nem különös, ez a szokásos állapot.
azt mondta az öregember nekem hogy nem szoktam irni a fórumra! nem én nem írok ide senki nem ir! felettéb különös
na jó! esik a hó ez nem probléma!semmi baj!én most iszok egy sört és gondolkodom a továbbiakon!
öreg! létezik ez az időjárás? komolyan mikor megláttam áááááá
Kedves barátom....ez már gáz...remélem minél hamarabb túl leszel rajta, és békességben lezajlik minden.... a számom a régi.....
Megint esik a hó
Köszi a választ Cala!Akkor tudnál adni vmi elérhetőséget az ismerősödtől akinek a 25 Kw-os gépe van?Nekem igazából nem sűrgős a téma,tehát egy mail cím is megteszi!Kössz
Én Hétfőtől, ma reggelig(Vasárnap) Albertirsán voltam.
Ott legalább nem volt hó, meg szél sem volt olyan durva, mint itthon.
Várom a tavaszt, válok, épp pakolom össze a cuccaimat. De egyébként megvagyok. Veled mi újság? Kéne már csapatni egyet! Ha jön a jóidő, sokat fogok felétek járni, telszámod megvan, majd csörgetlek, és villogóval megyünk egy kört.
na mindenki alszik? csak én szedek itt béres cseppet?
öreg öreg! csak halkan csak csendben hogy senki meg ne halja ! ö az én barátnőm fasza csaj!
Köszönöm, megkaptam....és a lányka nagyon tetszik...
Azt nem tudom, hogy 250-re jó-e? erre Kanyar mester tudna választ adni..... ha kell megadom a számát..... inkább az elérhetőséget a műhelynek... http://www.see-see.hu/
Cala rég hallottam felőled... mizujs?
Ha gondolod, adok telefonszámot ahol 25kw -os Hyosung tulaj veszi fel. Amúgy meg nagyon nem marhaság amit kifundáltál.
Sziasztok!Most regeltem fel a fórumra,friss jogsis vok(A korlátozott).Nagyon megtetszettek a Hyosungok(sok tesztet és véleményt olvastam róla) és eddig az volt tervbe véve, h a tavasszal beruházok egy gt 250r-be,de olvastam egy olyan beszólást a fórumon,hogy ha a 650r le van fojtva, az is használható elvileg a jogsimmal...2-3 év múlva sztem úgyis nagyobbra cserélném,ezért nem nekem nem lenne mind1,h csak a fojtást babrálom ki a motoromból vagy pedig egy teljesen újat veszek.Az lenne a kérdésem h szerintetek ez most egy hülye ötlet vagy pedig érdemes megfontolni(már ha egyáltalán ez kivitelezhető).Előre is kössz a segítséget!Csáó
köszi öreg hogy szoltál de még nem tudom mi legyen meg az én stilusú motoromhoz hogy passzintana! de figyu már meg kaptad a képeket van még csak a f.... tudja hol!