Vanakk akik ezt választják, én nem tettem, bár igaz anyagi okai is vannak, mert mondjuk a 250-es eleve olcsóbb. A folytás bele,és kivétele papírokkal 30.000 körül van. A fogyasztás folytottként is annyi kb mint a folytatlan(állítólag). A 650-es súlya 200kg a 250-es 155kg. Tehát én 250-est vettem, persze ismerek aki folytottan. Ha úgyis lecserélnéd 650-esre akkor érdemesebb folytottan venned.
Nem rossz ötlet, de tudnod, kell, hogy a ki-bedugaszolás is elég drága móka, ráadásul azért csak ésszel, óvatosan, mert a 25 kW-os se gyerekjáték.... Motoros tapasztalat nélkül csak nagy önura
szerintem mostanában nem igazán történik olyasmi ami írásra késztetné az embereket, de idővel változik ez majd, most már süt a nap is, csak a hó nem olvad
Köszi a választ Cala!Akkor tudnál adni vmi elérhetőséget az ismerősödtől akinek a 25 Kw-os gépe van?Nekem igazából nem sűrgős a téma,tehát egy mail cím is megteszi!Kössz
Várom a tavaszt, válok, épp pakolom össze a cuccaimat. De egyébként megvagyok. Veled mi újság? Kéne már csapatni egyet! Ha jön a jóidő, sokat fogok felétek járni, telszámod megvan, majd csörgetlek, és villogóval megyünk egy kört.
Köszönöm, megkaptam....és a lányka nagyon tetszik...
Azt nem tudom, hogy 250-re jó-e? erre Kanyar mester tudna választ adni..... ha kell megadom a számát..... inkább az elérhetőséget a műhelynek... http://www.see-see.hu/
Cala rég hallottam felőled... mizujs?
Sziasztok!Most regeltem fel a fórumra,friss jogsis vok(A korlátozott).Nagyon megtetszettek a Hyosungok(sok tesztet és véleményt olvastam róla) és eddig az volt tervbe véve, h a tavasszal beruházok egy gt 250r-be,de olvastam egy olyan beszólást a fórumon,hogy ha a 650r le van fojtva, az is használható elvileg a jogsimmal...2-3 év múlva sztem úgyis nagyobbra cserélném,ezért nem nekem nem lenne mind1,h csak a fojtást babrálom ki a motoromból vagy pedig egy teljesen újat veszek.Az lenne a kérdésem h szerintetek ez most egy hülye ötlet vagy pedig érdemes megfontolni(már ha egyáltalán ez kivitelezhető).Előre is kössz a segítséget!Csáó
köszi öreg hogy szoltál de még nem tudom mi legyen meg az én stilusú motoromhoz hogy passzintana! de figyu már meg kaptad a képeket van még csak a f.... tudja hol!
Megint esik a hó
Ott legalább nem volt hó, meg szél sem volt olyan durva, mint itthon.
Azt nem tudom, hogy 250-re jó-e? erre Kanyar mester tudna választ adni..... ha kell megadom a számát..... inkább az elérhetőséget a műhelynek... http://www.see-see.hu/
Cala rég hallottam felőled... mizujs?