Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attis nekem is itt van minden németből 6 nap alatt az is számít mennyi a pozitívod mert ha 10 alatt is másként áll hozzá és ha 100 fölött akkor is sőt, ha friss reggel vagy akkor nem is küldi én így is úgy is jártam az elején 2004 ben...
Én már olaszból is rendeltem s az is itt volt 6 nap alatt, pedig a macskaevők....
Akkor csak én csíptem ki olyan eladókat, akik 2-3 hét alatt küldték a cuccot. A leggyorsabb szállítás is 10 nap volt, és 1 alkalommal történt meg :)
Én is amit lehet Ebay-ről veszek!
Kínából is itt volt a cucc 10 napon belül! UK max egy hét! Német o max 7-8 nap ! USA 2 hét karácsonykor !
30 postával értendő, és nem 2-3 hét hanem max 1 hét. Nekem eddig csak jó tapasztalatom volt. Pl a napszemüvegemet hétfőn megrendeltem és szerdán már rajtam volt..mondjuk ez extrém eset.
Most úgy kíváncsiságból számoltam egy láncszett árat, ami úgy jött ki egy SP1-hez, hogy első lánckerék 4500, hátsó 7000, a lánc pedig 25800, ez összesen 37300. A lánckerekek JT-t, a lánc pedig DID VMX, szóval abszolút hozzávaló. Ha a 30e-et nézed a komplett láncszettre + postát, akkor kb ugyan erre az árra jössz ki, és nem kell 2-3-4 hetet várnod a csomagra. Persze ha a 30-as ár már postával együtt értendő, akkor megéri. Egyébként természetes, hogy jobb az ebay, szinte minden az itthoni ár töredéke. Annyi a lényeg, hogy körül kell nézni!
vám: Úgyse kell kifizetnem
Áfa: ezt sem
ilyen-olyan adó: nem érdekel.

Gondolj csak bele. Már az amcsi is rátette a hasznát, és az gondolom nem 1 dolcsi. Pofátlanság!

Ja az angol ebayen is ennyi, csak a postaköltség kevesebb.

Így is sok mindent az ebayről szerzek be, de ezentúl az összes motoros cuccomat is ott fogom berendelni.

pl. DID X ring láncszett (lánc + lánckerekek): cca30e HUF (itthon a két lánckerék kb ennyi)

fékbetétek előre: 5500HUF

fékbetétek hátra: 3500HUF

und so weiter...
Nabammeg, pár karakter lemaradt. onnan, postaköltség
Vám + ÁFA + ilyen-olyan adó + nyereség, ezért ilyen drágák nálunk. A fricceknél féláron lehet NGK gyertyát kapni az itthoni árakhoz képest, még onan is érdemes rendelni, pár euro csak a postakötség.
találtam az ebayen, onnan asszem be is rendelem...

itthon kb 8500/db ott meg 7,99USD/db. A 2db postaköltséggel együtt sem éri el az itthoni darabár felét...mégis mit képzelnek ezek idehaza?
No comment
Én a vaterán vettem egy faszitól, féláron adta. Olyan 6 körül volt a kettő, postaköltséggel. Megnézem az előzményeimet, hátha közte van a fickó emilje.
Nézz körbe eBay-en, egész jó árak vannak! De a Vaterán is vannak akik NGK gyertyákkal foglalkoznak, érdemes ott is rákérdezni.
valaki itt mondta hogy tud olcsóbban "okosba" gyertyát SP-be. Valahogy a gyári ára kicsit földhözvágós...
Egyébként szerintem jobban jársz ha azt a kerseskedést jó messziről elkerülöd.anno én is ott akartam venni egy gsxr600-at,se annyira szemét állapotban volt hogy azt fel se lehetne sorolni,a kereskedő meg mindenféle marhaságot kitalált hogy ezek nem nagy bajok pedig azok voltak.Ott csak összetákolt szemetek vannak.
Oks,akkor tárgytalan a dolog.
Nem,SP-t néztem.Az F is ott van még,láttam.
Ja bocs azt hittem f-et néztél mert a minis motornál volt egy ,ha jól emlékszem pont ennyiért.
Leírom lészretesebben e-mailben csak adj eggyet,küldök pár képet is.De érdekel r1-re 2004 utáni vagy cbr1000rr.
Nem 1000f-et akarsz venni?Azt irtad azt néztél.
Szia.Köszi ,de az F-es nekem nem igazán tetszik...
van 1 eladó pályidomszettem vtr sp-1-re, Tank , sárvédő, fejidom oldalidom, faridom, fényezve , lámpákkal kompletten
Szia!

Mit lehet róla tudni?Csere nem érdekel?
Ja bocs most néztem az adatlapod,majd külök pár képet ha gondolod
Szia,nekem is van egy 1000f-em amit hamarosan el akarok adni.Ha gondolod küldök képeket csak adj e-mailt.
Ilyen az élet, egyszer fenn, egyszer lenn. Hát én is sajnálom a dolgot, mert többször az életben nem fog adódni ilyen lehetőség hogy ilyen állapotú SP2-m lehessen.
Nagyon sajnálom.Pedig én még láttam is Kéthelyen az sp-tmielött megvetted.Miután megvetted utána meg a vtr-t.tipp-topp