Attis nekem is itt van minden németből 6 nap alatt az is számít mennyi a pozitívod mert ha 10 alatt is másként áll hozzá és ha 100 fölött akkor is sőt, ha friss reggel vagy akkor nem is küldi én így is úgy is jártam az elején 2004 ben...
Én már olaszból is rendeltem s az is itt volt 6 nap alatt, pedig a macskaevők....
30 postával értendő, és nem 2-3 hét hanem max 1 hét. Nekem eddig csak jó tapasztalatom volt. Pl a napszemüvegemet hétfőn megrendeltem és szerdán már rajtam volt..mondjuk ez extrém eset.
Most úgy kíváncsiságból számoltam egy láncszett árat, ami úgy jött ki egy SP1-hez, hogy első lánckerék 4500, hátsó 7000, a lánc pedig 25800, ez összesen 37300. A lánckerekek JT-t, a lánc pedig DID VMX, szóval abszolút hozzávaló. Ha a 30e-et nézed a komplett láncszettre + postát, akkor kb ugyan erre az árra jössz ki, és nem kell 2-3-4 hetet várnod a csomagra. Persze ha a 30-as ár már postával együtt értendő, akkor megéri. Egyébként természetes, hogy jobb az ebay, szinte minden az itthoni ár töredéke. Annyi a lényeg, hogy körül kell nézni!
Vám + ÁFA + ilyen-olyan adó + nyereség, ezért ilyen drágák nálunk. A fricceknél féláron lehet NGK gyertyát kapni az itthoni árakhoz képest, még onan is érdemes rendelni, pár euro csak a postakötség.
Én a vaterán vettem egy faszitól, féláron adta. Olyan 6 körül volt a kettő, postaköltséggel. Megnézem az előzményeimet, hátha közte van a fickó emilje.
Egyébként szerintem jobban jársz ha azt a kerseskedést jó messziről elkerülöd.anno én is ott akartam venni egy gsxr600-at,se annyira szemét állapotban volt hogy azt fel se lehetne sorolni,a kereskedő meg mindenféle marhaságot kitalált hogy ezek nem nagy bajok pedig azok voltak.Ott csak összetákolt szemetek vannak.
Ilyen az élet, egyszer fenn, egyszer lenn. Hát én is sajnálom a dolgot, mert többször az életben nem fog adódni ilyen lehetőség hogy ilyen állapotú SP2-m lehessen.
Én már olaszból is rendeltem s az is itt volt 6 nap alatt, pedig a macskaevők....