Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ mennyit szánnál rá.Azért nem bármi áron eladó.
De persze élőben is látnod kéne.Te mennyire gondoltál?
Szia! Most nézem hogy megvan csak nem abban a ketőő levélben amit utoljára küldtél. Szép a vas nekem is éppen tavasszal lesz aktuális. Ár?
szia nem sajnos :( bocs de nem volt még idő irni.
úgy érzem kaptam egy kis kioktatást on-line kereskedelmből.mindig tanul az ember
nem azért, de igazad van ,érted.... de valahogy csak megoldom ezt a hívás dolgot.szerintem képes vagyok rá.
Hello,megkaptad a képeteket?
Nem reagáltál semmit.
Nem azért,de neki qrvára mindegy hogy honnan hívod....
mondom küldtem neki üzenetet.Mivel Magdeburgban vagyok(Németország) és innen az ő érdekében nem akarom felhívni.(FT).
ha tud képet küldeni az inkább mailben jöjjön ne telefonon. Ha komolyan tud ajánlani valami nekem megfelelőt felkeresem személyesen.de ehhez nyilván fel kell vel vennem a kapcsolatot vele.ha nincs nete akkor majd hívom ha hazaértem, de az csak november végén lesz.
Mondom hívd föl... Nem egy sokat internetezős a srác. Én személy szerint pedig utálom ha a hirdetésemre e-mailben vagy egyéb üzenetben jelentkeznek. Nem is tartom komoly vevőnek aki emailben vagy egyéb üzenetben jelentkezik. Telefonon sokkal gyorsabban meg lehet beszélni bármit, és sokkal személyesebb. Aki meg sajnálja azt a pár Ft-ot a telefonra (vannak ilyenek is) az menjen a 'csába!
ok küldtem neki üzenetet reméljük válaszol.
köszönöm
Hívd föl a Jeles Palit, neki volt fasza Arrow titán dob SP-hez.

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sziasztok.
Haznált Sportkipufogódobokat keresek Sp1-esemre.Ha valaki tud segíteni, megköszönöm
basi2@citromail.hu vagy tel 06 harminc 641 68 5négy!
HY.basi2 légyszi adj egy elérhetőséget mert szeretnék hasidomot.előre is kössz
Én már elraktam az egyik használaton kívüli szobába.
Hébe hóba a gép
Már küldöm is.
dollak1@vipmail.hu
Add meg az e-mail címed és már küldök is néhányat.
Szia. Van képed a F-ről? Tavasszal akarok én is venni éppen egy F-et.
Oké,végülis gondoltam.Nem baj ha tavasszal meglesz és el tudom adni az enyém lehet hogy érdekel.
Haverom is tavasszal akar venni sp-t,lehet hogy öt is érdekelné.
Szevasz.Sajnos nem tudunk cserélni.Bár egész idáig pont F-re szerettem volna.Jövőre építkezek ,úgyhogy egy darabig leteszem a bukósisakot .Tavasszal mondjuk nem ennyi lesz az ára Ja a kipufogónak nincs márkája.Megvan a gyári is.
Jah megtaláltam a használtautón.
Egyébként milyen kipufogók vannak rajta?
Igen?
Engem lehet hogy érdekelne de csak tavasszal.
Mennyi az ára?Firestorm csere esetleg ráfizetéssel?
Az enyém most is eladó