mondom küldtem neki üzenetet.Mivel Magdeburgban vagyok(Németország) és innen az ő érdekében nem akarom felhívni.(FT).
ha tud képet küldeni az inkább mailben jöjjön ne telefonon. Ha komolyan tud ajánlani valami nekem megfelelőt felkeresem személyesen.de ehhez nyilván fel kell vel vennem a kapcsolatot vele.ha nincs nete akkor majd hívom ha hazaértem, de az csak november végén lesz.
Mondom hívd föl... Nem egy sokat internetezős a srác. Én személy szerint pedig utálom ha a hirdetésemre e-mailben vagy egyéb üzenetben jelentkeznek. Nem is tartom komoly vevőnek aki emailben vagy egyéb üzenetben jelentkezik. Telefonon sokkal gyorsabban meg lehet beszélni bármit, és sokkal személyesebb. Aki meg sajnálja azt a pár Ft-ot a telefonra (vannak ilyenek is) az menjen a 'csába!
Oké,végülis gondoltam.Nem baj ha tavasszal meglesz és el tudom adni az enyém lehet hogy érdekel.
Haverom is tavasszal akar venni sp-t,lehet hogy öt is érdekelné.
Szevasz.Sajnos nem tudunk cserélni.Bár egész idáig pont F-re szerettem volna.Jövőre építkezek ,úgyhogy egy darabig leteszem a bukósisakot .Tavasszal mondjuk nem ennyi lesz az ára Ja a kipufogónak nincs márkája.Megvan a gyári is.
De persze élőben is látnod kéne.Te mennyire gondoltál?