ajánották a fórumot hátha tud valaki valami okosat, ugyanis szükségem lenne egy jó magnéziumos deknire SP1-hez, sajna egy régi csúszás okozta sérülés miatt most adta meg magát a dekni, ugyanis átszivárog az olaj :-(
Vajon hol lehetne "normális áron" venni ilyen cumot?
Figyu, ha a Tuono topikba írsz tuti észreveszem, mert mindig nézem és nem kell naponta 5 oldalt elolvasnom... Majd a héten beszélünk mi lesz, gurulhatunk a hétvégén, be kőne járatni...
Mennyé má! Há nem írhatok be sehova mert jön a freemailkommandó! Elvileg ma lett volna meg de volt egy kis kavarás úgyhogy pénteken megyek érte! Hegyezed már a segged mi?
Elől már leengedtem,de a hátuljával kellene még valamit csinálni.Az a gond hogy a hátsó kutyacsont 1 darabból van csinálva,a többi mocival ellentétben.
Elől már leengedtem,de a hátuljával kellene még valamit csinálni.Az a gond hogy a hátsó kutyacsont 1 darabból van csinálva,a többi mocival ellentétben.
előre is köszi
ajánották a fórumot hátha tud valaki valami okosat, ugyanis szükségem lenne egy jó magnéziumos deknire SP1-hez, sajna egy régi csúszás okozta sérülés miatt most adta meg magát a dekni, ugyanis átszivárog az olaj :-(
Vajon hol lehetne "normális áron" venni ilyen cumot?
azt hittem már ma együtt fogunk gurulni