Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akartam mondani, h a barátonak is az SP1-ére nem a sima alut vettük hanem a SP2-őét. Az jobban néz ki olyan arany színben, és teljesen passzol rá.
köszi, már sasolom is
és tudsz nekem adni valami elérhetőséget vagy sitecímet ezzel kapcsolatban? negyon örülnék neki:-)
előre is köszi
Én a németeknél vettem jó áron az 1ik barátomnak...
Sziasztok,

ajánották a fórumot hátha tud valaki valami okosat, ugyanis szükségem lenne egy jó magnéziumos deknire SP1-hez, sajna egy régi csúszás okozta sérülés miatt most adta meg magát a dekni, ugyanis átszivárog az olaj :-(
Vajon hol lehetne "normális áron" venni ilyen cumot?
Köszönöm.
Megnéztem külföldi fórumokat is, ott is keresnek ilyen ültető szettet, de nincs. Azt írták nekik, h cseréljenek hátsótelót.
Figyu, ha a Tuono topikba írsz tuti észreveszem, mert mindig nézem és nem kell naponta 5 oldalt elolvasnom... Majd a héten beszélünk mi lesz, gurulhatunk a hétvégén, be kőne járatni...
Bocsi,csak a renszer úgy jelezte h. nem ment el.
baszki egy uj motor vásárlása mindig nagy öröm, még ha nem az enyém is
azt hittem már ma együtt fogunk gurulni
Mennyé má! Há nem írhatok be sehova mert jön a freemailkommandó! Elvileg ma lett volna meg de volt egy kis kavarás úgyhogy pénteken megyek érte! Hegyezed már a segged mi?
megvan a motor .
Sztem megértették!
Az eleje már lejjebb van,de hátuljának kellene még v.mit okozni.Ugyanis a másik mocikon két darabból van ,ezen pedig egybe van öntve az egész.
Elől már leengedtem,de a hátuljával kellene még valamit csinálni.Az a gond hogy a hátsó kutyacsont 1 darabból van csinálva,a többi mocival ellentétben.
Hmmm...megnézem szervízkönyvben majd hogy is áll ez össze...
Elől már leengedtem,de a hátuljával kellene még valamit csinálni.Az a gond hogy a hátsó kutyacsont 1 darabból van csinálva,a többi mocival ellentétben.
Max ha neked ugy jó elküldöm postán a másik oldalit ha az segít valamit,de jó lenne ha kölcsön tudnád kérni.
OK!
Jól van ha tudnál szerezni egy beömlőt akkor szolj,vagy esetleg ha a másik oldaliból meg tudod csinálni.
)) es RR.-re nem biztos hogy tudok! Ha lesz is csak kurva drágán! 14-16 körül!
a púp az kb 8-10 ezer! A beömlőt még nem tudom az először látnom kell, de így látatlanban kb 5-6 ezer!